Capital dergisinden....
[IMG] https://i.hizliresim.com/QLdBNZ.jpg [/IMG]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Capital dergisinden....
[IMG] https://i.hizliresim.com/QLdBNZ.jpg [/IMG]
Yurt dışına açılma konusunda yanlış yaptıklarını kabul etmesi çok önemli bir olay bence. Keşke daha önce farketselerdi bu hatalarını. Ama olsun hatadan dönebilmek te oldukça önemli bir meziyet.
Şirket bu meziyetiyle yeni bir ivme kazanabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Masallah Tas gibi tas :vk:
Artik oyle bir sartlandirdilar ki Patronun Tv'de aciklama yapacak olmasi bile heyecan vermiyor
Beklentileri bu kadar mi torpulediler... Algiyi cok iyi yonetiyorlar
Patron bakalim aciklamalrinda yine ayni seyleri tekrar mi edecek ? Yoksa o gun bugun mu?
Nacizane yorumum :plc::plc::plc:
Saglicakla
ytd
Çok farklı konular olmasa da Patronun bugün ki konuşmasindan önemli gorduklerim.
1-2018 yılında ki %40 lık büyüme oranının 2019 yılında da yakalanacağı.
2- Metro ihalelerinde şuanki hacmin 50 katı daha fazla potansiyel olduğu.
3- Yurtdışı işlerin 4 ülkeyle sınırlı kalmayacağı ve bu sayının daha da artacağı.
Benim önemli gorduklerim bunlar. İzleyen varsa onemli bulduğu konuları paylaşabilrse iyi olur.
Ulan orgeneral nerden bulaştık sana en kötü performans gösteren kagıdımsın. 4.02 den aldık temettü haberinden sonra kendine gelemedin . Tez vakitte kurtulmak dileğiyle .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.
(05.04.2019 tarihli güncelleme)
https://i.resimyukle.xyz/IydUMf.png
Caktirmayin daha tahta yapicimiz macd'in gunlugu kestigini farketmedi :kahkah:
Hayir olsun insallah
Teknik, temel hic bir sey dinlememeye yemin etmis bir kere
ytd
diğer kısmı 49 du 52 ye çıkmış bozulma yüzde 3 ben en çok buna takılıyorum öncedende yazmıştım 3.3 yapıp kaldırırsa yüzde 40 lara düşer diğer kısmı maalesef 3 lere kadar düştü şimdi 4 yaprsa diğer kısmı 30 lara inebilir o zaman işte tamam derim tabi bunun için haber akışı hepimizin pür dikkat kesildiği nokta bol kazançlar
Gune baslarken :vk::vk::drunk:
Spegimiz aksamdan kalmis... ayilamamis ters tarafa gidiyor :kahkah:
Sonrasinda cizgileri cekersek; 3.07 - 2.82/4 son seviyeler eger gelirlerse...
Sinirlerinize hakim olun cunku biktirmaya devam
Taktik bunun uzerine kurulmus
Cigerini biliriz biz bunlarin
Para kazanmak icin her yol kabulu bunlarin... Patronlu -patronsuz, karli sirker-karsiz sirket, gelecekteki isler var veya yok.... Turkiye Borsasi boyle hep psikoloji hep pozisyon uzerine... bir nevi nitelikli kumar
Demek ki kumar oynamayi bizde istiyoruz ki boyle hisseler de takiliyoruz.
Rastgele
ytd...
Nisan sonu / Mayis basina kadar Orgelerimi karantinaya aldim...
sesli dusununce senaryom;
Nisan sonuna kadar 10% daha asagi olabilir, Mayis basi yukselis ve yeni is haberleri gelir
Trade yapmak istemiyorum... Bu saatten sonar trade yapilmaz
Istanbul secimleri de o zamana kadar durulur
Karantinadaki Orgelerimin cikma zamani yaklasik Mayis ortasi...
O zamana kadar saglicakla kaliniz
ytd...
Citi son iki hafta 355 000 lot satışta
Kendine gelemiyor çiti satınca . Zarar yüzde 20 . Nerden bulaştık .
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Citi takasta ki azalış ise 1 Nisan 16 Nisan arası 1.047.000 lot yani toplamda %40 azalmıştır.
Maşallah nazar değmesin! Sabah sabah 700.000 lot işlem olmuş ! Hayır olsun! Haber mi var acaba? Alan satan paylaşımı yapabilecek bir ortak varmıdır acaba?
3,17 de 1 kademe gap boşluğu bıraktı.İnşallah kopuş gap'i olur diyelim.
BİZİMKİ DİKKAT ÇEKMEYE BAŞLAMIŞ !!!:cool:
ORGE ENERJİ ELEKTRİK TAAHHÜT A.Ş.
17 NISAN: 150 DK TREND VE DÜK ÇALIŞMASI.
322 İLE DÜK OLMASI HALİNDE BU SEVİYE DESTEK OLACAK ÖNCEKİ TEPELER DİRENÇ OLARAK KARŞILAYACAKTIR ÇIKIŞI.
https://pirikaptan.com/2019/04/17/or...-a-s-17-nisan/
Maliyet 4 . Daha alalı 1 ay olmadı . 3.20 den alıp dikkat çekiyor diyenler komik . Citibank satışta . Bir an önce kurulmalı bu hisseden . çitinin sattığı kağıt adam olmaz . Yarın bir tepki gelir ama nereye kadar . Kısada 4 olmaz bu eşşek
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu bilanço ile buralarda kalması ilginç
Gecmişi değil geleceği fiyatliyor olabilir mi.
Şimdi 2018 kap haberlerine baktım. 2018 de hemen hemen ayda bir bazi aylarda da 2 veya 3 yeni iş anlaşmaları haberi gelmiş.
2019 a bakıyorum da henüz sadece 600 bin € ve 1.6 milyon tl lik ilave anlaşma yapılmış 4 ayda.
Krizin etkilerini yavaş yavaş hissetmeye başladı sanki orge.
Tamam 2019 için bir sıkıntı yok ama 2020 için hazırlıkların ve ön anlaşmaların şimdiden planlanıp yapılması gerekmiyor mu.
En çok düşenlerde..valla helal olsun
acaba 3 aylık bilançoda bir sıkıntı mı var !!!ama olsa bile. 2018 12 aylığı fiyatlaması gerekirdi
Freni bosalmis kamyon misali bodozlama :vk::drunk: