bu hisse birleşecek deniyor
kim diyor
haber nerede
intemi yükseltiyorlar ecbyo ilişkili mi
Printable View
bu hisse birleşecek deniyor
kim diyor
haber nerede
intemi yükseltiyorlar ecbyo ilişkili mi
Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinde;
- Şirketimizin sahip olduğu 1.050.000 adet A Grubu imtiyazlı payların tamamının 6,24 TL birim fiyattan toplam 6.552.000TL bedel ile, 5.796.413,00 adet B grubu imtiyazsız payların tamamının 1,56 TL birim fiyattan toplam 9.042.404,00TL bedel ile
- Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Tüketim Ürünleri San. ve Tic.A.Ş.'nin sahip olduğu 3.150.000 adet B grubu imtiyazsız payların tamamının 1,56 TL birim fiyattan toplam 4.914.000,00TL bedel ile
satışı amacıyla Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile anlaşmaya varıldığını bildiririz.
Payların devrinin gerçekleşebilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na ve Rekabet Kurumu'na izin başvuruları yapılacak olup , süreçte kesinlik kazanan hususlarla ilgili olarak kamuya gerekli açıklamalar yapılacaktır.
* Pay satış işlemi sonucunda; yasal kayıtlarımıza göre oluşacak kar 8.263.205 TL olarak hesaplanmış olup, konsolide finansal sonuçlara göre yapılacak hesaplama ise pay devir tarihinde kesinleşecektir.
** Bu bildirim Şirketimiz ve Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Tüketim Ürünleri San. Ve Tic.A.Ş. için müşterek amaçlı yapılmıştır.
Böyle saçmalıklar başka ülkelerde yaşanıyormu acaba?? Defter değeri Yani nakit ederi 2.2 tl olan şirketi 1.56 Den sat ,ama İmtiyazlı hisselerini
6.24 den ,allah belanızı versin
malınıza sahip olun.....ytd
çağrı fiatı bence 2.20 den aşağı olmaz...ytd
Çağrı fiyatı belirtilmiş işte ,1.56 diyor
Bu yatırım ortaklıklarındaki saçmalıklarda burdan kaynaklanıyor ,daha öncede grnyo da yaşanmıştı ,defter değeri 1.1 olan şirketi 0.80 den satmaya çalışmışlardı
Defter değerinin altında çağrı yapılabiliyor mu?
Portföy yönetimini ismenkul kıymete ver
satısı metroya :)
Bu düzenleme ile yatırımcıların hak ve menfaatlerinin korunmasını amacı çerçevesinde fiyatın adil olmadığı iddiasına bağlı olarak 5 ayrı fiyatın dikkate alınması ve bunlar içinde en yüksek bedelin pay alım teklifi fiyatı ve ortaklıktan çıkarma hakkı bedeli olarak belirlenmesine imkan sağlanmaktadır.
Buna göre ortaklıktan çıkarma hakkının kullanılmasında ve şirketin Borsa kotundan çıkmasında; kararın kamuya açıklandığı tarihten önceki;
- otuz gün,
- yüz seksen gün ve
- bir yıl içinde,
Borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatlarının ortalaması ile
- hazırlatılacak değerleme raporu ve
- kararın kamuya açıklandığı tarihten önceki son bir yıl içinde varsa pay bedelinin tespitine yönelik yapılan işlemlere esas pay değeri (pay alım teklifi, birleşme vb),
karşılaştırılarak en yüksek bedel pay alım teklifi fiyatı yada ortaklıktan çıkarma hakkı bedeli olarak belirlenecektir.
şirket sadece nakitten oluşuyor
ve satışı nakit değerinin altınsa satıyor
birde kar diye 8 milyon yazıyor
bence yarın borsaya gidip eylem yapın
ve satış işlemi için suç duyurusunda bulunun
benim nakitimi 2.20 sana 1.56 veriyorum
bu sadece akla hayale gelmeyen bir durum
yatırım ortaklıkları sanayi yada finans şirketleri gibi değildir
güvenlik tedbirleri vardır batmazlar...
ve risk sınırlamaları vardır
bu yüzden ayrı kanuni düzenlemelerle devir edilmelidir
Burada tek sıkıntılı olan eczyt yatırımcısı
Bilançoda belirtilen değerin altında sarış oldu
Serbest piyasa isterse 1₺ den de satar.
Borsaya kote olmuş bir şirket olduğu için yasal olarak çağrı fiyatı önemli
Burada da belirttiğiniz defter değeri devreye giriyor
İsterse doğum günü hediyesi olarak galip Öztürk e devredebilir( mecazi anlamda )
Yoksa suç duyuruluk bir şey yok
İsy
Kızmaya , bağırmaya , bedduaya gerek yok.
İsteyen satabilir , isteyen de bekler
Bu saatten sonra tüm sorumluluk kendimizde
98 oldu ve tarihi noktasında, sanırım kimse beklemiyordu hisseler düşük fiyattan gidince
Heralde Galip bey Burdan verin bana diyerek tavanı bozdu cesareti olan varsa alın diyor ama bu bir psikolojik oyun bence burdan karınızı alın verin demek istiyor diye düşünüyorum sonrada devam yükselmeye Berayı 2 lerden 6 7 rakamlarına çıkaran adam bunu neden yükseltmesin tamamen risk alıp almamayla alakalı bir durum ben küçük bir risk aldım.hayırlısı olsun bunlar benim hayal ürünüm yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ulan girdiğim bir kağıta da galip bulaşmasın.ozgyo aldık.resmen orada maymun etti bizi.eczacıbaşı kağıdı dedik buna girdik.yine buldu.bu adamdan kaçış yok mu ya.aselsana girsem ona da bulaşır bu,inandım artık.
Galip bulaşması bu rakamları rüyanda görürdün eğer beğenmiyorsan satan çıkarsın arkadaş Galip hareketleri serttir ben çok zarar ettim ancak Galip olmasa mıy mıy patronlar yüzünden hisselerde yaprak kımıldamıyor ECBYO tarihi zirvesini görmüş nerelere gider nerelere düşer bilinmez lakin Borsa risktir zaten bu riski alan zarara da karına da razı olur
Sayın Maruf paylaşımlarınız için teşekkür ederim rica etsem tavandan alan satanı paylaşabilirmisiniz
Tahtada galip felan yok tera ve a1 gedik açıldı kaldı maliyeti yükseldi tera tavanyaptirdi
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip şu an albarakada oynuyor zaten bunu alıp bekledim albarakada olsaydım voleyi vuracaktim
kapanıştan sonra bir tahta ve pasta atabilirmisiniz
akıl var mantık var galip niye olsun. adam zaten bi ton hisse almış kap a bakmadınız mı. defter değerini katlayıp daha da yukarlara vurmadan gitmez. bugün galibin almasına ihtiyaç yoktu ki. muhtemelen yarın da olmayacak. zaten yükselme son sürat gider bence. yeni yıl ilk günlerinde belki destek verir galip. adamda yüzde 40 mı ne kaat var zaten. YTD
Hissede kimse yok galiba
Hakikaten kimse kalmamış burda herkes kârını aldı gitti heralde kaldık birkaç kişi riski seven
Yarın ne olur acaba bu hisse ile ilgili bilgisi olan varmı gideri nereye kadar bu gün buna saplandim albarakada işlem yapamadım inşallah yarın bugün kü edeceğim karları telafi eder
Yani 6 gün içind e haber gelecek çağrı fiyatı kaç olur tam bilgisi olan varmı
bir tavan daha olur :)
Arkadaşlar y.o larda pay değeri vardır.bu senet için geçen hafta 2.25 idi.Dükkanı kapatsalar bunun ederi en fazla bu.daha işlemlerin onay süreci var.ha fiyatı artar gider ona bişey diyemem ama..karşılıksız cek gibi düşünün..:wave:
Eslesme kacta
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.08 - 2.12 arası gidip geliyor