Hesap portfoyunde YaylaR ve Yayla gozuken var mi ? Sorun sadece Yapikredi ile alakali mi yoksa sizinde mi oyle ?
Printable View
Hesap portfoyunde YaylaR ve Yayla gozuken var mi ? Sorun sadece Yapikredi ile alakali mi yoksa sizinde mi oyle ?
Benim hesabima YAYLAR henuz yansimadi kodumun Yapikredisi ya.
Devre kesici yedi ondan olabilir
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşılar bende 3000 vardı yine 3000 görünüyor ama değer iyeni fiat ...müthiş zarar gösteriyor şimdi şu haliyle satsam sonuçne olur
SM-G955U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam portfoyde YaylaR gozukecek ruchanlar daha yansimamis o yuzden zarar -%38 gozukuyor. Hangi banka ile calisiyorsunuz?
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapıkredi yatırım...malesef genelde hep sorun yaşıyorum
Neyse ki tavan olacak yarında devam etme ihtimali var bekliyelim bi...no panik 😁
Sakinnn
Arkadaşlar 1200 adet hissem var, şimdi hesapta 1200adet yayla.R hissesi de görünüyor. Bedelliye katılmam için ne yapmam gerekiyor bilen bir arkadaş varsa cevap yazarsa memnun olurum
C5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim menkul değerler
Arkadaşlar sakin olun.
Telaş etmeden.
1,78 den (R) Rüçhanları sattım. Aracı kuruma telefon ederek.
2,60 dan Yayla E de sattım.
Fazla bir hisse yoktu zaten. Bilmeden araştırmadan almıştım geçen gün.
Allah belasini versin ya ruchanlar 1.80den 1.60a Yayla 2.40 dustu mk bankasinin teee mk bidaha yapiktedi ile islem yapanin sulalesini s...
Yardımcı olabilecek yok mu bedelli nasıl kullanılacağı konusunda
Kardesim istersen YAYLAR hisselerini satarsin bedelliye girmezsin. Yok ben ruchanlar da deger kazanir dersen bedelliyi bekleyip bedelliye de gjrecem dersen hesabinda 1850 TL para bulunduracaksin karsiliginda sana hisse verilecek yola devam edeceksin. Karar senin. Istersen YAYLAR satip suanki fiyattan YAYLA alirsin yola boyle de devam edebilirsin
Bende bi hareket plani uygulayacagim ama O.Ç yapikredi halen ruchanlari yansitmadi. Onlari bekliyorum!
Yayla ruchan alan ne kadar para yatirmasi lazim ve eline nekadar eski hisse gecicek
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelliye katılmak için yani hesapta para olması yeterli mi başka herhangi bir talimat vermeye gerek yok mu?
Eski hisse 2,56 tl yeni hisse 1 (r) 1.8+1.5 bedelli= 3.3 tl /1.5= 2.2 tl olur arada büyük fark var bu fark belki dahada açılır hele eski hisse alırken iyi araştırın birleşmeler yeni olarak gerçekleşir.
Yapikrediden islem yapanlar yada yapmayanlar twitter dan #YapiKredi etiketi ile twit atsin sesimizi duyuralim teknik sorun var diyorlar kardesim koskoca banka ne teknik sorunu ayip ya halen ruchan bekliyoruz.
Ikinci seans acildi halen ruchanlar ortada yok !!! Arkadaslar yapikredi bankasi pismanliktir.
Sonundaaa sattim kurtuldum 1.80 den verdim ruchanlari 2.60 dan verdim anahisseyi de insallah tavanaaaaa gider sizde kurtulursunuz hahaha ulan bedelli olup da tavana vuran hisse de nadir bulunur ha hadi bol kazanclar baba kendini odullendirmeli bi disari cikayim bogaz havasi iyi gelecek :D
Su asamada bedelliye katilmakmi daha iyi yoksa ruchani satmakmi arkadaar
Hesabinda 1000 adet ruchan olan 1500 tl yatiracak dogrumu arkadaslar.karsiliginda eski tip kac lotu olucak