adamlar da hasilat arttikca zarar artiyor allah belalarini versin milletvekilligi yapmis adamin milletin canina okumasina sahit oluyoruz yaziklar olsun...
Printable View
Ben ve sadece bir kaç kişi kaldı sanırım.....
Biraz da biz bakalım bu güzel tatlının tadına. Kilosu 10 tl olur inşallah
arkadaslar en son 9 lirayken al sat yaipi iyi para kiriyordum.1 senedir sadece fiyatini takip ettigim bir hisse.acaba kagit bedelli bedelsiz birsey mi verdi de bu fiyata indi yoksa baska bir durum mu var ?
Ben bu hisseyi 10 liraya yakın bir seviyeden almıştım hatta gelecek vaat eden şirket alıp biriktireyim demiştim. Allah tan gerçekten küçük bir yatırımcıyım da bin lira gibisinden bir şey bağlamıştım. baktım şirketin sağı solu belli değil, fiyat da sürekli düşüyor 8 liralardan ufak bir zararla vedalaştım. şimdi bakıyorum da hakikaten verilmiş sadakam varmış. ya bu sürenin hepsinde para yatırmaya devam etseymişim. kafayı yememek elde olmazdı herhalde, hissede kalanlara Allah sabır versin. Bu patronda Allah kitap yok bence, bir insan yatırımcısını ancak bu kadar mağdur edebilir.
Adam yürek yemiş.Ne devletten korkuyor,nede milletten.milleti zaten sallamiyda.15 tl den 2 tlye Adam tarihe geçecek niyetli diyorum ben.
Buralar dip olacak, ufakta olsa tepki verecek gibi duruyor.. ytd..
Ortaklar buradan biraz beyin fırtınası yapmak istiyorum son bir yıldır ve son iki aydır patron eliyle düzenli olarak şirket baskılanmakta ve son iki ayda %100’ün üstünde bir düşüş yaşadık sizcese sPK bedelliyi onaylar mı Öngörünüz nedir onaylarsa şirketin yani hisselerimizin tepkisi ne olur onaylamazsa ne olur hepimiz için en iyisi olsun Allah yardımcımız olsun ytd.
Burdan lot satmak yok kendi adıma yapılanlar bıstın düşüşü Ortadoğu coğrafyasındaki kaderimiz tuzu biberi oldu yapacak bişi yok maliyetimi çeke çeke devam edeceğim kendi adıma burada çok zarar eden arkadaşımız oldu ama sabretmekten başka bişi yok..
asansör yapıp, güzel mal topluyorlar.. bedelli de geliyorsa gelsin.. dibin dibinide buldu zaten....
Hayatimda bulastigim en kotu hisse diyebilirim
Ne kadar berbat hareketler, bugun zarari azalttigim icin ciktim, donup bakmadim bile
Tepkiye oynamistim
Hareket yapmasina yapiyor ama ciktigi yerde durmasini bilmiyor
Hele bugunku hareket ne sacma idi
Git 3.30 oradan dus yine basladigin yere.
Isterse 100 TL olsun bir daha ugramam bu hisseye
in cin top oynuyor hisse de
çok karaktersiz bır hisseymişsin boyle gunde bile düşecem dıye uğraşıyor
bunların yatacak yeri yok sattım hepsını lanet olsun kan emicilere
bu tahtada olup da bunlara düz gitmeyen var mı:)
2,40 larda tekrar uğrarım
Ana avrat küfür yemekten çok hoşlanan bir firma sahibi ile ortağız gibi bir his var içimde.... İnşallah yanılıyorumdur...
Hadi hayırlısı....
Herkese şimdiden iyi kandiller, iyi bayramlar (patron hariç)...
nasıl yiyeceksiniz ve nerenizden çıkacak bunca ah alarak insanlardan çarptığınız paraları?...
Kağıdın buradan bölüneceği belli oldu.. bedelli sonrasına bakacağız.. ytd
Türkiye 2018 yılında 11 ülkeye 309 zırhlı araç satmış https://www.defenceturk.net/turkiye-...hli-arac-satti
içinde katmerci yok bilginize
doğru yok bu şirketi ya batırıyorlar haberimiz yok yada blerek alınan işleri gizliyorlarr kapalı kutu nerden bulaştık bunlara otokar aselsan varken özsermayesini on katı borça saplanmış nasıl düzelteecekler ggg..bilmiyoruz alınan iş ihale de yok sonumuz bimeks gibi olmaz inşş..ytd
Sonu Bimeks olmaz,sermayesinin 3 katından fazla piyasa değeri kadar esas faaliyet karı gerçekleştiriyor, 88 milyon tl ertelenmiş kısa vadeli geliri var,mayıs ortasında Aselsana teslim edilen 20 adet Ateş mobil sınır güvenlik aracı(tahsilat yapılmamışsa ertelenmiş gelir daha da büyür)kapsamında kalan 37 adetin seri üretimi ve bugün Kapa düşen 2,250 milyon dolarlık dış satım umutlu,lakin finansman gideri yakın vade çoğunu götürüyor,orta-uzun vade parlayacak beklentisindeyim.
yahu şu "kısa vadeli finansman gideri" diyen arkadaşlar BORÇ YAPILANDIRMASI haberini açıp okusun lütfen.. 2 yıl borç ödemeyecek.. 2.çeyrek bilançoya yansır..
Kağıtta batık ky çok bu kağıdın çıkması için ky nin maldan çıkması lazım yarın bir gerginlikte hisse tekrar çökecek çünkü mal piyasada ayrıca şirketin patronu kendi cebine bakan tiplerden yani şirketim kaç para diye bakmıyor sonuçta şirketin borsaya açık paylarında hiçbir imtiyaz yok ne alıyoruz koca bi hiç ytd
aklıma geldi şirket piyasaların düzelmesiyle sermaye artışı işlemlerini başlatacağını söylemişti diye hatırlıyorum burada epey konu olmuştu.. bugün geldiğimiz noktada bakınca heralde piyasalar açısından şuandan daha iyi zaman olamaz. salladılar tuttu muhtemelen. bugünde işletmelere kgf paketi açıklandı etkileri ufak olsa da görülecektir.. borçların dövize dönülmesi konusunda yine 4 ayak üstüne düşmüşler görünyüor çünkü abd'de fed faiz indirsin sesleri arttı. bu dövizi baskılar. ytd
Katmr'den ayrılan Atanur web sitesi kurmuş..
http://www.atanuronur.com.tr/page7.html
heyyyyyyyyyyyy millet bu katmere ne oldu ?burda ses seda yok neden? HABERİ OLAN VARMI ?LÜTFEN BİR SES.BU ÇIKIŞIN SEBEBİ NE OLA ACABA?
Bu hisse elindeyse eğer ve kap a haber düşmüşse haberin olur. Yok haber düşüyor da haberin olmuyorsa ne biçim bir yatırımcı profilisin [emoji3]
Neye göre alıp neye göre satıp nereyi takip ediyorsunuz bilmiyorum ama hisse benim elimde olmamasına rağmen kap haber bildirimini gördüm sabah.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sözümü de yanlış anlama. bi kağıttaki çıkış ve düşüşün nedenini takip et araştır balıklama atlama. zira bu katmer çok canlar yaktı.
Sabredemedik biliyordum böyle olacağını bir yere kadar yükselt sonra düşür tekrar yükselt yüksekten satıp bekleyemedik
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu çıkışlar BEDELLİ ÖNCESSİ ALDATICI ÇIKIŞLR BANA GÖRE bu ay spk dan onay çıkar %200 bedelli sermaye artışı olucak yeni girecekler dikkatli olun elinizde patlayabilir bunu bilmiyorsanız sonra öldüm bittim demeyin ytd
Seçim olmasa alınır bu kağıt
Ya akp İstanbul u kaybederse
Bu dip daha yapar rahatlar
Biraz akp alma ihtimali olsa
Gireceyim tüm portföyümlee
Bir kere daha cimer eşikayet ettim.Bedelli açıklamadan önce ortağı 3,5 milyon lot sattı.Bir hafta sonra bedelli açıkladı. Bunlar kan emici.Önce hisse sat sonra bedelli açıkla hisse düşsün sonra olumlu haberler pompala. Biz bir kere kayıp ederiz.Zehir zıkkım diyorlar ya ...