Noldu şimdi, varmı pasta atacak
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Noldu şimdi, varmı pasta atacak
Ne mal topik, bu yaa, kimseler yok
Arkadaşlar size VERUS u pazarlamak isteyen olursa sakın almayın, grafiklerini inceleyin. Şu an zirvesinin zirvesinde, sizlere 100 lere gidecek diye yemleyebilirler. Aman gözünüzü seveyim, son sahibi olursunuz..
Asla yatırım tavsiyesi değildir
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taktir sizin, eğer elinde olan grup satışa geçerse, umarım yakalanmasınız. Bu fiyatların altındaki kuvvetli desteği 15 seviyeleri. İnşaallah maliyetiniz düşüktür.
Asla yatırım tavsiyesi değildir
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin CEO su Erdoğan in ekonomi danışmanı,,, anlamışsındır umarım,
Ne hisseler gitti,cemas,gerek,Bera,vs vs, yani hikayesi olan hisse senedi uçar
[QUOTE=Yarışcı;1970804]Ne beklentisi var acaba hissenin dün alacaktım vazgeçtim bugün düşüşe rağmen iyiydi kapanışta çok düşmüş.
Yatırım tavsiyesi değildir Bunu almayın bu grubun alınacak kağıdı acsel dir.. Fiyat yükseldikçe şirket yeni halka arz yapıyor bunda.. Vertu da da aynı şeyi yapıyor..
Sayın spek
yeter artık bekleyecegim. 14,22 e kadar düşersende kardayım. Bende 2000 lot sende 4 milyon lot var....hangimiz zarar ederiz....ben 2000 lotu sineye çekerim...
Peki,verusa için yorum var mı, çok düşüyor
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ilk defa baktim Kafein'den dolayi. Bilmiyorum ne oldugunu, yorum yapmak sallama olur.
kimsecikler uğramıyor herhalde kağıda.
***VERUS*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***VERUS*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler VERUS
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Investco Holding A.Ş. tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/705719
BIST
(31/08/2018 - 09:04:16)
Anlami ne okuyan var mi
12,07,2018 VERUS 18,98 tl.
65 gündür gıdım gıdım günlük (% 0,25-0,75) yükselişlerle bugün 31,28 tl.
Ve hâlâ trendi devan ettiriyor....?:Sad:
matrix link atabilecek var mı
Aynı işi yapan ısgsy 0.45 defter değeri ile işlem görüyorken bu 11 defter değeri ile işlem görüyor.yani 22 kat fark var.bu farkı oluşturan neden nedir bilen varmı arkadaşlar.
Verus un hisseleri bende olsa %10 unu satsam tüm %100 ısgsy yi satın alırim.hakkatten merak ettim verusu değerli kılan fark nedir. Diye
***VERUS*** VERUSA HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***VERUS*** VERUSA HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Verusa Holding A.Ş.'nin %100 oranında bağlı ortaklığı olan Standard Enerji Üretim A.Ş., T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü tarafından açılan Ruhsat ihalesinden Antalya ili Akseki bölgesinde bulunan 3 adet maden (boksit) sahası ruhsatının ihalesini kazanmış olup, 21.09 .2018 (bugün) tarihi itibariyle bedeli peşin ödenerek 3 adet ruhsatı satın almıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/709017
BIST
(21/09/2018 - 19:51:11)
Verusssss her gun yukseliyor...
Çinli şirketlerin Türkiye iştahı arttı
TL'deki değer kayıplarının ardından Çinli büyük şirketlerin Türkiye iştahı arttı. Radara giren sektörler arasında altyapı, madencilik ve enerjinin yanı sıra sigorta ve perakende gibi daha önceden hiç ilgilenilmemiş iş kolları var.
Çinli şirketlerin ABD'li yatırım bankalarının ayarladığı toplantılarda büyük grup ve holdinglerle görüştüklerini ifade eden bir kaynak, "Sadece bir haftada dört Çinli grup ile görüştük. Morgan Stanley, JP Morgan, Goldman Sachs gibi büyük yatırım bankalarının düzenlediği organizasyonlarla Türkiye'de 20'den fazla görüşmeler yaptılar. Hemen hemen her şeye bakıyorlar" dedi.
Aynı kaynak, madencilik tarafında da Çinli şirketlerin arayışlarının mevcut olduğunu işaret ederek, adını vermediği bir şirket ile görüşmelerin belirli bir seviyeye geldiğini söyledi. Türkiye'de mali açıdan zor durumda olan sektörlerin baş sıralarında enerji yer alıyor. Girdi maliyetleri dövize endeksli olan ve yatırımlar için döviz cinsi kredi kullanan enerji şirketleri TL cinsi gelirlerle borçlarını servis etmekte zorlanıyorlar.
https://www.dunya.com/ekonomi/cinli-...=page_infinite
Verusa Holding olmasın bu madencilik şirketi veya Kozal….onun için Aksekide ki 3 tane boksit madenini tık para satın alınca yatırım için kasadan para çıkacak ayaklarına satış havası mı veriyorlar hisseye acaba? Peki Adana daki boksit rezervi bile sadece 4,5 trilyon ton olduğuna göre matbaa gibi para basacağını bilmeyecek kadar salak mıyız? Artı 3 tane de Antalya Akseki deki ocaklardan gelecek paralar, beklentileri satın alıp gitmeyelim mi yukarılara? Ne kadar tutabileceksiniz hisseyi? Çinliler de mi aldı kokuyu.... vs.vs.uzar gider.
invest soytarısı bir hisse
Sent from my iPad using hisse.net
Tufanbeyli deki madenin değerlemesinin yapılarak bilançoya işleneceğini açıklamışlardı ama hala bu konuda bir açıklama yok. Bu işin bir süresi falan yok mu.
Ele verdiler...
Şirketler [VERTU, VERUS]
İlgili Fonlar []
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, VERTU.E ve VERUS.E payında 03/10/2018 tarihli işlemlerden (seans
başından) 17/10/2018 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.*
VBTS kapsamında 02/10/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 16/10/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği duyurulan
VERTU.E ve VERUS.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 17/10/2018 tarihine (seans sonuna) kadar devam
edecektir.*
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
citi son bir iki ayda payını %10 artırıp %71e çıkarmış. Neden acaba?
Sent from my iPad using hisse.net
"Şirket Yönetim Kurulu'nun 28.12.2017 tarihli toplantısında; Şirketimizin %100 oranında bağlı ortaklığı olan Standard Enerji Üretim A.Ş.'nin sahip olduğu Adana Tufanbeyli Boksit madeni sahasında tespit edilen yaklaşık 5.427.000 ton ekonomik boksit cevheri rezervinin değerlemesinin yaptırılmasına, hazırlanacak değerleme raporu sonuçlarına, muhasebe standartlarına uygun olarak finansal raporlarda yer verilmesine karar verilmiştir."
Dokuz ay olmuş. Halka açık bir şirketin bu işlemi yaparak hissedarlara duyurma sorumluluğu yok mu ? ya da bilerek yapılmıyor mu ?
Ali baba da 200 ila 400 dolar arasında ton fiyatı
Boksit dwli rakamlar ediyor
Artı "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomi danışmanı Ömer Özbay, Verusa Holding CEO’luğuna getirildi. Verusa’yı bundan sonra yeni başarılara götürecek yolu ‘borsacı-finansçı-araştırmacı’ kimliğiyle usta ekonomist Özbay çizecek.01.03.2017"
http://fs5.directupload.net/images/181012/93ymq2ky.jpg
3 aylık takas
İkinci çıkışa başladı hisse. bakalım nerede sonlanıcak. Holding elindeki hisseleri uzun zamandır satış yapıyor. yapılan yatırımlar için kaynak oluşturmaya çalışıyor anlaşılan. yabancıda yavaştan topluyor. Bir nevi destek veriyor yönetime. Bakalım ne yapabilecekler.