Kokuyu alan gelmeye başladı citi den sonra bugünde Hsbc gelmiş.Haftaya şenlik başlar...
ytd.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kokuyu alan gelmeye başladı citi den sonra bugünde Hsbc gelmiş.Haftaya şenlik başlar...
ytd.
kan kokusu var piranalar kokuyu aldı pazartesi güzel çıkış hissiyatı oluştu bende hade bakalım hayırlısı... ytd tabiki
ironi = inori
Ne güzel çaktırmadan yavaş yavaş gidiyorduk.
2 li rakamlardan sonra buyurun gelin..
ytd
Bayram öncesi inşallah güzel haberler duyarız hissedeki herkes kazanmaya devam eder.
Ytd
Satın keremc hayli iddialısınız bu hissede..alış fiyatınız ve hedefiniz nedir vakkoda ? Ve bayram öncesi ne gibi haberler bekliyorsunuz
Bu arada bu şekilde değerlendirme olmaz sanırım sevgili keremce...Cari fiyat degil pd/dd şeklinde değerlendirmek ve çokta iddialı olmamak lazım diye düşünüyorum nacizane...Selamlar..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam mavi ve boyner ile pd dd yi kiyaslarmisin.onlara gore pahalimiyiz ucuzmuyuz
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimseyi etkilemek istemem ve duyumlarımın doğru olmama ihtimali azda olsa yorum işi zor.Benim beklentim çift haneler herkesin kendi aklı ve yorumu kendine sadece takaslardaki yabancı ilgisi ve giriş yapan değişik aracı kurumları iyi takip edin.Virmanlamalarıda tabiki.
ytd.
Hocam senin duyumun vakko satiliyoda hisse fiyati yukarladami yoksa hisseyini yuksektcekler.etkilemezsin merak etme.
yer acin bende geldim
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne güzel hissesin sen böyle...Ama vedalaşma zamanı diyip 3.70 ten vedalaştım..Gelişmelere göre fırsat verirsen yeniden birlikte olabiliriz Vakko...Yolun açık olsun..Umarım başkaları da kazanır...
Sattıgım kervanların parasını yarın kullanabileceğim. Yarında alabilirsem sevinirim, alamazsam bu kadar yeterli olur.
Ağır ağır aheste aheste hedefe doğru😃
Citi 2 milyon olmuş.😏
🎉🎉🎉
En son parkmedeydim.citi deli gibi 13 milyona cikardi bir iki haftada lotlarini.sonra bir taban uc dort gunde bitirdi sayilir elindeki mali.yani cok guvenilir degil takas verisi.
Alıcı satıcılar varsa elinizde gönderebilir misiniz?Teşekkürler.
Daha haberler gelmedi citi toplayabilirse daha toplayacak ama orada burada söylentiler arttıkça satıcı gelmiyor.
ytd.
Su agzindaki baklayi cikarsan.hem gaz veriyosun bize daha haberler gelmedi felan.sonra cevap yok.
Günaydın,
HAyırlı kazanclar depoyu fulleyip yola devam. ;) umarım hayırlı olur.
Bu hafta güzel olacak demiştim.😁
KAP *** VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. *** VAKKO *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
Danışmanlık Sözleşmesi
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Tarafımıza Şirket hissedarlarından verilen bilgiye istinaden, stratejik alternatiflerin tespiti ve değerlendirilmesi
amacıyla,Credit Suisse INTERNATIONAL ile Şirketimizin doğrudan ve dolaylı ortakları arasında 23.08.2017 tarihinde bir
danışmanlıksözleşmesi imzalanmıştır.
-KAP-
Geri donus basladi.3.90 indi.bir muddet dinlenebilir vw yukaridan alanlari asagidan zararina geri almadan cikmakta istemeyebilir.ben bu kagidin kac kere 3 ten 2.5 geri bastiklarini ve aylarca beklettiklerini biliriim.
bu haberin kötülüğü ner acaba anlamadım bastılar
ortak aruıyor işte
süper haber ama tepki olumsuz
Millet satis bekliyordu.bunlar daha yeni danisman firmaya yetki vermis.ordada firmanin satisi dahil demiyor dikkat ederseniz.satis olayini bir nevi yalanlamismi oluyorlar buna istisnaden dusebilirmi
evet keremc nerdesin hadi bakalım konuş tabana gidiyor iyi aile evkladı olmayan spek milletin ağzına ediyor
Mal toplama için fırsat yaratıyorlar.
Keremc spegin adami.gorevi millete gaz vermek.artik ortalikta gozukmez.bu arada devrekesici girdi galiba.
Bekleyip göreceğiz.
şimdi bugün bukağıt ne olur
tabana gidyor olumsuz haber yokken mal çıkma desem haberi olumlu algılayıp üstten geçirirler anlamadım keremc söyle bugün ne olur ama spek bedduanın hasını aldın senin topladığın mal eğer bizi mahvediyorsa ailenden çıksın ytd
kına yakarsın millete taban görsün diye korku vererek lan düşsün bende almazsamytd
Vakko satiliyo diye haber saldilar herkes o maksatla hisseye girdi.keremc gibi spek adamlari basina 1 gelcek felan diye 10 lu rakamlardan millete hayal kurdurup aldirdi.simdi bu haberle satis yalanlanmis oldu.