uye olmak sorun degil...anladigim kadariyla...ona aleyhte yazani ucuran bi fasistmis...onemli olan bu...
cok uzgunum..
Printable View
uye olmak sorun degil...anladigim kadariyla...ona aleyhte yazani ucuran bi fasistmis...onemli olan bu...
cok uzgunum..
Sanal da iletişim kurmanın zorluklarını anlayışla karşılamayı ben yeni yeni kabullendim.
Gerçek hayatta farklı hayatlar,sanal alemde farklı hayatlar.
Biraz benim zamanımdaki askerliğe benzetiyorum.
Kedinin aslanı boğduğu ortamlar.
ben burada...goz gore gore...onun icin cezalar aldim...topak kapandi...
ama hala yaptigina bak...
cok uzgunum...
degerli dostlarim....
bayramlarin anlami sudur....
insanlar.....kalblerinde birikmis....KIBIR....OFKE....NEFRET....KISKANMA... .gibi insani ayakta olduren duygulari...KALBLERINDEN BOSALTIP...SIFIR KILOMETRE YENI BIR KALBLE....hayata devam ederler....
bu vesile ile....
once kendimi....insanlara karsi yaptigim hatalardan dolayi AFFEDIYORUM....
SONRA...o kirdigim uzdugum insanlarin beni affetmeleri icin dua ediyorum.....
VE DAHI DIYORUM KI....beni kirmis uzmus....acitmis insanlari AFFEDIYORUM....
HEPINIZIN BAYRAMI KUTLAR....kalblerinizi temizlemenizi dilerim....
sevgilerimle....kuzu...
sn.Kuzu'dan alıntıdır.
bana da tirtil dediler geldigim gunlerde...
nolur...cevap vermemek...ne kaybettirdi bana?...
eger...kendisine guveniyosa...
iste burasi...er meydani...
kendine aleyhtekileri ucurup...banlayip...kendini er zannediyorsa...tikimin mujgani!...
gelsin buraya...ama once...orada kendini af ettirip buradakilere...
bu aksam yazdiklarini kabul etmiyorum...hele benim cabalarima ragmen...
beni de kaybetti...daha dogrusu...arkasinda duramiyorum...mujgan bile olsa...
Ona tanınan ayrıcalık bu forumda kimseye tanınmadı , ama geldi ona ayrıcalık tanıyanlarada küfür etti.
mujgan!...buradaki hic kimsenin akliyla oynama...bok cukuruna dusersin...
biraz adam ol!...
bana da yaziklar olsun...senin icin bile bile lades...cezalar aldigim icin...
Burada topik açtı adam gibi yazsa , çizse, birikimi varsa paylaşsa kim ne diyecek , o ne yaptı karşı görüş savunuyorsan, onun similasyonu aşağı gösterirken , sen karşısına yukarı gösteren formasyonla çıkarsan saldırı başlar .Köyünde graf atan bile buradan götürdüğü kişiler , ayrıca graf çizmesini bilmiyor ,sağdan soldan toplama çizgiler , paralı yerleri kullanır harmanlar anlatır durur.
Trt muzikte
Deniz ustunde feneer,
Bir yanar bir de söner...
Offfffff.....beaaa!
Bence bu yazdıklarınız hiç uygun şeyler değil.(siliniz lütfen)
Özel hayatı yalan yanlış yazarak ifşa etme girişiminiz,sırların ortaya dökülmesi çok ayıp,çok yakışıksız şeyler.
İki gözüm,
Onlar burda 50.00 anlatırken rus uçağı düştüğünde ben,sacro,muratteknik 85-100.000 yazıyorduk .
Oraya yazıyorsun , şimdi yazdıklarımı okuyor , içinde bir parça adamlık, şeref haysiyet varsa bu küfür ettiği bulut53 beraber topik açalım, beraber yazalım demişmi özelden buradaki topiği açıkken.İşte filim orada koptu topik açmayı kabul etmedim neden ben laham çukuruna girmem ....
Turksadin yazisina tartisma cikmamasi icin ozelden cevap verdim. Cevap yazmamasini da istedim.
Verdigim cevabı da ozelden sn.guneysuya da gonderdim.
Siz bana yapilan kufur ve hakaretleri de begendiniz, tesekkur ettiniz.
Yanlıslikla ise, gidin o tesekkur ve begenileri siliniz.
Köyünde koca koca adamlara takipçilerine, yaptığı analize yorumlama yapmadılar diye dalyara...... diyor.
Bir taneside çıkıp yav sen nediyorsun diye tepki göstermiyor , NEDEN çünkü üç kuruş menfaat için millet VİRGÜL olmuş.
topak daaldi ama bosverin...zaten bizim eski platoda da boleydi...silinmese de olur gonderiler...topak konusu ve icerikleri...su akar yerini bulurdu...her sey kalir ama...bi sonraki gun yeni gun olurdu...rengiydi boyle tartismalar...
hah hah hah...eski gunlerdeki gibi...
yasim oldu 55...icki desen gani...sigara keza...kac senelik omrum kaldi bilmiyom...alla sukur bi rahatsizligim yok saglik acisindan...
gel helalleselim diyom...birlikte gecirdigimiz gurestigimiz yillarimiz oldu...ne anilar...guzel guzel...
belki 10 yilimizi gecirdik...bi omurde...onemli bi oran...
adam...hala cocuk...
gercekten uzuldum...
Topik sahibi sizsiniz.
Moratoryum resti diye acmistiniz.
Devletin borcu cok değil, bizde olmaz demistim.
Baslik muhtevasina katilmadiğim için
Daha da yazmayacaktim.
Bir problemli kisiyi tarifim farklı yöne gitti. (Aslinda o ve modu metruk viranelerine müsteri cekmek için bu tur firsatları degerlendirir)
Turksad'in yazisina bile onun icin ozelden cevap yazdım.
Kusura bakmayın, topiginizi mesgul ettim.
Saygılar beyaa! 🧐
ancak 500 uzerindeki cds rakamlari...noluyoz leayn...acaba?...diye sorgulamamizi gerektiren rakamlardir biz yatirimcilar icin...
son bi-iki haftadir cds in 500 altinda olmasi...bizleri bi nebze olsun rahatlatmistir...
onumuzdeki hafta piyaslarla pek ilgilenemeyecegim ama...
moddys e ragmen...cds nin 500 uzerine cikip cikmamasi bize onemli feyz verecektir...
simdi cds takip etcez...noluyoz leayn diye...
Eeee... Kuzuyu seyetmeyecekmiyiz, sıraya gireceğim de?:notr:
haaa...bu arada...fon alimlariyla ilgili...sevgili sn.money doctor un bu topaktaki yardimlarina istinaden ve onu asagida izliyen oldugunu gormemden dolayi...
fon alimlari...evet cok ilginc...
ama on gorulemeyen bir donemdeydik...simdilik fonlara devrettiler...
bu fon alislari...danisikli dovus hesabi...zaten palagillerin herhangi negatif bi durumda kafalarina kafalarina gerisin geriye mal yemeyecekleri bi yeddi emin gibi bi yerdi...saniyorum...
simdilik onlara bi an evvel verelim orda dursun dedikleri...
105-83 dusususunde sanirim 95 altina dogru sert cekildigi bi gundu...
yatirim danismanimi pek aramam ama...bende short vardi ve bi yorum istedim...
valla demisti...kimse ne yaptigini bilmiyo...insanlari kapali bi odaya koymuslar...birbirine yumruk sallamaya calisiyo...-bahsettigi karanlik oda islemi degil- valla ben de bilmiyom nokuyo demisti...
bu fonlara malin hemen verilmesinde de...kimsenin ne oldugunu/olacagini bilmemesine yorumluyorum...
viop topaginda okumustum...her seviye bu seviyeler cok onemli diye yorum yapan hergun...gani...arkadas bi gunde bu seviyeler onemli olmayan gun yok hesabi...
ben seviye demiyom...ama
bu gunler cok onemli gunler...pek cok sey icin...
oncun...aporttayim...al git veya sat git icin...