036 daki 5milyona kanmayalım kucana bırakır
Printable View
036 daki 5milyona kanmayalım kucana bırakır
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...25558e3a5b.jpg
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
36 alıştaki 5 milyon kırılırsa nereye kadar düşer ?
Mart ayında 0.75-0.80 aralığında olan YESIL 4.410 ları gördü. USAS hala birleşti, birleşecek derken 0.36-0.37 aralığına sıkıştı. Günlük işlem hacmi 400.000 tl. civarında... Yukarı yönlü 0.38 direnç oldu, 0.40 yukarı yönlü bir kırabilse ve 0.44-0.46 bandına otursa, biraz rahatlayacak ama maalesef...
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kervan gibi sıra bize gelsin inşallah...
endeks 100bine doğru gidiyor kaçan fırsatlara üzülüyorum
Günaydın hayırlı kazançlar...
Hissenin görüntüsü yukarı yönde sert harekete hazırlandığı.Endeksin neredeyse 100000 e yaklaştığı yerde hala 0.37 kuruş gibi garabet bir fiyatta dur üstelik birleşmede 1.64 İEYHO hissesi al inanılır gibi değil,galiba yarın mızrak çuvalı yırtıcak.ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...458804a4b8.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6cd2a7c93d.jpg
SPK ya koca bir tebrik.Helal olsun diyorum.Senelerce yazdık dedikki borsada manüpülosyonu yapan,yatırımcısını av gibi görüp kendindeki içiriden bilgi ve istediği haberle kaz gibi yolan patronların sonu geliyor.Dünyanın büyük borsalarında burda yapılan zalimlikleri yapsalar çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalırlar.Patron işine bakacak yatırımcıyı nasıl soyarım diye düşünmeyecek adam USAŞ ın %10 dan fazlasını satıyor haber bile vermiyor sonra ne oluyor yatırımcı küllüm zarar beyfendi paraları sayıyor fiyat 5 tl den 0.37 kuruşlara geliyor.Kervansarayın patronuna verdiler cezayı hisse yönetim değişti %150 prim yaptı demekki ceza işe yaradı.Temennim spk patronlara çok sıkı denetim getirsin kımıldıyamasınlar hisseler piyasa tarafından yapılsın ve hak ettiği fiyatlamaları bulsun.ytd
mahkemeye verecek hakkımızı arayacak delikanlı yokmu
Bugün kademeler boş...
USAS Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -5.675.991 Ana Ortaklık Payları: -5.136.693
Arkadaslar yapilabilecek en guzel ve mantikli is spk bimer mailye bakanligina ve iller ozel idaresine 8 islak imzali olarak dilekce yazip bu sirketin kanunsuzluklarina bdk yaniltmasini cemas hisselerini 1.54 yuksek fiyattan alip dusuk fiyattan satarak sirketi zarar ettirmelerini maliye bakanligginin geriye donuk son 5 yilin incelenmesini hissenin malipilasyon la yukseltilip dusurulmesini sgk da calisanin olup olmadigini ve kagit uzerinde borsada islem gorerek faliyet gostermedigini yonetim kurulun fesih edilerek kayyum atanmasi gerektigini sirket faliyet raporlarinin incelenerek duran varliklarin tapu tespitini yonetim kurulunun karar defterinde imzasi bulunNlarin imza tespitlerinin zapta alinarak gercek tespitin icra edilmesini banka kayitlarindaki eft ve transferlerin sirket faliyetlerin gercek olup olmadiklarini halkta arz edilirmen borsadan kullanilan tutarin nerelerde ve hangi belgelerle kullandiklarini belirterekk sikayet dilekcesi yazalimm...bu sikayetler 15 dilekceyi gecerse inceleme baslatilir mufettis atanirr
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin ani dususlerde hisse satislarinin kim tarafindan yapilarak kim tarafina alinarak hissenin malipule edildigini ayrica bu hisse sahiplerinin sirketle baglantilarini uzerindeki mal varliklarini banka kayitlarini ve bu kisilerin sirket baglantilarini arastirilmasini istiyelimm spk dan
Maliye bakanligina ivedi olarak bu sirketin geriye donuk 5 yilinin bloncolarin incelenmesini giren faturalarin tekk tek incelenmesi ni cikis eft lerinin fatura karsiliklarinin incelenmesini giderlerin incelenmesini istiyelim elinde hissesi bulunan herkes bu sirketin ortagidir sikayet hakki vardir
İeyho ve usaş için Arkadaşlar şu anda şirketin tam olarak faaliyetlerini ne İşler yaptığını belirtecek olan varmı.Kağit üzerinde mi yoksa gerçek faaliyet mi bilen arkadaşlar belirtirlerse memnun olacağım.Şimdiden teşekkürler.
Ben bugun sanayi ve ticaret bakanligini sirket hakkinda faliyetleriniolup olmadigini gensoru bverdim bakana aps ile gonderdim
Açılışta yaprak kıpırdamadı...
tabandaki kademelere 1er milyon lot yazdılar usas ta...
Galiba spk birlesmeyi onaylamadi haberini aldilarr . Genel kuruluda toplanti cogunluk saglanamada dye iptale gidecekler korkum 35 kirmasi kirarsa muhtemelen 0.24 lerde burdanda bunlar spk bedelli basvuracaklar 2 yil daha zaman kazanacaklar vay babam vay ytd .
Arkadaslar bunlar nitelikli dolandiricilar. Hisseyi 1.50 ihale alacagiz dye pazarlYa pazarlaya 1.3 0.90 .060 .48 ve oradan 0.35 e kadar 24 m bir anda bosaltilar . Kim ne aldi kimm ne verdi kime satti spk arastirsa komik cezalar la ceza verdik havasi tek seansta tek kademede caldiklari ceza bu nitelikli dolandiricilik degilde neeee spk ya gore hersey prosudure uygun biraz derdini anlatsan yetkililere bu kumar hisselerini nie aliyosunuz eyyyy spk siz bu kumar elaman calistirmayan soyguncu sirketleri niee borsada tutuyosunuz ...k.y soysun diemi pazartesi savciliga nitelikli dolandiriciliktan suc duyurusunda bulunacagim
Arkadaşlar normalde bu usaşın defter değerine karşılık gelen 1 lotun TL karşılığı yaklaşık ne olmalıdır
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.84
Valla arkadaşlar birileri ya güzel mal çakıyor yada birileri iyi mal topluyor.Anlayan varmı.
Arkadaşlar birleşme olursa eğer. Örneğin elinde 100 lot Usaş hissesi varsa birleşme sonrası 164 lot IEYHO hisseyemi sahip olacak.
Birlesme spk bu sartlarda olmaz dyor
Hangi şartlarda olur peki sizce 1 lot usaşı olan kaç lot IEYHO alır
Benim anladigim ve aras tirdigim kadariyla bu sirketler ksgit uzerinde calisani olmayan borsada halka acip para toparlayip vatandasi soyan kravatli hirsiz lar kendileri 3 5 paravan sirket kurup aktar donder yaparak halka bi bibirini arz edip 15 yil soyup kendi haline birakilan sirketler spk yillsrca goz yumdu seyirci kaldi ama artik bu saatyen sonra ortalik serbest degil son kalinti paravan sirketler ornegin memsa ornegin latekk daha yuzlerce yonetim kurulu baskanlari villalarda yatlarda soyulan bizlerrrr....spk seyirciiii....alkis
SPK bültenleri ve KAP haberlerine bakmak gerek.
Olumlu yada olumsuz farketmez.
Birleşmenin olup olmayacağını ancak buralardan anlarız.
Her iki olasılıkta olsa hissenin tüm zamanlar grafiğini incelemek gerek.
2002 - 2008 Aralık - Günümüz fiyatları dip fiyatlar.
Yarın çıkacağı anlamına gelmez elbette.
Şirket batmadığı sürece (özsermayesi eksi oladığına göre batmamalı).
Sermaye 184 , özsermaye 211.
Elbet bir gün bir şeyleri bahane edip bu fiyatı yükseltecekler.
Borsada bazı hisseler gözaltı pazarında işlem görüyor
Transtürk : Sermaye 25 milyon , Özsermaye -600 Bin
Bisaş: Sermaye 21 milyon , Özsermaye 12 milyon
Kervan: Sermaye 588 , Özsermaye 173
Esems : Sermaye 13 , Özsermaye 3
Serve : Sermaye 11 ,Özsermaye 4
Gözaltı pazarında genel olarak durum bu. İsdemir orada ama onun durumu farklı diye biliyorum
Usaş son dönemlerde zarar açıklıyor fakat özsermeyesini eritmesi için daha fazla gayret etmeli.
Patron hissesinde olunduğunu bilerek hareket etmek gerek. Önce kendisi kazanmak isteyecek onun planlarını özen kazanacak sonuçta. Bakalım zaman ne gösterecek.