Valla bırakın bu başlığı, forumda bile bulamıyorum seyedecek trolu?:agla:
Printable View
Kendisi bir fetöcüdür
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu berat özge ile teknede yakalanmış sonra esra albayrakı dövmüş sonra beratın yüzünü dağıtmışlar diye haber dönüyor nan bu berat giderse dolar düşer umarım aslı yoktur burası çok önemli
dün (26) mart dibinden çekilen trend desteği bir kere daha test edildikten sonra, seçim öncesi gerginliğiyle, buradan gelen tepkiyle şimdi (5.8150) üstünde. yakın bakışla saatlikte,fibonacci düzeltme seviyeleri üzerinden,(5.73) seviyesindeki dip oluşumu ardından (5.77) desteğinin aşıldığı, henüz aşılan (5.81) seviyesinin destek yapılmaya çalışıldığı görülüyor.
bir önceki gün tepesi henüz aşılamadı üstüne çıkılması halinde,
(23) mayıs (17) haziran zirvelerin geçen düşen çizgisinin kırılma durumu takip edilir.
https://twitter.com/…bel/status/1142052368240041984
Şu an ülke gündeminde insanların özel hayatının hiç işi yok.Kim olursa olsun bunları konuşmak çok ayıp ve ülke gündeminde yer verilmemeli.
5,75 den alınan dolarlar 5,82 den verildi.
Gene full TL 0 USD ile seçimde risk almadan giriyorum.
En kötü üç kuruş yukardan alırım kafam yerinde olur, gider gap map atar ziter belamızı kol gibi poz taşıyorum bu yaştan sonra kaldıramam vallahi.
Cümleten hayırlı tatiller
Aklıma Sadrazam Lütfi Paşa menkibesi geldi...:)
https://eksisozluk.com/sadrazam-lutfi-pasa--425636
Berat'ın Esra'yı dövmesi için mokunu yer deli olması lazım...
Yav yakışmaz bize arkadaşlar silelim bu konu ile ilgili gönderileri...Yoksa farkımız kalmıyor onlardan...Ben siliyorum...
endeks %1 topladı resmen ya bankalara hücüm devam ediyor bu bireysel emeklilik fonlarını aktarmaya devam edecekler sanırım
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın mektubuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Teröristbaşının mektubu, HDP'nin vahim sapmasına, Zillet İttifakı'na verdiği rezil desteğine itirazın, tepkinin ve bundan duyduğu rahatsızlığın eseri ve sonucudur" dedi.
Devlet Bahçeli:"Teröristbaşının mektubu HDP nin vahim sapmasına, Zillet İttifakı na verdiği rezil desteğine itirazın, tepkinin ve bundan duyduğu rahatsızlığın eseri ve sonucudur" ifadelerini kullandı.
Tuz kokmuştur artık benim için...
Varlık kaynağı neredeyse sadece millliyetçilik olan bir partinin lideri, terörist başının mektubunu olumluyorsa,tevil etme gayreti içine giriyorsa,seçmenlerinin bu mektubu hazmetmeleri için yumuşatıyorsa, ARTIK BENİM İÇİN TUZ KOKMUŞTUR...
saygılar/başarılar
Bakın 2 şeyi birbirine karıştırmayın...
Lanet olası terör örgütleri sizin için olumlu/olumsuz açıklamalarda bulanabilir
Bu sizi bağlamaz....
Gerekirse cevabını verir geçersiniz....
Ama bir terör örgütünün liderine siparişle açıklama yaptırıyorsanız bu sizi bağlar...
YAZIKLAR OLSUN BUNLARI DA YAŞADIK BU ÜLKE DE...
1000 KERE YAZIKLAR OLSUN Kİ TERÖRİST BAŞININ AÇIKLAMALARINDAN (bir yerel seçim için) MEDET UMAR HALE GETİRİLDİ BU ÜLKE....
sayglar/başarılar
İstanbul seçimine 2 gün kala iktidarın Kürt hamlesi başına bela oldu.
Bırakın yarar getirmeyi, zarar getireceği anlaşılınca şimdi Cumhur İttifakını telaş aldı.
Kıpraştıkça dolanıyorlar her hayırsız işte olduğu gibi.
Bugün Fatih Altaylı'nın köşe yazısında belirttiği gibi güvenilir kaynaklara göre seçim sonuçları öyle İmamoğlu lehine çok farklı falan değil diyorlar.
Çok yakın, bıçak sırtı durum varmış.
:drunk:
Birisi şu doları %15 yukarı yapsın ya çok şey istemiyoruz valla bak =)
Offf offff harekatta hergün şehit ver, cenazelerde Ya Allah Bismillah çek, Şehitler ölmez vatan bölünmez de ohhhh sonra gel şimdi basıcam soy sop küfürü ban yiycez yeminle bu ülkede çocuğumu askere gönderirsem en adi ********im direkt yurt dışına.
Durup dururken ahmet kayanin mezarinin turkiye ye getirilmesine ne diyorsunuz 3-5 oyda ordan cikarmi ?
Yahu neyse takip eden falan vardır kaçırır kardeşim 5,82 den bütün dolarları verdim ptesi Allah kerim aşağı gap map atar belki düşükten alım imkanı verir vs.vs. Acayip sinirliyim şu son açıklamaya adam resmen apoyu övmüş amk ya.
Vah vah güzel ülkeme çok yazık oldu. Görünen o ki bu günler iyi günlerimiz. Eyalet sistemi geliyor.
Dow'U keselim.