Dün alan iyi kar etti her kademede veriyorlar
Sent from my Redmi Note 4 using hisse.net mobile app
Printable View
Dün alan iyi kar etti her kademede veriyorlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...10b70c80a0.jpg
tatomoto hocam bir derinlik paylaşabilirmisiniz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a297396ac5.jpg
Şu tahta yapıcı mıdır, spek midir kurtulamadık gitti,
derinlik için teşekkürler, tatomoto
sona kalan toz yutarrrr bu ne satıs hızııı ver allam ver blanco ı geldı dye ucbeş alan ky ye
hadı ben de verdım hayırlısı olsun bıraz da o yesınnnn
su anlayan arkadasımı aradım ne yapım diye, tut dıyo hala
borsa nedenıyosa dam tersını yapcakmısın gorduk bu hafta
bu aldedı mısatcam sat dedıgınde alcam
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...968727ac8c.jpg
teşekkürlr :cool:
4,65 ortalamanın altında işlem yapmaya devam ediyor. Görüntü hakkında yorumu olan ortağımız var mı acaba? Yine mi gol değil :((((
burda kımse grfık koymuyo nıye bılıyorum ya neyse ky ıcın bıldılendıreyım sordum asagıda bosluk varmıs
kurtlar sofrasında bunu yazmayanlara ayıp
yorumlarınla kağıdı aslında alttan alta manipüle ediyorsun.yok arkadaş satmayın demiş 5 lerde milleti soktun,dün arkadaş 4 leri görür dedi dedin millet kağıt sattı,bugün en azından yüzde 7 lik artıştan oldular.Biz yazılanlara kulak asmayız çünkü uzun vadeciyiz,ama senin yazılarınla bu kağıtta işlem yapacak çok acemi vardır onların kanına girme eğer bilinçli yapmıyorsan.ytd
Çok adi spekegi varmış aç gözlü başka hisse olsa sabah tavana kitler en azından 5 ile 6 arasına kadar gotururdu ytd
Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app
ıyıya tamam yazmayız faydamız olsunıstedık herkez tepemıze bınıyo YtD
kım 5lerde mılletı sokmus ya ben satamadım kı 5te ?
ohooo delırmıs herkez hadıcnm
hem bana yazı yamayın kardes ben sıze ddıl genele yazıyom herkeze
kelaynak ıle horozun kavgası olmasın bura , hem neden yazmıycakmısım vazgectım atmı kosturcanız
sen dun gezcem yazmıcam dedın devamlı burdassın
hadıcnm son cevap vermeyınız
YTD
bılancoyu bekleyeceız dıye yazmısım kackere de sorduk bılanco ne zaman da ne zaman dıye
kıme sattırmısım hey allaam
bu gun boslukla acıldı ne acemısı ? soruyoz sorusturuyoz cevremız var sıze mı guveneleım
altay tankı dıye yok altın yok nurol holdıng dıye gaz verenlere bısey denmıyo engellı oldugumdan kotu yazıyorum
parmaklarımız dolayı bız laf yıyoz rahatsız oluyor elıt kardesler al oldu mu guzel yazdım !
bı arkadas arkadaslık teklıfı gondermıs kensınıne tesekkur ederım
Bu kağıt borsada tez konusu yapılmalı bence
noldu ? analız beye saygılar ben de oyle orendım sorup hayırlsı burda kımn cahıl kımın degıl oldugunu ımladan mı anlıyoruz bu n kıbır ya cumhurbaskınımıza soyleyecem burayı :)
corç-trol ne yordun be kendini.. aynen daha önce forumdan uzaklaştırılan nikini hatırlayamadığım adamsın.. yazı aynı, kinaye aynı.. sen engelli falan da değilsin.. trolsün.. corç-trol..
Hocam inşallah yanılırım..Ama hatırlatırım da.. :)
makarna ben çorc-trollsem sen de obaaaa makarnaaaa sın hepımız makarna olduk ben makara yapıyom o dııılım ben nugyoya bı gırdım o bana yıne gırdı su an allah teala bılıyo hem sevmedınız mı benı nıye anlamadım kı hep herkezın yazdıı seyler bak arkadas da tez vercekmıs bana 460 tan mal alanlar akbanktan maldan kurtuluyolar gıbı gelıyo ne dersın sen anlıyo musun borsadan nurol holdıngten kopru ınsaatı ve altın veya tank ıslerınden
4.70 üzerinde olursa, ne olur acaba
Boşluğa, eğer hacim düşük olsaydı belki takardım...
Dün ve bugün arasınA iyi bir bilanço haberi girdi...
bu hısse kımsenin beklemedıgı bır anda gelecek olan bısı bı haber ıle gıtcek onu annadm ben n kadarg cok ky o kadar kofte
once dokucektır dı mı ya ? aaaa yok hayır altay tankı :) oldu cnm
bunnar belkı annastı dedı kı ben 5 e cekeyım bılanco oncesı vereyım sana 470 den al bı mılyın lotu e sonra dedı otekıler a bılanco var ben vercem gazı satarsın mınımum mıllete 460 dan ıste bu gun 4.90 dan buraya verdıler bı sımdı mıllet gelsın dıye beklıyolar oldu cnm sarısın mı esmer mı sarayım gonderıyorum ahahahahahah uyanıklar ya ben ınsallah yanılırım herkes kazansın bır delının anı defterı burası tez yapcaaz ortakla YTD
paranoy abenımkı ama bılanco oncesı hep yapıyo bırlıkta kaldırıp dıge rkurumlarla paslasıp kaldır ındır sılkele ver zor tabı bı mılyon lot sımdı annadım al sen al sen yedır sonra sen al sen yedır akbanka bak sen bı kısı degıl bunnar cok kısı baska hııse olsa su an tavandı bu zaten 4ten 5e gıttı bız baktık sımdı 6 olur mu dıye hayal et bakalım belkı bunnar kımı on kazanıyo kımı uc belkı karı da poaylasıyoalr bılemıyoruz yenı yenı cozuyorum borsayı ben cete la bu baska turlu nası olur hay allah bekleyecegız el mahkum