Slm arkadaslar cezam yeni bitdi.burda birilerinin zoruna gitmiski sikayet etmis.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Slm arkadaslar cezam yeni bitdi.burda birilerinin zoruna gitmiski sikayet etmis.
Ama o kisi kendini cok iyi biliyor.iddayi kaybetdi.sozunde erkeh gibi dursun yerine getirsin.
sayın garip lütfen yanlış anlama kazanmanı çok isterim burası borsa herşey her an değişken yani risklerle doluyken ben 1000 lotu tırsarak alırken neye veya kime güvenerek onca lotu tek sepete yükledin? amacım yarana tuz basmak değil onca lotu tek hisseye yatırmak cesaretin ötesinde bişey merak ettiğim çok daha sağlam hisselere yaymak varken neden tek hisseye onca lot
yarına tahmini olan!
Nerede burda atip tutan karaduman.defalarca bunun laflarina uymayin diye.bir insanin bukadar bos zamani nasil olabilirdi.defalarca tartismaya girdik.ona uyup kac insan 24 ve 25 lerden mallandi.makiyeti dusuk insablar bile kardan satmadi.simdilerdede ortalikta yok.cunku gorevini tamamladi.
Yarın 23 civarı gezer
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
maşaların işide zor,aşağı sınır belli,mal kıymetli:he:
karlı dede yada kral vs vs birisi parnagı basarsa duman attırır çaylak maşalara..
Karaduman patronnami calisiiyormuş.bize mal caktilar
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar karadumann kime al veya sat dedi.ayrca buradaki yazanlara göre hisse alp satan brsayla ilgilenmesin.snu hüsran
burdaki yazılanlardan istifade etmeli vede srgulayarak kendi karar vermelidir.
yatrm tavsiyesi değildir.
şimdi karaduman yk diyemi bütün mesele şimdi benide patron adamı diye yazarsınız.
Sayin cinali.karaduman defalarca burda olumlu haber pombaladi.defalarca onunla tartistik.burda algi operasyonu yapti.70 tl 100 Tl ler bile konusuldu.hep gercekleri goz ardi etdi.simdi niye yok kendisi.cunku cook elestiri alacak.umarim bunu kimse dinlememistir.
Suanda burda tek kisi; en basindan beri dogru tespiti yapan balim adamdi.kimi topa tutdu kimi elestirdi.sonunda hakli o cikti.
Arkadaş bilip bilmeden karaduman hakkında yazıyorsunuzda adam bir hafta ceza aldı. Gelip yazınca ne diyeceksiniz. Kimsenin kimsenin aklına ihtiyacı yok ama bigi olarak teknik konularda karaduman hep grafikle açıklama yapmıştır. Karadumanın açğklamalarımı abartı yoksa 3 yıldır baskı uygulayan şirketin fırsatcılık yapmasımı. Bu na rettin hocanın hikayesine benziyor. Hırsızın hiçmi suçu yokta karaduman diye bir tutturmuşsunuz. Burda eğer bu hisse 45 leri görmeyeceğine inanan varza neden 25 lerden 30 lardan satmadı. Bırakın birbirinizle uğraşmayı. Az daha sabredin ya kar eder çıkarsınız yada şirkete ortak olursunuz. Bence sabreden kazanır. Yatırım tavsiyesi değildir.
patron tabanada oturturda 20.12 den hisseleri toplamak için ancak o yemez malı kaptırır. Parası olan bu fırsatı kaçırmaz. O yüzden 20.12 den kendi mallarını bir ara alacaktır. 98 bulursa ne ala yoksa 98 için fiyatı yüksetmasi lazım. Kendi yapamazsada yandaşlarına yaptıracaktır.
su kagitda tespitlerimde tek kar eden benim anladigim kadariyla.burda tekrar 21 lerde gorusecegiz demistim.inanmayan eski yazilanlarda gorebilir.cok kisinin ve benim karadumana kizdigim spk gelecek kararin red yonde olmasiydi.bende spk bu karari kesinlikle kabul eder dedikmi dedik.cunku spk zenginlere hizmet ediyor.bunu bildigimden yazdim.en son hurgazdaki usulsuzlugu bilen ne demek istedigimi bilir.ha bana sorsaniz yapilan dogrumu yanlismi diye.bende yanlis derim.cunku son 10 yilin en dibinden cikiyor.
Simdi gelelelim onumuzdeki surece. bu adamlar bizimle ortakligami devam edicekmi bizlerde borsa disinda yoksa tek tek bizlerle anlasmayami varicak.cagri sonrasi acaba gonullu pay alimi yapabilirmi.simdi onumuzdeki surece odaklanalim.ve herkez kafasinindan bir tez yurutsun.bunu tartisalim
Sayın suatt38, tespit için teşekkürler. Ben bile ilk haber geldiğimde %98 i toplamadan kottan çıkamaz zannediyordum ama okuyup araştırınca gerçeği anlamam 24 saati bulmadı.
Sonra burada anlatmaya çalıştık bir kısım hemen anladı, bir kısım biraz zaman aldı bir kısım ise halen anlamak istemiyor. Halen daha %98 i toplamadan borsadan çıkamaz diyenler var gercekten anlamakta zorlanıyorum. Sürecin sonuna gelindi anlayın artık. Yada boşverin anlamamazliktan gelin nasıl olsa yaşayarak öğrenecek ve anlayacaksınız.
Suat bey, bu sureçte en akıllı ve mantıklı hareketleri de siz yaptınız. Borsada amaç kazanmaksa ve siz kazanıyorsanız bunu nasıl yaptığınızın önemi yok. Önemli olan kazanmak. Tebrikler...
Onlar illa ki
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallah maşallah ha gayret az kaldı s400 ler rampasında bekliyor. Anaçlar üzgünüm patron sizle ortak olmak istiyor. Patron sizleri 12 dolar dan almayacak
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
allah belasını versin böyle hissenin,kurtulmak lazım yazılanlara ğöre yaww,
nerden bulaştım buna yahu,ömrümü yedi aldıgımdan beridir,şamar oglanına döndük,,,
Benim nacizane fikrimdir:
12 dolardan yıllar önce alınmış bir pay ve şirket 3 katı büyümüş.yatırımları bitmiş...
Alırsa bir iyilik yapacam 12 dolardan satacam...
Almazsa beni ortaklıktan çıkarırsa satma hakkı fiyatı 27 tl gibi eder...razı olacaz mecbur...
Ortaklıktan çıkarmadan kottan çıkarsa sıkıntı yok...
Şirketin önü açık ...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
makas büyüdü,noldu lan ısttırıyolarmı:he:
1000 lotum var maliyetim 23,70 civarı satmamaya karar verdim en kötü ihtimal 20,10 garanti ölmüş eşşek kurttan korkmaz misali:kmk:
Amaç bu adamlara mal vermemek 2 lotta olsa bugün aldım.Nakit akışına bağlı olarak devam alıma.Ya hero ya mero.Kimsenin etkisi altında kalmadan kendi mantığımla devam.
bende alimlarla maliyetimi 21.25 Cektim.toplamda 1800 lota ulastim.bl
burasi in cin top oynuyor herkez satdimi nedir.
Altına imza atıyorum. 1415 lot yani izolarin yarısını satışa 21 den birakmistim şimdi emir iptali yaptım. Satmıyorum
SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban 16.92 getirmez iseniz ...
SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence bugun bayaga ky panikle dokuldu.buda korkudan dolayi.hem endeks kotu.hem kotdan cikma.
Ne dökülecek, 5 bin lot hacim var...MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron döt ayağını üstüne düştü. Piyasa kıpkırmızı
alan satan pasta paylasacak olan varmi.bendeki derinlik es zamanli pastayi gostermiyor
S400 lere de boşa para bağladık.. Önüne arkasına yerleştirdim onlar da çalışmıyor boş boş bekliyoruz morel çok bozuk ne umutlarla topladım bırak Suat bey ekmeği pastayı kara delikten ışık sızmıyor
Hissede olumsuz hava baskın satıcı tarafı çok fazla isllem yapan korkan kucuk yatırımcı .satıcı bitmiyor .endeksle alakmiz yok bizim artık .
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.