bend senınle aynı dertteyım allah yardımcımız olsun işimiz zor valla ama bu 9 mayıs genel kurulu unutmayın orada sıkıntılarımızı dılegetırek tek umudumuz o zaten
Printable View
Bugun ki islem hacmi 633.000 tl yine cok az degil mi
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22.04.2016 tarihinde bu hisse 5.05 gormus simdi ise 2.86 ,saka gibi kayip %43
BIST tarihi zirveye koşuyor, biz %43 lük performans sergiliyoruz, nedir bu iş arkadaşım,
kagıtta hacim yok guven kalmamış bu gordunuz hacmıde kendı yapıyo buyuk bı ıhtımalle allah sonumuzu hayretsın bu serefsızler adamı katıl ederler
BIST 100 endeksi yüzde 0,42 yükselerek 92.423,93 puan ile tüm zamanların en yüksek 2'inci kapanışını gerçekleştirdi UTANIN ULAN UTANIN SOYLENECEK PEK BİŞİ KALMADI ARTIK BU KADAR HAK YEDINIZ BUNUN VEBALINI NASIL TAŞIYACAKSINIZ HİÇMİ ALLAHTAN KORKUNUZ YOK ALLAHINIZDAN BULUN YAZIK HEMD ÇOK YAZIK...
Ilerleyen gunlerde 0.10 kurus temettu verdim diye iyice asagi salar ,
Yukselisi satis firsati olarak degerlendiriyorlar.Anel ve gerel hisse senetleri ile ilgili dustukleri durum.hem yabanci hem kurumsal yatirimcinin gozunu korkutmus durumda.Acilen bu hisseye guven gelmesi lazim.Haydi yonetim vakit geldi geciyor bile....yatirim tavsiyesi degildir...
Bu hisseye bu saatten sonra kimse guvenmez 0,30 kurus temettuyu 5.50 den verdiler millete simdiki hali ortada
Bu haberin Etkisi ne olur
Daha kafein yazilimi Arzetmeden,yangindan mal kacirir gibi ikincil halka arz sureci de ne oluyor.gene de olumlu algilanir diye dusunuyorum...yatirim tavsiyesi degildir...
Bu aralar hareket zamanı olarak değerlendirilir. Boşta olsam bi miktar girerdim. M gırtlağına kadar maldayım çıkamıyorum
ver haberi çık kavağa,
sal aşağıya.. diplereeeee....
La ne kil kuyrukmussun sen be, aha cikacak diyorz elimize geri veriyon:(
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mal nasil pazarlanir.ders no.3 yatirim tavsiyesi degildir...
Hisseye bak,saka gibi,
enteresan!
gurup ellerindeki malları haber bahanesiyle çıktı.ytd
Ne kitlediler ama!!!!! Neyse burdayım yılmak yok
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Umarım spk bu hisseyi incelemeye alır zarar görüyoruz
Şaka gibi. Nasıl hareketler anlamak mümkün degil. Amaç ne? Hedef bizmiyiz tayfun? Altın kapılarımız kan oldu tayfuuuun
Ne biçim ya neden böyle yapıyor
Kamera sakasi galiba
İyi veriyor ama neden
3.04 'ü gör 2.80'den kapat tam vertuluk hareket... Borsa tarihi rekorlar kırsın seviyeler görsün, bide 80 bine gelse endeks heralde bu da 2.00 tl olur, Allah herkese sabır versin ama ben bu ********lere paramı kaptırmıcam gerekirse 1 senede daha taşırım da zarar etmem paramı yedirmem...
Spk hernedense 10 kademe yukari giden kagittan bilgi isterde,100 kademe asagi giden kagittan istemez.Bu vertuda oynanan kumar degildir de nedir?Bu borsaya nasil yatirimci gelecek.Bunlar yakinda,pamukova elektirik,standart enerjiyi de halka acarlar,Sirketi satmanin en iyi yolu borsa cunku....yatirim tavsiyesi degildir...
alnus ve meksa çakmış
***VERTU*** VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***VERTU*** VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin %40 oranında Girişim Şirketi olan Smartiks Bilgi Teknolojisi Hizmetleri A.Ş. (Smartiks Yazılım) Yönetim Kurulu'nun 24.04.2017 tarihli (bugün) toplantısında "Şirket'in Halka açılmasına, halka açılmaya ilişkin koşulların süreç içerisinde belirlenmesine, bu kapsamda gerekli işlemlere başlanmasına ve ilk aşamada esas sözleşme değişikliği ve Kayıtlı Sermaye sistemine geçiş için ön onay alınmak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına" karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla
bu haber olmasaydı -% 20 taban olurdu.mal çıkışı için kullanılmış bu haber
Alnus 1 yıldır tuttuğu 500000 lot mali sattı meksa 1milyon sattı elinde mal yok
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir günlük ve aylık takas yapıştıran olabilirmi hayrına tesekkurler
Bugunku harekete gore Vertu , alnus ve meksanin elindeki mallari almis olmuyor mu
25 nisan para girişi
http://i.hizliresim.com/kbDBrD.png
25 nisan para çıkışı
http://i.hizliresim.com/gqGZE2.png
Meksa olmayan mali satmış 2 gün sonra virman olur hesaplar arası kimin malını sattığı belli olur..
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeter artik.,...olumlu bi sey yok
Meksa, Kafein'in halka arzını yapacak şirket değil mi? O halde neden elindeki malı boşaltıyor?
Bilanco su mu kotu gelecek acaba
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 ay önce 3.o3 ortalama ile almıştım. Hergün 3.04 ten kurtulmak için yazdım bugüne denk geldi. Ben sattiysam artık yükselir diye baktım yine 2.8 olmuş. Allah kalanlara sabır versin.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.