Bu hissede bile teknik bir yere kadar çalışıyordu.Ama karakter yoksunları çıktı hissenin prim yapacağı günden bir gün önce sermaye tavanı arttırım haberi gönderdiler.
İşte o günden sonra teknik bitti bu hissede.
Printable View
Bu hissede bile teknik bir yere kadar çalışıyordu.Ama karakter yoksunları çıktı hissenin prim yapacağı günden bir gün önce sermaye tavanı arttırım haberi gönderdiler.
İşte o günden sonra teknik bitti bu hissede.
Sponsorluk anlaşması da araya gitti
ben sana teknikten anlamıyorsun demiyorum sadece burada boş goy goy yapmadan bir kaç bilgi paylaşan bt var onun dışında az bir katılım var sende onun gibi katılım yapabilirsin yada yapmak isteyen tabiki yapabilir burası herkese açık bir yer ama sen birşeyler yapıp burada zaman ayırıp bir iki şey paylaşan insanada laf etme ben adamın yazdıklarına bakyıorum onu dinliyormuyum hayır ama dikkate alıyorum çünkü benim de kendimce taban tavan fiyatlarım var ben ona gelince babamı görmem veririm hemen şimdi 1,70 den vedim geçen yükselişte aşşağıya gelirse alırım gelmezse güle güle he teknik temel değil sadece boş boş yükseldigi için verdim ben malı yoksa bir hikayeye başlasa oralardan çıkmam bu yükseliş suni oldugu kanaatindeyim sadece yanılıyor da olabilirim ytd .
bu arada bende satın aldım ama ilk seansta. zararına.
Madem destekli yazın diyorsun yazayım.
Teknik işlemiyor malesef ama yinede teknik açıdan bakarsak saatlik macd düşeceği az bir yeri kalmamış.Günlük macd aşşağı yönlü trigere deymiş...1.66-1.67 ilk desteği tutmazsa 1.63-1.64 var.O da tutmazsa yapacak bişey yok.
Dediğim gibi teknik boş bu hissede temel sıkıntısı var.Bu gün Credit fenerde alımdayken GS de 423 bin lot satış yaptı.Senaye tavanını 5 katına çıkarınca oyuncuları ürküttü.
Sevgili arkadaşlar önce bana göre teknik analiz nedir onu açıklıyayım. Gelecekteki Piyasa fiyat oluşumlarının yönü hakkında tahmin etmeniz için yaptığınız bir incelemedir. Bu inceleme sonucunda hissede nasıl davranmanız konusunda size sadece fikir verir ve yanılmanız olasılık içindedir. Bir analiz size olumlu veya olumsuz gelebilecek haberi önceden görerek işlem yapmanızı sağlayabilir. Teknikte birçok indikatörü kullanarak tahmin yaparsınız ben macd+hacim+di+ma+rsi ve mum analiz indikatörlerine bakarak bir sonuç bulmaya çalışıyorum. Üç indikatör kullanmadan yapılan analizler genellikle ani trade için pozisyon almak için bakılır çünkü zaman çok kısadır. Şimdi bugünkü kapanışa göre detaylı gsray incelememi yapıyorum. En önemli nokta şu profesyonel olmadığım için hata içermesi yüksek olduğundan yatırım tavsiyesi değildir.
1-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aa0803b9bb.jpg
Macd indikatöründe benim için önemli olan kesim noktalarında ve eğimlerdeki açısı resimde dikkatli bakarsanız 1 nolu noktada macd referans noktasına teğet olacak şekilde kesime doğru inerken geri dönmüş ve sahte bir sinyalle dönüş başlamış ama şu an ki noktada kuvvetli yani dik bir şekilde düşüş mevcut bu mevcut düşüşün devam edebileceğini hatta hızlı olabileceğini gösterir (dikkat lütfen günlük bazda hızdan bahsediyoruz)
Gelelim 2 ye
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a5f476a4b2.jpg
Directional movement yani di indikatör durumuna bu 60 lık durumdada işler iyi değil pozitif işaret yani yeşil olan aşağıya doğru inmeye devam etmekte negatif işaret ne kadar aşağıya dönsede yeşil yukarı çıkmadıkça düşüş devam edecektir. Aşağıdaki resim örnek olması için konuldu çünkü di 15 dakika gibi kısa periyotlarda yanıltıcı olabiliyor https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1ece3cbc59.jpg
Günlükde durum ise kırmızı yukarı dönmüş yeşil aşağı ve adx yükseliş trendinin bittiğini göstermekte https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ab9520f54b.jpg
Gelelim destek direnç tespitine bunun için mum ve ma kullanıyorum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3693b6d037.jpg
Fiyat oluşumunda ilk kopuşun başladığı 1.64 direncimiz (69 psikolojik destek fiyatı) ve bunu teyit eden haftalık ma yani ortalama aşağıdaki resimde haftalık ortalamada ilk destek olarak herzaman çalışan 5 haftalık destek noktamızda 1.63 ü göstermekte dikkat ederseniz hep buralardan bi şekilde ufak sapmalarla dönmüşhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...142a09ef0a.jpg
ve son durum tespiti haftalıkta oluşan son mumda maalesef kırmızı olan mum yükseliş trendinin bitmek üzere olduğunu göstermeye başlamış bunun teyidi haftaya oluşacak mumla belli olacak .
Sonuç: size kalmış ama ben dönüş emaresi görmeden hissede pozisyon almayı düşünmüyorum.
Şimdi hissen olmadığı halde neden bukadar uğraşıp paylaşım yaptım derseniz. Cevabım:Bu hisseye Galatasaray’ı çok sevdiğimden özel ilgim var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
alpago Ben satış yerimi yazdım 20000 lot vardı 10000 ini 1,57 den 10000 1,70 den çıktım dedigim gibi bana suni bir yükseliş olarak geldi biliyorsunuz ki geçen şampiyonluk fiyatlamasında tedbirler uygulandı ve kredililer kapatamadı yaralarını onu kapatmak için kaldıracakları belliydi ben teknikten çok fazla anlamam ama ne yapacağınıda birazcık kestirebiliyorum şu aralar dolar tl pozisyonunu belli etmedikçe hiç bir kağıda baglamıyorum paramı bekliyorum bunu da 1,50 nin aşşağısın da toplayabilirim onun haricinde girişlerin anlık gir çıktan ibarettir terste kalma yapabilir o yüzden fazla malla kalmıyorum geçen sene 50000 tane vardı 1,6 maliyetli onu 2,2 den verdim sonra bekledim düştü tekrar yani burada bt1975 cidden takip ettigim birisidir sadece yazdıklarını okuyorum dikkate alıyorum ama genede kendi bildigimi yapıyorum mesela o 1,9 dedi ama ben 1,7 den çıktım gibi gibi Dexter7995 bende biliyorum teknigin bir yere kadar oldugunu para teknigi bozar şimdi ky nin elinde mal varsa aşşağı yoksa yukarı sürerler herkes bilir bunu ama ky de nekadar mal var onu spek biliyor zaten spekte mal kaldığı için yükselettigini düşündüğümden çıktım o fiyatlardan yoksa çıkmazdım aylıkta süper yerler görürünyor benim düşüncem 2,5 yapar sonra aşşağı salar sonra 3 lere yolculuk başlar ama onu kolay kolay yaptıracakmış gibi görünmüyor yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermemektedir sadece düşünceden ibarettir bilginize herkesin bilgisi kendisine.
bt1975, gsray'a 2011'den beri ilginin olduğunu biliyoruz. :-)
Teşekkürler analiz için. Selamlar.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rica ederim işlem hacmi sığ düşüş tepkisi olabilir 66 dan ama ben almam [emoji4] https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0a4294f611.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...da1382829a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6abd3735b5.jpg
100 bin hisseyi verdim.
Alan hayrını görsün.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
25 bin de ben sattım. Zararla... yazıklar olsun.
Alış 1.51 tarih ağustos sonu
Satış 1.65.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galatasaray Sportif ile Borlease Otomotiv arasında sponsorluk anlaşması imzalandı
Galatasaray Sportif ile Borlease Otomotiv arasında sponsorluk
anlaşması imzalandı.
Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"Şirketimiz ile Borlease Otomotiv A.Ş. arasında imzalanan
sponsorluk anlaşması gereği 2019-2020 futbol sezonunda, Borlease
Otomotiv A.Ş.'nin grup şirketlerinden olan Magdeburger Sigorta A.Ş.'ye
Şirketimiz tarafından reklam tanıtım hizmeti sağlanması karşılığında,
Borlease Otomotiv A.Ş. tarafından Şirketimize 6.556.080 TL bedelinde
kiralık araç verilecektir."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/788230
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(23/09/2019 - 06:29:29)
Bu milletin parasını emenlere zehir zıkkım olsun
Benim anlamadığım fb niye bu kadar çıkıyor. Henüz 5.hafta.fenerasyon bunlara garanti vermiş kii bu kadar rahatlıkla çıkıyor. Gs yönetimi çok açık şekilde futbolda hakkın yeniyor. Bunu yapan arkasını bir holdinge dayamış. Taraftara çağrıda bulun sende. Gs ye düşmanlık yapanlara gs taraftarının gücü hertürlü yeter. Siz demi onlara muhtaçsınız. Korkmayın. Ben şahsen onlardan bir çöp bile almam. Para tekniği yapar.
Bu hisse Haziran temmuz ayında 1'30 civarından alanlara güzel kazandırdı.. 1'87 den çıktım hisseden.. yüzde 50_60 kazandırmış bir hisseden bahsediyoruz. Sazan gibi atlamak neden? Arkadaşlar hisselerin dibine bakın , düzeltmelerini gözlemleyin. Bakın şimdi 13 TL den fener alan adamlar 11 TL ye kadar düzeltme yapsa lanet okuyacaklar.. nacizane tavsiyem.. eğer riskli bir hareket yapacaksanız düşük miktarda ve az az kademeli alış yapın.. bol şans
Naçizane fikrim siz spor hisselerinden uzak durun.
Galatasaray hissesi 1.30 lardayken güzel paralar kazandırdı. Sonrasında bir düzeltme oldu. Şimdi ise emlak konuta ödemesi gereken yaklaşık 500 milyonluk bir para var. Onun akibeti belli değil. Yıllardır gelen şampiyonluk gelirleri vs gelmezse şirketin durumu ne olacak bir belirsizlik.
Fenerbahçe hissesi 50 liralardan geldi buraya ve illa ki ayağı yere basan, ekonomi bilen, aklı başında yöneticilerle yükselecekti. Sportif başarı da gelirse şirketin para girdisi fazla olacağı için şirket değerine de yansıyacaktır. Hele ki kumpas olduğu Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerince karar verilen ve bunun sonucunda Fenerbahçe nin kayıpları için açacağı tazminat davaları sonucunda gelecek büyük paralar.
Borsa beklentiyi satın alır. İki şirketin şu ankş durumu bu ve satın alınan bir çok şey var. Futbolda hakkı yenen kimse de yok.
Hisse değeri ve yatırımcının para kazanma sadece sahada alınan galibiyetle olmuyor. Bu iddaa denen oyunda oluyor onu tavsiye ederim.
Bir tavsiye daha fanatik taraftarlığınızı burda değil maçlarda gösterin lütfen. Hiç bir teknik yada bilgi içermiyor yazdıklarınız. Okuyanların hiç birinin işine de yaramıyor tam bir zaman kaybı.
kemerburgaz ve yapılandırma kredisi ile ilgili basına kapalı yapılan divan kurulunda neler konuşulduğunu erhan telli dün akşam açıkladı, youtube video kanalından...
kemerburgaz'da tahsis edilen arazi 140 dönüm, sadece 20 dönümde maden ruhsatı olan kiracı var yürütmeyi durdurma kararı çıkarttıran...bu dava yıllar sürebilir, ama kalan 120 dönümde sorun yok...buna en azından başlanabilirmiş...florya'yı taşımak için engel yok bu anlamda...tabi önce inşaatın başlaması ve tesislerin bitirilmesi gerekiyor...dursun özbek kendisi de para vererek bunu GS'lı işadamlarının tıpkı Florya Metin Oktay tesislerinde yapıldığı gibi ortaklaşa halledilebileceğini söylemiş, ve onun önderliğinde komisyon kurulmasına karar verilmiş...florya'dan çıkmama cezası 120 milyon, kemerburgaz'daki yeni tesisler yaklaşık 156 milyon tl tutuyormuş...100 milyona da ilk etapta idare edilebilir birşeyler yapılabilirmiş en azından tesisleri taşıyabilmemiz için...mimarından mütaahhitine işadamına herkes el atıp bu sorunu çözmek istiyorlar, bakalım göreceğiz....
kredi anlaşması, 1 milyar tl'lik kredi çekilip tüm banka borçları tek bir bankada toplanmış...5 senede geri ödenecekmiş...şartları da ilk 2 sene ana para ödemesi yok, sadece faiz ödenecek...bu da tüfe+5% olarak anlaşılmış...3.sene 5% ana para artı faiz (tüfe +5%) ..4.sene 15% ana para artı faiz (tüfe +5%) ...5.sene 80% ana para artı faiz...
yıllık ödemeler 2 taksit halinde, 6 ayda bir yatırılacakmış...
tüfe 15% olsa, yıllık 20% faizle kredi çekmişler anlayacağınız....
ilk sene 200 milyon...
ikinci sene 200 milyon...
üçüncü sene 50 milyon ana para + 190 milyon faiz
dördüncü sene 150 milyon ana para + 160 milyon faiz
beşinci sene 800 milyon ödenecekmiş...(son sene faiz de var mı tam bilemedim, varsa 80-120 milyon daha ilave olabilir...
toplamda en az 1 milyar 750 milyon olarak geri ödenecek tüfe 15%'lerde olursa...tüfe 10% olursa 1 milyar 565 milyon civarında...
burda bakılması gereken 2 konu var;
1- bu borcun ne kadarı bizim borsadaki şirketin? ne kadarı kulübün? yani krediyi kim çekti?
2- mevcut kredilerin faiz oranı neydi, bu kredinin avantajı ne?
kulübün 500 milyon şirkete borcu var, buna işletilen faiz, şirketin bankalara ödediği faizden düşük olmamalı!!!
bu krediyi kulüp çektiyse, şirket için çok olumlu bir gelişme bana göre...temlik veren kulüp herşeyden önce... bu para ile şirkete olan borcunu da öderse şirket finansal anlamda rahatlar, ilk bilançoda bunu görebileceğiz...daha yüksek faizle borçlanmışken düşük faizle borçlanmak ne de olsa iyi bir şey..
şirket bu kredinin ne kadarını kullanıyor bilmiyoruz...açıklarlarsa birşeyler söyleyebiliriz...
şimdi vaktim yok, ama şirket ne kadar faiz ödüyordu, ne kadarlık banka borcuna karşılık?? buna bakmak gerek...
500 milyon ile banka borçlarının ne kadarını kapatabilir?
şirket veya kulüp, en nihayetinde misal 1 milyarlık borç için senelik 30% faizle 300 milyon faize katlanıyordu ise, ve de bunun sadece 200 milyonunu ödeyebiliyordu ise, o zaman bu yapılandırmanın bir anlamı var...en azından ilk 2 sene borç artmadan faizi ödenebilir, 2 sene içerisinde de borcun enflasyon karşısında büyümemiş tam tersine erimiş olur...
NOT: kredi Temmuz'da çekilmiş, yani ilk bilanço döneminde sonuçlarını görebileceğiz finansal tablolarda...temmuz sonunda kulübün tüm kredi kanalları tıkanmış, divandan genel kuruldan onay alacak vakitleri bile kalmamış güya...yoksa yükümlülükleri yerine getiremeyip, borçsuzluk kağıtlarını futbolculara imzalatamayıp avrupa'dan men olabilirmişiz...
https://skor.sozcu.com.tr/2019/09/25...urgaz-1383407/
Galatasaray’da kurtuluş Kemerburgaz!
Üç banka ile imzalanan 1 milyar liralık yapılandırma anlaşmasının tüm detayları masaya yatırıldı. Faizlerle birlikte yaklaşık 2 milyar lirayı bulacak borcun 5 yılda ödenmesinin tek yolunun Florya ve Riva projelerinin tamamlanması olduğu konusunda fikir birliğine varıldı
Galatasaray’da önceki gün gerçekleştirilen olağanüstü divan toplantısının detaylarına SÖZCÜ ulaştı. Sarı-kırmızılı yönetim, Florya'daki tesislerin Kemerburgaz'a taşınmasını kapsayan proje ile ilgili ihalenin Emlak Konut tarafından iptal edilmesi kararının ardından üyelere bilgi verdi. Toplantıda, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ile imzalanan 1 milyar liralık borç yapılandırması anlaşmasının da içeriği anlatıldı. Buna göre Cimbom'u ekonomik anlamda zorlu bir süreç bekliyor. Yapılandırmanın 5 yılda ödenebilmesi için, Florya ve Riva projelerinin eksiksiz şekilde tamamlanması gerekiyor.
5. YILDA 972 MILYON LIRA!
Kurtuluşun Kemerburgaz'a taşınmakta olduğu konusunda görüş birliğine varan sarı-kırmızılı camia, projelerin sonuçlandırılması için yönetime tam destek verecek. Gelir-gider dengesi konusunda sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılıların 5 yılda ekstra kaynak bulup kulübün yeni borcunu ödemesi gerekiyor.
İŞTE BORÇ YAPILANDIRMASI
1- Anaparanın 3. yıl faiz artı yüzde 5'i, 4. yıl faiz artı yüzde 15'i; 5. yıl ise faiz artı yüzde 80'i ödenecek.
2- İlk 2 yılda 400 milyon TL faiz ödemesi yapılacak. Ödemeler, 6 ayda bir gerçekleştirilecek.
3- Sarı kırmızılı kulübün bütün gelirleri, anlaşma yapılan 3 bankanın havuzuna aktarılacak: Denizbank, Aktifbank, Ziraat Bankası.
4 Bankalar, 6 ayda bir 100 milyon TL faiz, futbolcu ve personel ödemelerini havuzdan karşılayacak.
5- Kulüp ekstra bir yatırım ya da ödeme yapmak istediği zaman 3 bankadan onay alacak.
6- Bu yapılandırma ile başkan ve sarı-kırmızılı yöneticilerin teminatlarının tamamı kaldırıldı.
Son güncelleme 07:58 | 25 Eylül 2019
Florya ve Riva kulübün olduğuna göre, bu borcun büyük kısmı da kulübün.
Florya ve Riva'dan gelen gelirle ödeyebileceklerine inanmışlar demek ki, böyle bir yapılandırma yapmışlar.
yalnız şirketin de tüm gelirleri temlik edilmiş, yani tüm gelirler bankalar konsorsiyumuna akacak, giderler de burdan ödenecek. Ekstra yatırım gerekirse, onay alınarak ödemesi yapılabilecek.
iyi bir denetleme olur bu şekilde...
1.66 ile ilk alış vade 15 ekim 1.8 üzeri olmazsa fiyata bakmadan satış
Arkadaşım riva ve florya borcunun tamamı derneğin, eski başkanın alacaklarının büyük kısmıda dernekten. Yani şirketin bu ödemelerle ilgisi direkt yok.
Sadece patron olduğu için dolaylı yönden ilgisi var. Bu arada patron (dernek) sportif aş ye borçlu. Vs. Vs. Şimdi asıl soru şu ilk çeyrek bilanço nasıl gelir ben geçen yılki 177 milyon gibi bir zarar açıklamasını beklemiyorum çünkü borçlar yapılandırıldığı için finansman giderinin (zarar oluşmasındaki en büyük etkendi) düşük olacağını tahmin ediyorum. 31 Ağustos’taki Dolar kuru 5.8 olması negatif bir etki yaratacaktır. Ama bilen varsa ve açıklarsa sevinirim yeni transfer edilen futbolcu ödemeleri ne zaman ve nekadar yapılmıştır ayrıca yayın ve cl gelirleri ilk çeyrekte etkisi ne kadar teşekkürler
GS maçı alıp TS/BJK berabere kalırsa cimbom ön saflara çıkar.Borsada ne yapar o meçhul...
***EKGYO*** EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***EKGYO*** EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
13.09.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Galatasaray Spor Kulübü Derneği mülkiyetinde bulunan Beykoz İlçesi Riva Mahallesinde kain taşınmazlar ile Bakırköy İlçesi Şenlik Mahallesinde kain taşınmaz (Florya) üzerinde proje geliştirmek amacıyla Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Şirketimiz arasında 2016 yılında imzalanan protokoller fesih edilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/789004
BIST
(27/09/2019 - 14:36:05)
(bilgilendirme mesajlarım ve teknik analizlerim, alım satım noktalarımı yazmam faydalı bulunmayıp okunmuyorsa boşuna uğraşıp burada yazmayayım bununla ilgili faydalananlar belirtirse sevinirim yoksa dediğim gibi zamanımı boşuna harcamayayım.)
Bilançoda bankalarla yapılan anlaşma neticesinde dönemsel kar etkisine Trabzonspor bilançosunda geçen dönemle arasındaki fark aşağıdaki finansal raporun ekinde alınmış resimde var 218 milyondan 24 e düşmüş tspor ne kadar kar açıkladı 100 milyon eğer bu yapılandırma olmasaydı ne olurdu 80 zarar. Peki gsrayın 2018 1Ç finansman gideri ne kadardı 153 milyon yani 130 gibi kar artışı şu an cepte.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...afbf2a73e1.jpg
Dernek, 500 milyon TL'lik çek alıp, 340 milyon TL'ye çeki kırdırmıştı. Dernek ödesin şimdi hepsini. Ah ve beddua almayacaksın birader, çıkar aheste aheste.
Benim yazım sadece hissenin durumu ve beklentilerle ilgili olmadığını biliyorum. Beni düşünmene gerek yok. Hisselerini dediğin yükselişte 1.80 ortalama ile sattım. 1.20 de var 2.28 de var. Sonra gene pozisyon açtım. Ben seninde yorumunu yaparken taraftarlık yaptığını görüyorum. Bana akıl verme tamam mı. Para tekniği yapar.
Hocam ben Fenerbahçe hissedarıyım. Ama Galatasaray’ıda izlemekteyimFenerbahçe 2010 yılından beri Takip ediyorum hisse hareketlerini teknik olarak inceledim fakat Bölünme sonrası olması gereken Seviye tespit edemedim Bir öngörünüz varsa paylaşırsanız sevinirim. Banka ile ilgili yapılandırma açıklaması yapmayan tek takım Fenerbahçe. Bunun CAS ve Yargıtayla alakalı bir beklenti İle alakalı olabilir mi benim beklentim şu an 50 sizce çok mu uçuk Fakat dolar bazlı bakıldığında hisse 2010/11/12 50 $ 30 $ 40 $ seviyesinde hareket etmiş
Emlak konutun iptal ettiği florya/rica projeleri dolayısıyla kulübe 360 milyon tl ver arsaları el demiş...60 milyon dolar eder.Bence kulüp bunu uluslararası bir proje ve Nef in birlikteliği ile çözüp çok daha fazla gelir elde edebilir. Hatta 30 milyon taraftarın 10 milyonu gücü oranında yardım etse kulüp bu projelerle uçar.Ne dersiniz?
bt1975 ben normalde almazdim buradan 1,7 satmiştim ama senin yazindan sonra aldim 1,66 dan ama riske girmemek için sattim 1,6 den
Hisselerin %33,57'si halka açık. Diğer kısım ise derneğin elinde. Bedelli yaparlarsa, dernek kendi hisselerinin payına düşen bedeli öder. Halihazırda, dernek, sportif A. Ş. ye borçlu. Ayrıca projeler fesih edildi. Dernek, önceden alıp kırdırdığı bedeli, emlak konuta geri ödeyecek. Bu şartlarda bedelli yapmaları zor gibi. Yine de bu dernekçilere güven olmaz. Eskiden küçük yatırımcıyı hep kandırdılar. Aysal, bedelli yapmayacağız dedi, 3 gün sonra Türkiye tarihinin en yüksek bedellisini açıkladı.
Ama değerli arsalar boşa çıkmayacaktı? Benim söylemek istediğim iyi bir proje ile bu yuk avantajli duruma getirilebilir.