Spek sabah 3.10 ları gosterdin aksama kol gibi soktun.
Printable View
Spek sabah 3.10 ları gosterdin aksama kol gibi soktun.
Sekur da beklemeye devam. ..
Patron da çok olmaya başladı. Geçen hafta 225 bin lot almışti.100 bin de bugün mü almış.Patron aklindan ne geçiyor. Merakla bekliyorum. Beklemeye devam.
Devam. ......
3 gün 3.13 ve üzeri kapatmadikca yukarı gitmeyecek anlaşılan.bugün önce aldı sonra verdi.iyi ki taban yapmadı. O verdikce birileri daha guzel aliyor.Beklemeye devam .
Hafif hafif gidiyor. Haftaya daha güzel olacak. bütün parayı sekura bastim.hedefe daha çok var 3-4 ayda anca gelir
Sekur 3.57 .çarşamba eğer 3.62 üzerinde kaparsa hedefe kadar satmam
Hedef nedie
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hedefim 9 gibi.yatırım tavsiyesi değildir
2 gün de 6 milyon lot işlem oldu. Ama nette 600 bin lot 3.65-3.70 ortalama ile ancak alım olmuştur.
Tmpol ve sekurou karşılaştırdim tmpol defter degeri 1.90 fiyati 3.80 .sekur defter degeri 4.20 fiyat 3.50 lira.
3.61-3.62 . Hedefe daha çok var. Devam....
Hadi spek 3.62 i geçir. Üzme beni
Spek 3.35 taban yaptın ama sonra iyi toplayip 3.60 dan kapattın.Ama 3.62 geçirmem en yokmu
Inşallah şu bilanço iyi gelir. Spek o zaman ne yapacaksin bakalım. 15 günde 3 yana taban yaptirdin manyakmisin.
Akşam ki kapta geçen seneki 9 aylikta 14 milyon kar yazıyor. Ama geçen sene 2.6 milyon zarar vardı. Yanlislik olmali
1 yıl önceki bilançoyu duzetmisler. 1 yaşıma daha girdim.Güzel şimdikinide 1 sene sonra düzeltirler.
Hasılat 87 den 106 ya çıkmış. Stok 30 milyon. Makine yatırımı iyi olmuş. Tmpol Hasılatı 69 dan 61 e düşmüş tavan gidiyor.sekur fiyat olarak ucuz ve kağıt kalktı 3.82 yi de devirirse önü açık. 3.70 lerde spek bizi dokmeye çalışacak ama zor. 4.20 defter degeri var.çoğu şirket hasılatın da düşme var.karlar düşmüş. Sekur devamli zarar ederken artık düzenli kara geçti. BEBEK şirket bana göre.
Özkaynakları borçları düşdükten sonra 29 dan 76 milyona çıkmış. Şu haliyle iflas etse Borcları odendikten sonra hisse başına 6 lirası var.
hasan bey guzel yazmis iste..ne alaya almissin..herkes senin gibi tepeden baksa borsa borsa olmaz.
bu kagit biraz durdo ya benziyor..bana gore durdodan daha kiymetlidir..sektorude goz kirpiyor..bu sermaye ve bu ozsermaye artis hizi ni baska hissede gormedim.. yabanci bosuna toplamiyormus..
iberata 6 lirayı az bulmuşsun seni mi kıracam şimdi 10 lira yaptım gitti.sekur da geçen seneki bilançoyu şimdi düzeltti .lise diploması ile anca bu kadar. Beklemeye devam ediyorum.Saygilar. ...
Devam. ...
Spek naapiyon .Bir tavan bir taban.Alicimisin vericimisin anlamadim.Citi de 900 bin lot duruyormu.1 bilen varmi
sn 3 ay takas a göre yatırım fınans 526 000 cıtı 362 000 almıs maliyetleri 3 30
Bizim sekur 3 ustune atinca fuzeye bagladi :) bugun guzel bir karla ayrildim sagol sekur iyi kazanlar
Sekur Devam. Cuma ucuz diye intema aldım. iki hisse ile gidiyorum
Sekuro nun son 4 yil ozkaynaklarindaki artisi.. Sanirim ozkaynaklardaki 5 kat artisla hissenin bu fiyatlari haketmedigini rahatlikla goruyoruz.
https://i.postimg.cc/T35J2nRf/Sekur.png
Sekuroya giriş yaptık bakalım yolu açık olur inşallah
Credi susi devam alıma masallahin var kilciksiz hergun topla böyle. devaminida bekliyoruzz
28.11.2019 itibariyle yabanci takasi 991,316 lot ile %18.2 ye cikmistir.
Hergun duzenli olarak yabanci alimlari devam etmekte, 23 Eylulde 246,688 lot iken suan 991,316 lottur.
https://i.postimg.cc/fT0Hvz1Z/Screen...9-49-45-PM.png
Pyasada toplamda 5.4 Milyon lotu olan Sekuro nun 1 Milyon lotu nu yabanci nin almasi sanirim bosa olmasa gerek.