Daha kimse kurulun tarihini bile bilmiyor bende dahil. Elli kişi sordu bir kişi bile cvp vermedi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Daha kimse kurulun tarihini bile bilmiyor bende dahil. Elli kişi sordu bir kişi bile cvp vermedi
söylediğin çok doğru değil, 4 senedir bu hissedeyim, yaptığı brüt satışlar ve adetler arasında düzgün bir bağlantı var. bilançolara açıp bakmadığın belli. ha yok ben eminim diyorsan ona birşey diyemem.
275-300e 700 binlik daireyi verseydi, son 2 senede zarar 110 değil 250 falan olurdu. bu şirketin yıllık ortalama 80 milyon satış pazarlama yönetim gideri var, asıl oradan geliyor kayıp. isgyo trgyo, dggyo, ozkgy gibi baba firmalarda bunun yarısı, 3te 1i bu oran.
mantık kağıdın aşırı derecede dağıtılmış olduğunu gösteriyor, temettü vermemek için kırk takla atıyor, kağıt kendisinde toplu olsaydı temetü verecek şekilde yapar herkes mutlu olurdu.
sağda solda millet 17-25 aralık olaylarında bunun acayip korktuğunu elinde ne varsa boca ettiğini yazmış. ben toplu olduğunu düşünüyordum ama doğru değil gibi. kime verdiyse artık, bizim gibi kerizlere verdi herhalde. gerçi forumda yazan 3-5 kişiyi geçmiyor. uyduruk gyolarda 20-30 kişi yazıyor bazen.
ben dağınık olduğunu düşünmüyorum hatta tam aksine çok toplu olduğunu düşünüyorum,
bizim ve iş 100 milyon üzerinde topladı son 2-3 senede bunların 65 milyonu da yabancılardan çıktı,
tabi bunlar bizim gözümüze sokarcasına belli kurumlardan ağırlıklı olarak yapılan alımlar, farklı farklı kurumlardan da ciddi anlamda toplanmıştır bence.
ha toplayan kim onu bilemiyorum ama patronun bilgisi ve onayı dahilinde olmaması imkansız,
Hüseyin Öner denendi gördü gününü,
birileri 100 milyon lot üzerinden alım yapıp bu kadar büyük para bağladıysa 0,60 da tutmak için yapmamıştır,
zamanı gelince hareket edecektir
Ayni fikirdeyim butz kardes ancak bu kasar çok parasi olan adamin zaman ile ilişkisinde manidar geldi bana...biraksan bir dört sene daha yatar mi ? [emoji3]
vakit konusu tam muamma
son 1 senedir kayda değer bir takas değişimi yok (konuştuğumuz kurumlardaki toplam mal anlamında)
hele son 6 ayda hiç bişey yok,
-daha ne kadar bekleyeceğiz,
-madem hareket ettirmeyecektin bu kadar malı neden topladın,
-hadi topladın, son bir senedir neden tık yok, gömdüğün paranın faizi bile fena, dolar olayına hiç girmiyorum
-malı neden hareket ettirmeden hemen önced değilde 1-2 sene öncesinden aldın
vs. vs. kafamda deli sorular
Bence bir iki kişi veya kurumda yüklü mal var onu yutmaya çalıştıkları için bekliyorlar
Malı alan kendisi ve kardeşleri idi. Adamların yürütmek gibi kaygısı yok ki zaten diğer şirketlere yazıyorlar karları keyifler yerinde. Bunlar ancak batmaya yakın yükseltip çakacaklar birilerine ama nezaman olur olmaz bilemem. Bu halleri para kazandikca devam eder., istiflerini bozacak kaygıları yok
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e824bcefae.png
1 ay bedava şifre buldum 5-tl karşılığında röntgen isteyen özelden e-mail atsin [emoji3]
Alıştakiler kendisi 59 daki ,60 veya 61 den sattıklarını almak için bekliyor satıştakiler de kendisi çoğu yüzde 99 u o yüzden beni inandıramaz
bir an da 2 milyon lota yakın alış oldu ama hala kımıldayamadı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b3d8c8fef8.jpg
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4ad05b71cc.png
Lüks sitede yeşil alan kavgası
Sinpaş Holding tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen Avangarden adlı projede ev sahipleri ile firma temsilcileri karşı karşıya geldi. http://www.sozcu.com.tr/2017/emlak/l...vgasi-1776249/
Sinpaş GYO'nun Avangarden Sitesi sakinlerine yaşattığı hukuksuzluğa ve zorbalığa dur deyin https://www.change.org/p/sinpa%C5%9F...=discover_feed
sinpaştan ne beklersin,
bu videoda da kadına vuruyor sinpaş çalışanı
https://www.change.org/p/sinpa%C5%9F...yin/u/19885010
şu site sakinleri kadar hak arayamıyoruz
ülkesine güvenip yatırım yapan yatırımcılar olarak sadece kıytırık bir bahçe konusunda ihtilaf yaşayan şu site sakinlerinden çok çok daha kötü ve mağdur durumdayız, valla kurul murul haberi de yok kurul toplanmayacaksa biz toplanıp dava açalım bunlara, ben kazık yemek için hissedar olmadım bu şirkete
sen kurul olurda burdaki gibi konuşursan vay haline bak nasıl sopa attirmislar genel kuruldan çıkamazsın ama tahmin etmiyorum orada hic sesin çıkmaz hatta görünmez adamı oynarsan şaşırmam zira geçen sene katılmış ama hiç konuşmamışsın en azından bir iki laf etseydin sana güvenim olurdu pek yok maalesef inşallah beni yaniltirsin
Boşa kurşun atma investor kardeş, öyle bir hisseye girmişiz ki bu hisseyi yürütecek ve kontrol edebilecek bir adamın patron ile senkronizasyonu tutturması gerek yoksa çabalanır dururuz. Ben kızmıyorum avni bey e akıllı adam sadece yürekli bir piyon bulamadı mı? Yoksa yumsak poposunu uçuşa geçmeden önce EVET emi bağladi ? İşte bütün mesele bu kanımca
3 yıldır bekletiyolar bezmek yok 1 tl lere gelecen oğlum sngyo
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
3 yıldır bekliyorsan, senin yerinde olsam 1,40 dan aşağısı kesmez beni kardeş
Zaten beklemeyip satanların çoğu kolu bacağı kesmiştir zaman içi maliyet 62 lakin kağıdın başındaki balina sabırla bezdiriyor milleti herkesin çıldırdığı anlar ve kaldıracaklar yakında hayırlısı
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Tamam kardeş görüşelim kim nick değiştirmiş yazmış söyle bilelim , ben o zaman hisse tutuyor olursam kesin gelirim
ben genel kurula katılmam için geçtiğimiz sene bu zamanlarda hissede olmalıydım ama değildim bir de aslında genelde katılmam genel kurullara buna niyetliyim
Selamunaleyküm kardeşim; bende sngyo mağduru olarak genelkurula katılacağım, yalnız faal site kullanıcısı olmadığımdan bizim gibi katılmak isteyen arkadaşlara yardımcı olursan sayımızın artacağını düşünüyorum. Sonuçta şu anda hissede olup mağdur olmayan kimse yokktur herhalde.
ulan buraları okuduğunu biliyorum, 1 lot satmayacam istediğin kadar debelen, sürün....
İnvestor kardeş bunu baskılayan yada baskılıyanların en az 15-20 milyonu vardır. Sence buraları okur mu ? Okusada mizah dergisi niyetine okur [emoji3]Ah be kardeşim sen iyice yaktın balatayı Allah sabır versin sanada, bizede...
http://fs5.directupload.net/images/170408/5f2envi7.jpg
son bir ayda alanlar
yine ne peşinde bu ******** spek, saçma sapan virmanlar,
maden iş ve vakıfa virmanlayacaktın neden bizim den topladın,
deutsche de oyundan çıkmış, dışarda çok az mal kalmış olmalı,
zaten zamanda daralıyor
Singyo speki şöyle bağırır ;virmanci geldi virmanci haydi bayan , satışa mal dayanır , göstermelik işlem yapılır , hacim arttırılır , mal pazarlanır , piramitten piramite ,kiremitte virman yapılır haydeee virmanci
yazıklar olsun böyle hisseye...
kimsenin dikkatini çekmemiş, armağan çağlayan kişinin attığı twitte ve gazete haberlerinde çok ilginç şeyler var:
1- sinpaş gyo nun oradaki 40 dönüm arsayı sattığından, investörün dediği gibi bahçe falan değil yani
2- sinpaş gyonun o arsaya kendi adıyla yeni proje tabelası astığından reklam yaptığından
3- armağan çağlayan sinpaş gyo ya telefon ettiğinde orayı sinpaş gyo değil başka firmanın yapacağından bahsetmiş.
4- eğer arsaya kendi reklamını tabelasını koyup telefonda hayır başka firma yapacak diyorsa bu borsaya açık bir kağıtta apaçık manipülasyon değilmidir? ya da sinpaş yapıyor diye gelebilecek müşterileri kandırmak değilmidir?
şimdi bunlar kapa haber gönderdi mi? hangi arsayı sattı aldı, başkasına sattıysa kime sattı? kapa bildirme zorunluluğu yok mu?
bu adamların kağıdına falan bulaşılmaz. ne dümenler çeviriyorlar allah bilir.
ek not: bahse konu arsada 2 adet gökdelen yapılacakmış.
Kaç sene sürer bilmem ama 2017 sonuna kadar 1 tl yapmazlarsa babayı alırlar benden