Karşılıklı işlemler gibi geldi bana aradan gelecek malı almak istiyorlar gibi ytd
Printable View
Karşılıklı işlemler gibi geldi bana aradan gelecek malı almak istiyorlar gibi ytd
Gedik iyi mal toplamış,takasta 2. Kurum olduğunu düşünürsek alımlarının devamı haftaya olumlu yansıyabilir...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b0e59b275b.jpg
Gediğin 2. Kurum olması yanıltmasın o istiraklerin hisseleri
Aynı bizimin py yapıcılığı anlamında sattığı hisseler gibi bu gün alan spek ya da bir oyuncu ama ben yatırımcı olmasını isterim onumuzde ki hafta 2 li rakamlara merhaba deyip kalıcı olmasını bekliyorum artık ytd
Haftaya 2 li fiyatlara geçebileceğini sanıyorum 3 aydır yatay da kaldı 6 aylık bilanço sürpriz yapabilir güre açılacak gelecek ay ve horizonda 40-60 milyon tllik bir potansiyel var bu sene iyi prim yapmaya aday yeni projeler için sermaye artırımı olacaktır geçmiş yıllar karı ile 2017 de oluşacak karlardan bedelli veya bedelsiz ya da ikisi birden mümkün bekleyip göreceğiz hedefim 2,5 ve vadem 2017 12 bilanço ytd
Gedik yine zararına mal veriyor vay gedik vay 58 bini verdi 29 bin lot kaldı ver gedik ver sende para çok her trade de 3-4 bin TL bırakıyor ytd
Zaten tahtada yapılan işlemlerin çoğu karşılıklı mal bekliyorlar ama gelmiyor al gülüm ver gülüm dar alanda paslaşmalar biz ufka odaklandık günlük işlemler geyik için alan alır satan satar benim hedefim 2,5 tl ve 12 aylık bilançoya kadar vaktim var c grubu kredi yok ana paramizla yatırım yaptık horizonda ki bir daire fiyatını sorun 2 tl den hisseler kilyosta ki arsa fiyatında yani prim potansiyelimizin yüzdesi daha fazla hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz ytd
yav_tan B gurubu olmayacak bu hisse temmuzda...
Şu bizim menkuldeki malları hâlâ halka arzmı ediyorlar bir taraftan topluyorlar mı? Eğer hisse toplanmışsa çıkabilmeleri için hisseyi 3 ün üzerine atsalar anca boşaltırlar ama şirket uzun vadede büyüme potansiyeli olan bir şirket ve primlenmemiş bir şirket işte burada diyelim 3 ün üzerinde boşaltırlar mı yoksa sürekli artan bir kront gibi olur mu :)
2. Şık daha mantıklı geliyor bana lakin bütün satışlardan sonra hisse bayağı ucuz kalacak zaten en iyisi kademe kademe yükselmesi ytd
B grubuna geçiş için Temmuz ayından ziyade yıl sonunu hedeflemesi lazım ki Temmuz ayı imkansız.Basit hesapla şu ana kadar 1,65 e yakın bir ortalaması var.B grubuna geçiş için halka açıklık oranını da dikkate alırsak yıl sonu için 2.20 tl ortalamaya geleceğini varsayalım.Yıl sonu 2.20 tl ortalama için Yılın 2.çeyreğini ~2.80 tl ortalama yapması lazım.2.80 tl ortalama için de ~3.50 tl li fiyatları görmesi gerektiğini düşünüyorum...Akıldaki tek soru Yıl sonunda B grubuna geçmek isteyecek mi.İsterse eğer :halay::halay::halay:
Son 6 aylık ortalamalar değerlendiriliyor bir aksilik olmazsa 1 ocak 2018 de b grubu oluruz bu esnada yeni projeler açıklanacaktır yeni proje şuan yok son projede haziranda bitiyor satışları devam ediyor şuan ki halka açıklık ile 2,39 ortalama geçerli lakin halka açıklık artacak gibi duruyor bence 2,20 ort üzerinde b grubu olacak bütün daireler satılacak devremülkler satılacak bir de kilyos arsası ondan sonra sermaye artırımı ile yeni projeler açıklanacak bu beklentilerle kağıt pozitif etkilenecektir ytd
Eğer hedef yüksek fiyatlar olmasaydı spek tahtayı 3 aydır yatayda tutmazdı amaç bu fiyatlardan alabildiği kadar mal almak artık mal gelmediği zaman o zaman kademe kademe yukarı gidecektir ytd
arada biraz hareket vermek lazım
turşu gibi yatıyor hisse :)
Bugün ozgyo tavan oldu 3 aylık karı 691 bin bizim ki 3,5 milyon 12 aylık sermayenin yarısından fazla kar var krgyo pırlanta az kaldı zamanı hissemizin değerini ve kıymetini biliyoruz ve bekliyoruz hayırlısı olsun ytd
Buna anlam vermek zor. Grafik iyi bilanço iyi kötü olacak hiçbir şey yok ama kağıt gitmiyor.
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elinden tutan olmadı , hayret birşey...
Horizonun önünden geçtim bayağı oturum gördüm ticari alanlardan kiralananlar var bir kaç ay içinde bayağı satış bekliyorum ayrıca güreden de güzel haberler gelebilir bu nakitleri spek amca paylaşmak istemiyor ama bilançoya girecek o nakitler biz de bunu biliyoruz hayırlısı olsun ytd
35 bini 1.83 yığan maloğlu mal ya bu tahtadan haberin yok yada hakkaten maloğlu malsın...
Tahta satış ağırlıklı görünsün diye yapıyorlar başka türlü mal dökmek akıllarına gelmiyor hergün satışa bak totale hep fazla tahta da böylece satış baskısı ile mal almak istiyorlar çok beklerler çokkkkkkk daha 12 aylık bilanço ya kadar yani 7-8 ay daha buradayız ytd
Krgyo culara selam... 1.24 ten alıp iki saat içinde 1.32 den satmışlığım var bu kağıdı...Uzun bi aradan sonra baktım iyi bir trend oluşturmuş..Elimde yok şu an bekleyen iyi kazanmıştır... Lot u az olduğu ve ucuz oluğu için dahada kazanmaya devam eder ..Tek sıkıntısı biraz sığ olması oda normal kağıdı az..Buralar alımada uygun gibi 2.05 üstü kapanış yaparsa iyi kar bırakır gibi..Herkese bol kazançlar..Yatırım Tavsiyesi Değildir....
Yine aynı durum 80 bin toplam alıcıya 140 bin lot satıcı hergün aynı taktik 83 bin alıcıya 164 bin satıcı oldu ytd
31.12.2016 değerleme raporuna göre kilyos arsası 7 milyon 300 bin TL horizonda ki taşınmazların değeri 61 milyon 958 bin TL güre de ki devremülklerin değeri ise 61 milyon 330 bin TL toplam ise 130 milyon 558 bin TL var mı ötesi işte bunlar paylaşılmak istenmiyor o zaman paraya kıymak gerekiyor 2��5 ytd önümüzde ki öğretim döneminde mektekim okulları da horizonda okulun açılması ve öncesinde ticari alanlarda da kiralama ve satınalmalar olabilecektir ...9 ve 12 aylık bilanço larda iyi rakamlar bekliyorum hayırlısı olsun ytd
Ulan tahtacı tahtana 21 mıh çakiim anladın..
Diyarbakırlı : )
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***KRGYO*** KÖRFEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi
.
***KRGYO*** KÖRFEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Pay Alım Satım Bilgileri
Açıklamalar
Şirketimizin ortağı olan Körfez Tatil Beldesi A.Ş. tarafından 09/02/2017 tarihinde 65.000 adet satış işlemi ortalama 1,83 TL fiyattan gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Körfez Tatil Beldesi A.Ş.'nin Şirketimizde sahip olduğu payların oranı %20'nin altına düşmüştür. Ayrıca, bu işlemle birlikte hem Şirketimizin hem de Körfez Tatil Beldesi A.Ş.'nin ortağı olan Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin Şirketimizde doğrudan ve dolaylı sahip olduğu payların oranı da %95'in altına düşmüştür.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Pay Alım Satım Bilgileri
İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlem Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%)
09/02/2017 Satım (Sell) 65.000 1,83 119.268 3.276.943 % 20,04 3.341.943 % 19,94
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/608228
BIST
Şirketimizin ortağı olan Körfez Tatil Beldesi A.Ş. tarafından 09/02/2017 tarihinde 65.000 adet satış işlemi ortalama 1,83 TL fiyattan gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Körfez Tatil Beldesi A.Ş.'nin Şirketimizde sahip olduğu payların oranı %20'nin altına düşmüştür. Ayrıca, bu işlemle birlikte hem Şirketimizin hem de Körfez Tatil Beldesi A.Ş.'nin ortağı olan Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin Şirketimizde doğrudan ve dolaylı sahip olduğu payların oranı da %95'in altına düşmüştür.
niçin bu kadar süre bekleniliyor. Bunun cezası yok mu?
Adamlar 3,5 ay önce 1,83 den satmış, hisse şuan 1,81
3 ay üzerine mi bildirim yapılıyor yuh artık. Tarihi yanlış yazmış olmasınlar bu ara kap bildirimleri özürlü genelde...
Vay arkadaş ya.
Hep aynı taktik hergün alışın 3 katı satış sonra karşılıklı işlemler al gülüm ver gülüm araya giren satıcı olursa al alıcı gelirse 1-2 kademe aşağı çek beklet beklet dur birgün py kaç aydır yatayda olduğunu ve kasaya girecek nakitleri farkederse o zaman işte gerçekler satınalınır ytd
Şirketin varlıkları ve gelişimi iyi. Ama reel olarak halka açıklık oranı çok düşük. Borsada işlem gören nitelikteki hisselerin çoğunluğunu elinde bulunduran grubun diğer şirketi "Körfez tatilne beldesi aş" nın zaman hlsseleri piyasaya satmaya başlayacağı önemli. Bu satışlar keskin fiyat hareketler oluşturabilir
1.45 e koymaya başladı 20k malı :D hahaha versene 1.45 e bişey deneyecem
43000 bin civarı toplam alışa karşılık 177 bin lot civarı toplam satış var yine aynı taktik satış ağırlıklı tahta izlenimi ve mal alma mal dökme taktiği nakitleri kim saklayacak kasaya girmekte olan veya olacak 41000 bin alış 187000 bin satış
43000 bine 192 bin oldu vay uyanıklarrrrrr vayyyy :) ytd
Günaydın arkadaşlar..
Güzel bir habere benziyor..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...02a883d9e7.jpg
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi kendine mi sattı orayı çözemedim .