Hedef girişim seyitler kimyadan çıkacağını açıkladı ama idealist satışı görmedim
Alıntı:
Originally Posted by
Laykın
seykm, ideas hisselerini satıp, satım bildirimi yapıyor ...kapta sadece seykm adı altında geçiyor...
hdfgs ve seykm, sahip oldukları ideas hisselerinin borsada satışa konu olabilmesi için spk ya başvuruyor ve onaylanıyor...
bu haber ya da gelişme , kapta yine ideas adı altında geçmiyor...
böyle saçmalık olur mu anlamadım?
ideası takip eden biri seykm ve hdfgs yi takip edebilir ama kap bildirimi ideasta da yapılmalıydı...
bunu spk mı atlıyor yoksa böyle bir prosedür yok mu? bilgisi olan varsa ve açıklarsa sevinirim...
neyse...
diğer gip,yip ve pöip hisslerindeki hızın ideas'ta olmamasını araştırayım dedim de..bunları farkettim...
seykm zaten bildirimi yaptığı payların çoğunu satmış , biraz daha var...
hdfgs sanırım daha satım bildirimi yapmamış...bildirim yapmadıysa , halen satmadı diyebiliriz..
hdfgs ve seykm pay satışlarının ideasın ilerleyişine fren olduğunu düşünüyorum...
hdfgs'de daha çok ideas payı var...yani bu hafta da yalpalayabilir ideas...
ben bu şekilde düşünüyorum, kesinlikle ytd....
Benim bildiğim hedef girişim seyitler kimya dan çıkacak yani seyitler i borsadan satacak. Seyitler de ideailst kağıtlarını satmaya devam ediyor. Yani hedef girişimin idealist satmak için aksiyonunu gösteren bir kap yok yoksa ben mi kaçırdım? Link paylaşbilir misiniz?
Şimdi de hedef girişim satmaya başladı
Alıntı:
Originally Posted by
playmaker
9 Olduk sonunda. 2 Rakamlı fiyatlarda görürüz inşallah. Hayırlı olsun.
Ya haber vermeden nasıl satabiliyor. Hadi seyitler bildirm yapmıştı. Hedef girişim hani seyitleri satacaktı bunu satmayacaktı. Yeter ama ya. Artık kap a bile güvenemiyorsun. Spk ya borsaya şikayet edeceğim bu ********leri
Dün benim sattıklarımı alınca rahatladılar. Yükseltip hedefin satmak istediklerini ve
Alıntı:
Originally Posted by
Flat
17-18 kokuyor burası 15-20 güne kalır kalmaz ..))
Kastılar kastılar. Tüm hikaye 1000 lot içinmiş meğer. Dün benim lotları alınca şimdi tavana vurdular. Bakalım kaça kadar gidecek?sonra bir gün aniden ideas hisselerini sattık diyecekler. Çünkü insanları benim gibi korkutmak için ideas yatırımından çıkacaz haberini basmışlardı. Onun korkusuyla verdik kağıtları. Bugün tavan oldu.
Neyse hep öyledir zaten. Siz son kurşununuzu atmadan sürekli gererler sizi.
Not: alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir
Gerçekten çok komik. Kendilerinden olmayan 50 lot ulan 50 lot satış gördüğünde kıvırt
50 lot satış yazıyorsun. Hemen bir panik |devre kestirmeler falan. Abi nasıl bir dünya oldu be. Cuma ve ptesi günleri seyitler kimya bu tahtada nasıl 600 bin lot satabiliyor inanın efsane komik. Demek ki al gülüm ver paşam. Hep şifreli işlemler. Spk bu kağıdı incelesin çok şeyler çıkar valla. Gülmekten bir hal oldum.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir.
Böyle beklemediğiniz 50 lot satışa bile tahammül yok değil mi
Şimdi sürekli aşağı yukarı oynarlar. Brüt takasa aldırırlar. Orada çünkü spek kendinden gayri herkesi kontrol edebilşr ya. Ulan 50 lotla bu manyaklığa ne gerek vardı. Ha ha ha. 3 kere devre kestir. Ceza aldır. Sonra kalan küçük yatırımcı kırıntılarını uzaklaştır ve istediğin gibi at koştur.
Valla devir değişti .
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir süren ky muhabbetidir.
Hareketler iyi niyetli değil
Özellikle kağıdın fiyatını düşük tutmak için vergi dairesi bilançosunu açıkladılar. Göstermelik -30 bin lira gibi de zarar gösterdiler. Vay ne kadar kötü bilanço değil mi?
Arkadaşlar burada 380 bün lot satacaklrmış h önemli değil. Daha önce de sattılar. Hiç etkilemedi. Çünkü bence alıcılar belli zaten. Sabır sadece sabır.
Hedef girişimin oyunları bitmez. Böyle böyle köşeyi döndü zaten.
Ama bende kalan miktarı sattıramazlar.
380 bin lotun kolayca satılcağını düşünüyorum. Asıl hareketin de ondan sonra geleceğini. Ama bu hedef girişim sahibi tam borsacı. Sağı solu belli olmuyor ama bu fiyatlardan alanın zarar etme ihtimali çok yok. Sermaye topu topu 9,5 milyon.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik bitmeyen küçük yatırımcı muhabbetidir