Tamam mı gidiyor muyuz ? 😉
Printable View
Tamam mı gidiyor muyuz ? 😉
10k almadın ama 😊 değil mi ? O kadar işlem olmadı çünkü
2.29/30 kapatırsak hiç fena olmaz
Kademe kaldırdım beee sen ne diyorsun :) ama hareket etmedi tren??!?
Sabırsız adamım ben. Bekleyemem. Pazartesi de böyle olursa salı inerim ben aşşaa
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu sabırlıyız naraları 😁 Şaka bir yana bu adamlar ne bekliyor bilmiyorum. Tahtada yabancı zaten yok olsa olsa 100k dışarda mal var. Onuda biraz yukarı sürseler
Yalnız sabah biri fena bastı 2.10 a. Fiyat 2.28 falandı. Bi sigara içeyim dedim. Bi geldim 2.10 :) 22594 lot vermiş biri. Milletin elinin ayarı da yok.
Bu arada günlükte pivot 2.28. Bu fiyattan kapayaydı eyiydi. Daha bi umutlanırdık önümüzdeki hafta için
Bu köy'ün delisi de biziz müptezel yaptı beni ne yapacaksın. 😊 Onu bende gördüm yorumum şu, biri bunaldı verdi. Bunlar da tekrar gelir mi diye korkudan 😀 üç beş kademe bile yukarı çekmediler saatlerce 2.20/24 bekledi tahta. Halbu ki fiyat zaten geberik koy 50k veren versin işine bak. Ama bunlar ezik kuruş hesabı yaparak tahta yapacaklar denyolar. 😀
Daha önce de yazmıştın. Tek tek lot sayıyor adamlar diye. Haklıymışsın :) böyle kıntır spek mi olur yau. Her gün bin bin alacan aslında. Kafayı yerler herhalde:))))
Bu tahtaya zaten sağlam giren olmaz. Piyasada ki lot malum. 5/10 k bilemedin 20k üstü olursa onu alana kadar beklerler. Daha önce yazmıştım kendisinde deve inadı var diye. 😁 Tahtada "3.00" civarı bekleyenler üç beş kişi zaten maliyet olsun kurtulalım diye. Brut den yeni çıktı usul usul 5/10 kdm yukselislerle artık yukarı sürmeleri lazım.
Sn "014" altı üstü iki tavan çekeceksin
kağıt brüt takasta yakalanıp bekliyoruz keşke kağıt brüt takasta devam etseydi brüt takasta yine yükseliyordu brüt takastan kağıt çıktı yükselmez oldu
Sabır kardeş sabır..
Tunahan kağıtta bir ikimiz mi kaldık ne etti
Muhtemelen, ama biri daha var galiba 😊
Bende aranızdayım. [emoji2]
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oooo Mr. simit de buradaymış olduk "4" kişi bayağı ağırmış tahta. Tövbe 😉
maalesef benimkilerde duruyor. birisi gelsin de bu cenazeyi kaldırsın diye uzaktan izliyorum.
Yazık ki bu şirket halka açık durumda. biz bu şirketler borsadan uzak tutulsun diyoruz, ekonomi bakanına bakıyoruz hala daha çok şirket halka arz olsun diye yeni düzenlemeler çıkarıyor, artık şirketlerin halka arz olmadan önceki dönemlerde kar etmesi şartı da kaldırılıyormuş.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. baş SPEK şunun surasında bir avuç bile yokuz, hepimizi toplasan 50k bile değiliz. 😊 İçimizde maliyeti (2.80/3.01/317) olanlar var. Tavanımız "2.70" bi %10 da biz kol keselim (kendi adıma) bitirelim bu zulumü duacınız oluruz. Bist malum atmosfere girdi bizde artık tatlıya bağlayalım şu işi. 😊 Hürmetler syg..!
Sn. baş spek 2,60a fit im :) sen sağ ben selamet
Yok bir türlü anlaşamıyoruz maalesef. 😊 Bu abiler bilanco ile de vuracaklar kafamıza anlaşılan. Agustos'uda unutucaz galiba derken yıl böyle biter zaten. 😠
Tabii tirnak kesmek kolay. 😀 Biz bildigin ortak olduk. %10 zarara razı hale geldik.
AVHOL Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 498075 Yıllık Değ%:-46 Ana Ortaklık Payları: 485611 Yıllık Değ%:-48
Sanki kar bekliyorduk😊
gözünüz aydın kar gelmiş, artık bunun şerefine yarın yüzde 2'lik bir düşüşü kendine layık görür.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın sabah açılışta tek kalemde 1200 lot veririm:) Hiç acımam...
Bilanço ne diyor
Benim ortalamam 2.35 maliyetimi görsem satar kaçarım bu kağıttan...brüt takasa 3.27 den bir arkadaşım yakalandı bu kağıda brütten çıkarken benide zehirledi soktu kağıda sonra kendisi çıktı kağıttan.hiç inanmadığım güvenmediğim tanımadığım bataklığa girmişim haberim yokmuş..ben bi daha 2.35 e nasıl gelcek diyorum adamlar 3.17den bekliyormuş..
600 liraya kontur tükkanı aldık büyüyoruz önümüzdeki 20 yıl içinde buda hisse fiyatına yansır diyor. 😀
Geçen bi dergiye röportaj vermişti sahibi. Şimdilik sağlık sektörü ön plandaymış, ileride enerjiye dönük planları varmış falan filan :)))
Benim gördüğüm şu; bunun peder sanayici adammış. trafo, elektrik ekipman vs. Sonra işin başına bu geçti sanırım. Baba sen çok yoruldun biraz dinlen falan dedi heralde. Sonra sağlık yatırımları falan filan. Geçen sene fabrika ekipmanlarını sattı 3.75 milyon dolara.4 taksit :) 2 taksit kasaya girdi. yani 1.875 milyon dolar. yani 6 milyon tl falan. Bilançoda kar 500bin tl. malı mülkü yiyor işte. Pederi sağolsun. afiyet olsun :D
HA bir de arada bizi de tırtıklıyorlar, çerez parası hesaaabı :)
Ha bir de ben buraya tunahan ın muhabbeti için takılıyorum :) 2.23 maliyetli 1200 lotum var. 8 kademe zarardayım Allahım Allahım.
Öyle küçümsemeyin ama. tek emirle 6 kademe kaldırdım 2.19 dan 2.25 e. o yüzden maliyet 2.23 diyorum. Hangi lot nerden geldi bilmiyorum :)))))))
Sagol bende senin muhabbetin için giriyorum kafa dagitiyoruz iste😊.. Patron işini biliyor göz hastanelerini araplara iyi çaktı. 😉 Baysan dan gelen paralari bize yedirir mi.. N....hh..Adana daki hastane kadrosu fena değil. Istanbul dada var küçük bir hastane bide diyaliz merkezi. Hee birde köntürcüye ortağız. Abiler istese en azından 30 mlyn piyasa degeri oluruz ama habire sopa ellerinde.
Nakit sikintısı zaman sıkıntısı yok çok şükür. Seneye satarım 3.70/4.00 den napalım artık.😀 Sn "014" arasıra ton balığı yiyin faydasını 3/4 ayda görürsünüz.😉