Anayasa mahkemesi ile ilgili bir kararı varmış son dakika haberi bu konuda bilgisi olan varmı
Printable View
Anayasa mahkemesi ile ilgili bir kararı varmış son dakika haberi bu konuda bilgisi olan varmı
1,18 geçilemiyoooooo
Pasta paylaşabilecek bi arkadaş varsa çok memnun olurum
https://resmim.net/f/I6cOCV.png
alıntıdır.
Satmakla tutmak arasında çok kararsız kaldım. Mantığım sat hislerim tut diyor. Kafamda deli sorular offff off. Ne yapmalıyım
Aslında dar alanda kısa paslaşmalar yapılmış direk alım güçlü alım yok gibi duruyor al gülüm ver gülüm olmuş gibi duruyor
İHLGM bugün 1.135 tl fiyattan toplam 26.202.381 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, dünden de 2.171.000 lot taşınmış olup, açığa satış fiyat ortalamasına göre açıkçılar kaybetmişler gibi,
Arkadaşlar bu sözcü de cıkan habere ne dersiniz çinli ortak işine
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cc42a21c37.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...29ea8f930c.jpg
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
önce bedelli de kimseyi yaklaştırma ma sonra birleşme de 1,15 ayrılma hakkını cazip gösterme akabinde 200- 230 milyon hisseyi piyasaya arz ettik ve hepsini ky aldı algısı.hatta işi ileri götürüp şirketin 1,15 ten aldığı hisseleri 080 den tahta da satması velhasıl bu kan emici yarasalar işlerini çok iyi yapıyor lar.6 yıldır bunu bilir ve söylerim ihlas grubu ile mücadele etmenin tek yolu sabır etmektir ve henüz soylemek için erken olsa da sabrın meyvelerini almaya başlıyoruz gibi.tüm grupta tiyatro nun son perdesinin bitmesini bekliyorum ve galiba çok uzun sürmeyecek.kemikleşmiş kadroya ve yeni arkadaşlara selam olsun.bekleşmeye devam.hakkımızda hayırlısı.
230 milyon lotu bir çırpıda satarken ky ıyı yerle bir ederken gayet güzeldi,ozaman gıkları çıkmadı.Ama iki günlük işlem hacmi yükseldi kağıt birazcık nefes aldı hemen kapa açıklanmamoş haberimiz yok uyarısını gönderiyorlar.İmana geldiler,imansızlar.Şahsi kanaatim kanal istanbul ihalesine girdik yada gireceğiz bildirisini göndersinler bu hisseden almak için kimse lot dahi bulamayack.Son 3 günlük işlem hacmi onu gösteriyor..ytd!!!!
güven kaybetmiş bir ihlgm anca güven tazelemesi için 2.50 3.00 arasında kalıcı olmalı zaten o arada ky kalmaz sonrası ????????
tahtacı bakalım 1.02 ye kadar verecek mi yoksa... 1.18 aşılıp 1.22 .1.28 yapıp 1.12 mi veya 1.08 mi yeni destegimiz olacak
Ağzına dolamışsın 1.02 diye amacın ne açıkçı mısın yoksa sattında düşmesini mi istiyorsun.
Erah 24 ü bilirizde siz kimsiniz asıl
Bu başlığı şu anda 46 kişi okumaktadır. (8 üye ve 38 ziyaretçi)
tahtaya heyecan lazım
holdingi yürüdü
yayın da koptu.. biz yine susak gibi seyrediyoz. iki günlük sevinç fazla bile bize
Holding %16 yukarıda A1 1.13 e açık yapmaya devam ediyor..
ihlas ta bedelli patlatabilirler. gerçi bedelli için 1 üzerine taşıması lazım...
Bu tahtada da kapanış şaşırtabilir!
Sayın demokrat uzun süredir bu hissede siniz diye biliyorum,sadece fiyat konusunda ki gidebileceğini düşündüğünüz yer neresi sizce bu hareket devamında , mesela 1,50 mi 2 mi kaç. Ciddi olarak soruyorum, yönlendir mis olurum diye asla korkmayın çünkü benimde kafamda bir kaç rakam var, aklınızdaki ni direkt yazarsanız sevinirim.
Bu hissede uzun zamandir olup da Gidebileceği fiyat konusunda aklindan geçen rakam yazacak eski tecrübeli arkadaşlar ne diyorsunuz.burada bundan 5 ay önceleri gayet güzel teknik temel inceleyip yazan arkadaşlar vardı, o arkadaşlar satıp çıktımı acaba, burda ise ,fiyat nereye gider aklınızdan geçen rakam nedir , teşekkür ler
evet dikkat ettiyseniz uzun süredir hem ihlas ta hem burda etkilememek için fazla yazmıyorum çünkü benim beklentim ve hedef fiyatım yüksek fakat süresini bilemem.
sataşma olmadan fikir vermesi acısından yorum yapmadan zaman zaman buraya gerçekleşen alış emirlerimi paylaştım.
tahminler ve beklentiler mutlaka gerçekleşir fakat bazen çok zaman alır.örnegin 1.15 ayrılma hakkı kullanmadım cunku kullanmayanlar daha kârlı çıkacaktı bana göre ama 066 gösterildiği halde yine de kullanmayanlar daha kârlı olacak fikrim devam ediyor.çunku çoğu arkadaş lanet gelsin diyip ayrıldı tekrar alıp hala bekleyende var ama sayısı çok az.fakat ben geri salmalar da takviye yapıp hala hissedeyim.
lütfen kimse etkilenmesin : 1.80 e kadar anlık izleme takip yapmayacağım 2.50 civarı yarısı kadar hafifleme ve kalanı ile eski zirveler için bekleme.
hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
https://resmim.net/f/WI9l6I.png
saat 17:00 itibariyle AKD durumu.
https://resmim.net/f/DnHDIt.png
alıntıdır.
Sayın demokrat ve matmaca ikinizde çok değerli bilgiler paylaşarak bizleri aydınlattınız ben artık borsayla vedalaştım dilerim birdahada bulaşmam gerçekten insanın beyni yoruluyor 2 yıl oldu benden buraya kadar kalan arkadaşlara sabırlar dilerim umarım herkes beklentisine kavuşur
1,15 ten çıkarım diyordum lakin çıkmadım beni düşündüren şey kanala karşı olanında çok olması acaba yapılamama vazgeçilme durumu olabilir mi ? yoksa hissemizin daha yolu var gibi .
Thanks Düzeldi
Teknik anlamda analiz olumlu ise kanal falan dinlemez herhalde ;)
Cumhur Başkanı bugün bir açıklama yapıcak mı yerli otomobil için ?
Eğerki “en büyük hayalim kanal İstanbul “ için bir söylemde olması güzel olur du )))