Sakasina.diyor mantık olmaz.diyor.sig.hissede 4 tl den 220 tl ye.giden qnbfinans var borsamizda.bencede.sizin dediğiniz rakamlar ederi ama bellide.olmaz borsa burası
Printable View
Sakasina.diyor mantık olmaz.diyor.sig.hissede 4 tl den 220 tl ye.giden qnbfinans var borsamizda.bencede.sizin dediğiniz rakamlar ederi ama bellide.olmaz borsa burası
Bu kadar dibine geldiğimiz bir noktada tl zirve illa denenmeli ne batık şirketler nereleri deniyor bunlarda illa bur tür atarlar.
Twitter'da kocaeli.sehir hastanesini bile turgg isletcek.denio diğer turkerlerle.karisdirmislar:)
Dokun dokun :)
https://i.hizliresim.com/EOG1GB.png
Şimdi ne değiştide aşağı basıyor acaba yabancının lot sayısının artması hoşuna gitmedi galiba
47 den ky cı satışa gelmeyince her zaman ki gibi geri sardı çalkalamaya devam...
valla hicte oyle gozukmuyor is yatirim gelene gecene mal veriyor
Düzeltme mi yapıyor? Sattığını kendi mi alıyor? Anlayamadım. Yine bir plan peşinde ama...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duzeltme falan degil, onceden haberi alanlar simdi asagiya suruyor ki, sonradan duyanlarin malini asagidan toplasin. Haber de su: subattaki gundemde yokmus malesef, cok buyuk ihtimalle martda gundeme girecekmis. Kartal belediyesi icinden tanidiklardan aldigim bilgi bu.
YTD
Eldivenler hazır hiç ummadığı anda çakarım bu aslında benim ışık geliyor
Tahtanın zaten eskilerden baska yatırımcısı yok ki. Nette alan yabancı ona verenler tahtayı yapan ekip. Bizim için ha 40 ha 47 olmuş. Ne fark edecek. Takasta 1.760.000 küsur mal var. Kisa fiyat hareketlerine odaklananlar varsa saygı duyarım. Fiyat alıp satmak için baska bir sürü tahta var her gün inip çıkıyorlar.
Ha bir de bizim tahtayı kartal belediye başkanı yapmasın. Adamin keyfine kaldık gündeme girebilmek için.
Ben malı 46.5 ortalamayla sattım bugün ufaktan 44.08 'den 250 lot aldım 43 den 250 42 den 250 41 den 500 40 dan 1000 alırım paşa gönlü bilir bu işler böyle 46 üzeri satarım hadi bakalım ring burda ben burda ben çok eskiyim sadece yeni sayfam
Aynen öyle kartal belediye başkanının keyfine kaldık. Artık onun keyfi nasıl yerine gelecek bir beklentisi mı var ( sağ eli mi kaşınıyor yoksa başka birşey mi ? ) bunu hiç bilemeyeceğiz . Hiç kimse kusura bakmasın 5000 liğin askısı ile bunun hiçbir bağlantısı yok o yüzden ona bağlamayın. İki süreç her halükarda paralel ilerleyebilir . Gündeme girmesi demek komisyona havale edilmesi anlamına geliyor zaten o süreç ayrı olarak işleyecek ve bu süre zarfında 1000 lik askı süreci de dolmuş olacaktı.
Bu kadar insanı helal olmayan parayı kazanalım diye mağdur edenlerin yüzü gülmesin inşallah
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek guzel yani takasda yatırım.finans almış genelde yabancıya virmanlar city bank artırmış gibi 1000 kusur lot
Kapanış 40.50 Basmaya devam. Alıştık...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu a1 i anlamak mumkun değil adam karina islem yapıyor hala tahta yapıciya otuzbir yolluyor. Adam guc bende diyor. Parasıyla değil mi diyor. A1 de karina işlemi hala beğenmiyor. Fesuphanallah...
Bencede yorumlarsaniz seviniriz tsk.ler
Yeniden değerleme raporu yada bedelsiz verse ya
Biliyorim. maksat muhabbet olsun.mutlu.aküdede üretim durdu diye satış haberinden 1 ay önce.yollanmisdi son değerleme raporunda da piyasa koşulu bahanesiyle en düşük deglerme baz alınmıştır. Bir gün bir grup bu hisseye girerse gorurum batik.sirketlerde bile yuzde 100 gittigi ortam var ..
42.68 den iki defa 500 lot satis koydum 2 sn bile gecmeden ikisinide aldi.
İs bankasindan sattim.
Bunu neden yaziyorum : bakmayin kademelerin bos olduguna aninda kapiyirlar ki benden kaptilar..
Tşk ederim bugün alım fırsatı verdin 42 ortalama 500 lot daha aldım yarın duruma bakacaz
45 üzeri satarım 41 lerden tekrar alırım hadi iyi akşamlar
Bu topikte chaylak nickli biri vardı ...Kayıp herhalde..Yoksa nick mi değiştirdi ? :)
Çaylak değil başka bir link vardı dondurma felan deyip duruyordu.... Bu arada ben de al sat yapayım başka hisse de gözüm vardı üç kuruş kazanayım tekrar alırım diye 46.20 ortalamayla sattım aldığım hissede düştü kaldım.... Bakalım dönmek nasip olacak mı
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.