holding i de açabilirmisiniz.
Printable View
holding i de açabilirmisiniz.
Çatır çutur Muco 10 yıl herkesi kucaklar ve günü gelincede herkese kucaklatır, herşeye rağmen ayağına gelen fırsatı ıskalamamak lazım.
Izleyip napacaksiniz..poh ayni poh..degisen ne..ytd
Devamini yazmadim usendim..o bnm lafim zaten.👍
holding ,aydınlıktan korkan , mağara karanlığını tercih eden yarasalar gibi "1" den korkuyor gibi ne varsa "1" de oraya gelince hafakanlar basıyor ıkınıyor tıkınıyor, sanki 1'i geçse istanbul'u fethedecek mübarek...
Cartcurt konus...senin zamanin..caktilar yinee..pohun rengide ayni kendide ayni..ytd
Hadi gecirmisler olsun..yine gol oldu..ytd
Bu tablo, mevcut otoriteye meydan okurken yatırımcıya da tahtada şov yapmaktır.
Makamının gereğini yapmayıp seyreden tüm statükoya aldığı maaş haram olsun... 50 yaşıma kadar devletten tek asprin bile almamış biri olarak zaten bu hakka fazlasıyla sahibim.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki tane aracı kurum üzerinden dönen işlemleri inceleseler manipülasyonun ağa babası görülür. SPK bir zahmet bunlara el atarsa yapay fiyat hareketlerinin önüne geçilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Zartzurt haksizda degil..su hareketi yaabilecek iki hisse var..bnm bildigim tabi..2015 teki metro..bide bu..ytd
https://www.tradingview.com/x/dG8b7SkS/
AYLIK
0.85 ÜZERİNDE KALDIKCA İLK HEDEFİ 1.06 OLUR
DİĞER HEDEFLER SOLDA YAZIYOR..
TABİ BENCE.
Biliyormusun kardeşim,o bahsettiğin otoriteye 18 yıldır oy veriyorum ama şerefim üstüne yemin ederim gerek manevi gerekse maddi en büyük zararı,acıyı,sıkıntıyı,kayıpları bunlardan gördüm yaşadım bundan emin olabilirsin din tacirleri ve fetullah gülen cemaatide bunlara dahildir..Ben hiçbir siyasi partinin ve siyasi çatışmanın yanında değilim ve asla olmadım daima Allah rızası için haklının,doğrunun,mazlumun,garibanın,hakkaniyetin, gerçek manada adaletin yanında ve saflarında olmaya özellikle özen gösteriyorumki vicdanım huzur bulsun..Sen çok haklısın demek istedim,tebrikler.. :ok::bravo: Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında oldum hep olacağım.. Spk denen kurum onlar için çalışıyorlar şayet öyle olmasaydı tüm ihlas şirketlerine kayyum atanırdı..:28:
Sn kabile reisi, dedikleriniz demek istediğimle aynıdır devletin tüm kurumlarında neredeyse aynı zafiyet yaşanıyor. Denetim mekanizması çalışmıyor çünkü bürokratlar tokluğun vermiş olduğu rehaveti yaşıyor. Benim devletin zirvesine yakınlığı olan bir kaç dostum var durumu özetlediğim halde oy kaybedilmiş, yıpranmış, batmış umurlarında değil
Ertuğrul gaziye bizans komutanı vasilyus şöyle demişti "Biz sadakati ve ihaneti barındıran tek milleti sizde gördük"
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Atik,çok haklısınız,katılıyorum,hemfikiriz,fikrimiz ,zikrimiz bu konuda örtüşüyor yani kısacası görünen köy kılavuz istemezmiş..Bu günkü İhlas hisselerindeki operasyon herşeyi çok açık bir şekilde izah ediyor ancak bizim buradaki serzenişlerimiz dahi onların işine geliyor ekmeklerine yağ sürürüyor hemen gözlerini toprağa dikiyor özellikle küçük CO'nun holding hissesi..
İHLAS ın elindeki büyük miktarda İHGLM ve İHYAY Yüz küsür milyon hisseyi 0.70 0.80 gibi ucuz fiyatlardan bir çarpıda tahtada kelepire sattılar.
Normal koşullarda hiç bir yönetim şirketin elindeki başka şirketin hisselerini değeri altında satmaz. Bakın kısa zananda o hisseler iki karı değerine çaktı. Kim kazandı kim kaybetmiş oldu?
Ortağı olduğu mallar ucuza gittiği için halka açık İhlas (ortak olduğu şirketin değeri düştüğü için yatırımcılar) kaybetti, bu hisseler kimlere aktarıldıysa onlar iyi kazandı. Yatırımcının cepten al birilerinin cebine katar olayı gibi
Bu fiyatlardan ihlgm ihyay hissenin elden öıkarılmadı akıl karı değil. Bu hisse satış koşullarını hangi ekonomiste veya uzmana inceletirlerse inceletsinler halka açık holdingini büyük zarara sokulmuş olduğu ifade ederler sanırım. Muktedirlerin bunları görmezden gelmedi düşündürücü durum!! Hep Yola devam olayları! Öyle görünüyor ki ’atı alan üsküdarı gecer’ felsefesi bütün kurumlarda yer bulmuş kendine :)
Vallahi şaşırdım,sizin gibi 18 yıldır bunlara oy vermişsiniz,itiraflarınız çok güzel,hayat anlayış tarzınız çok güzel.Geç de olsa müslümanlıgı,milliyetçiligi menfaat için kullandıklarına inanmışsınız.
En büyük milliyetçi ATATÜRK tür ve onun fikirlerir.
sevgiyle kalın.
31 ve 32 sayfalar bende niye açılmıyor acaba. Benim gibi olan başka kimse var mı?
Şimdi uzaktan bakıp yazmadan yorumlarda bakarak bilgi edinmeye çalışan biri olarak
Gördüklerim.
bu hissede
1-21 den alıp 18 krş dan sattığım oldu
2-çıkıyor diye 51 den alıp 47 den verdim
3- nihayet 61 maliyetli hisseleri 88 den verdim.
4- hala döneceğim mi evet
Bu hisseye aşık olunacak neyi var
Tek şey ucuz ve zamanı geldiğinde oralara gelecek evet mi evet
Peki zaman o zaman mı
Vestel 70 krş dan 15 TL de
kim kazandı hiç kimse.
Belki kanal İstanbul temeli ile ortaklık
Belki doyuma ulaştığında gerçek yerini alma isteği
Firma patron firması mı evet
ve ucuz mu evet
süründürür mü evet
temettü var mı yok
Bedelsiz var mı yok
bedelli var mı var.
Geçen hafta Armutlu da idim biri benim dolar alacakların var onların yerine hiç para vermeden iki yıl kalırım dedi.
Günlük 350 tl
2 kişilik açık büfe kahvaltı
2 kişilik aqua havuz
Çalışan kafasını bile kaldırmadı.
Bir şey dedim haberimiz bile yok manasında cevap bile veremediler.
Bu borçlar da var mı var.
Şimdi.
Bu firmada çalışan sayısı binlerce
Bu firmayı kayyum atansa nasıl idare eder.
Spk buna hangi konu ile girecek de kayyum atıyacak. Efendim bir kaç tane 250 bin adet hise sahibi mağdur diye mi..
Ben turkinveste 357 adet Ereğli hisse mi alamadım bu gün ki değeri 1 milyon.
Al alabilirsen..
Hükümet buna ne yapacak.
Hemşehrim ve hısım olan imamoğlu Elazığ'a depreme gitti palandöken de kayıyordu.
Bugün marmarayı istemeyenler kapılara yüklenmeyin diye bas bas bağırıyordu.
Bunlar ne hizmeti yapmışda onlara oy vereceğiz.
18 değil 118 yıl daha bunlara oy veririm. Ki ehven-i şer den öte bu vatana sahip çıkıyor, çıkıyorlar.
Bunlar arka planda kimbilir neler yapıyor ki depremler seller susuzluk yatırımsızlık şimdiden bıkkınlık aldı başını gidiyor.
Siyaseti bırakıp ne yapılabiliri düşünmek ve hareket etmek zamanı.
Bazıları sabır ilacını içmiş bekliyor batmadığı sürece kazanacak ama ne kadar sürer bilinmez.
Neyse...
Ytd dir.
Fikrimi yazdım inşaallah kazanırsınız.
Hem meselâ:
Mühim bir netice için birisini hırs ile beklersin; "Aman gelmedi, aman gelmedi" deyip en nihayet hırs senin sabrını tüketip kalkar gidersin; bir dakika sonra o adam gelir;
fakat beklediğin o mühim netice bozulur.
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaf geç bunları. Bu grup şirketleri içi dolu iken, toplamda kaç şirketle borsaya açıldı, halka açılırken her hisse kaç dolardan yatırımcıya verildi. sonra kendi hisselerinde kaçtan piyasaya sattılar ( doviz bazlı?)
Toplamda kaç yüz milyon hisse ihracı ile ek olarak şirket kasasına ne kadar paraya girmişti?
Ayrıca kendilerine ait ne kadar hisse satıp kendileri ne kadar çulla yaptı?
Ve sonra Nasıl marifetlerle şirketlerin içi boşaltı şirketler niteliksizleşti? Ve hisse dip oldu yollarca diplerde sürünürken en ucuza ne kadarı toplandı tekrar.
İşte herseyi bu veriler açıklar. Bunlatı destekleyen muktedir genel anlayış ve durumunu da açıklar!! Hersey bu felsefe üzerinde yürütülüyor!
Aynı işlerin çeyreği Koç Sabancı grubu şirketlerde olsaydı neler olmuştu??
Bunları bilirsinde o zaman ne işin var bu içi boş olan şirket de.
Deyiveriyim o zaman senin düşündüğün ihlasın samimiyetsiz olanını senden daha bilgili şirketin sahibi belledi de ondan mı..
Sen düşeceksin çamura düşüren neden sabancı değildi dersin. Sen neden 5 yılda koyduğun parayı temettü veren şirket olan söylediğin sabancı değilde....
bedelli ile soyan, temettü vermeden gizli karları hırsla, azıcık fazla kar verdi diye milletin parasını iç eden hala da vermeye yanaşmayan ihlas a girdin
de hele..
Çabuk zengin olmak isteyene siyaset ne yapsın...
Spk ne yapsın.
Spk ya
inerken neden karışmıyorsun da çıkarken
mudahele edersin de...
Sende
Neden bir araya gelip okumuşlar gibi şirketi ele geçiremezsiniz onu de..
....
Yinede söyleyeyim bence bu grupta kanal İstanbul çevresi çok arsa var hem de çok ama zamanı bu zaman mı onu bilmem.
Başka da bir şeyi var mı Zannetmem
Bu ortaya çıktığında da sen burdamısın onu bil...
Ytd dir..
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yükselişle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini +533, ortalama tahmin ise +626 puan oldu.
Foreks'in 30 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +1.600 puan olurken, en düşük beklenti +122 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 30 analistin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 184,59 puan artışla 122.320,80
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +533
Ortalama : +626
Maksimum : +1.600
Minimum : +122
Katılımcı: 30[(+30)(-)0]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(06/02/2020 - 09:23:03)
ekran varmı arkadaşlar izleyebleceğimiz
Trabzonlu, sayfalar dolusu yazıyorsun çok güzel ancak tamamını okumama rağmen gerçekleri yansıtan bir kelime dahi bulamadım bırak cümleyi kısacası boş boş atıp tutuyorsun tavsiyem kula kul olmaman zalimlerle kul hakkı yiyenlerle beraber yürümemen yönünde olacaktır..Allah akıl fikir versin görmek istemediğin gerçekler doğrular için..Cümleten ,Selamlar..Cefaks hocam,sağolasınız..
Kabilem, bu gun ihlas ne olur varmi tahminin:notr:
günaydınlar;
izleyebileceğimiz bir ekran varmıdır ortaklar.
yayın açıldı :) chanelhermes1
Sirenim,gözlerin fıldır fıldır belliki paniklerdesin hangi yana koşacağını bilemez durumdasın:kahkah: ama sen işini bilirsin bundan eminim:yes::hi: benim için üç aşağı inmiş beş yukarı gitmiş fark etmiyor ta ki hedef fiyatlarım gelene kadar ..Demem o ki sen 1 Tl'nin üstünü beklediğine göre o zaman günün olsun insha Allah..Beğendinmi?:oleyo::wave:
Haklisin dostum fildir fildir:bravo:lakin panik yok sakinlik ve dinginlik hakim, sevgili spege karsi guzel duygular beslesemde her daim tetikte olmak benim faydamadir..1 tl konusuna gelince, ustu olursa sayet o anki ruh halime gore yogun bir sekilde temenni lerim ve siz degerli dostlarimin fikirlerini soracagim keyifli bilgi alis veris zamani olabilir :halay:
Duruma gore 3 e 5 bakmadigim zamanlar oldugu gibi caturcutur trade ettigim zamanda yok degil.
Umarim ihlas tum yatirimcilarin, gercek uzun kisa demeden yuzunu guldurur. Lakin bu durumda, dusmesini ve cikasini isteyenlerin nasil beraber yuzu gulecek
Tezgahı açmış yine cami önüne endeks biraz bi kızarsa da aşağı salıversem diye bekliyor p.şştt.
Klasik acilisini yapti. iki kurus yukardan sonra acilisi sifirladi.aksama kadar zikzak..endeks dusunce 89 yerine 88 yapti..kendi sabit grafiklerinin disina cikmiyor..3-4 grafigi var gunluk..birinden biri oluyor hergun..ytd..
0,9x'li rakam maceramız kısa sürdü ve yine 0.8x'li rakamlara döndük. Yarın cuma Allah bu iblis müco ve speğinin elinden ve beterinden saklasın.
Ama catır için birinci alım yeri idi ve 1 milyon lotu kapmıştır heralde.:kahkah:
oksijenim sen de durumlar nasıl? ser verip sır vermiyorsun sence buralar güzel yerler mi? yoksa daha aşağıları mı beklemek mi lazım?
0.84 tl'yi gördüğü ilk çıkışından sonra 0.74 - 0.95 aralığında tahminen 10 iniş çıkış yaptı ara kademelerde sürekli mal yedirdi hayal aleminde yaşamanında manası yok kendi kendime diyorumki bu adamların nasılsa spk,bist korkuları yok iştirak hisseleri yükseltiler ihlas holding hisselerini yeni yatırımcılara arz etmek için olurmu olmazmı bilemem tabiki olmazda diyemiyorum çünkü iblisin hilesi olumsuz senaryosu asla bitmez..Bu arada Hus911 kardeşimizde buradaymış isterseniz ona soralım ne dersin Hus kardeş hayal üretmekte üstüne tanımamda :oleyo:..Cuma akşamlarınız mübarek olsun..Hus kardeş dahil hepiniz Allah'a emanet olun..Sağlıcakla kalın..:hi:
Bugün endeks yatay kapadı. İhlas yüzde 2 düştü. Yarın endeks yüzde 2 yakın düşsün ihlas yüzde 8 düşer. Fazla heveslenmeyin catır catır düşecek.
Boşuna heveslenmeyin.oksi toksi 0.79/0.seksi
aslında kendime yeni bir eğlence bulmuş olabilirim bakarsın bir kere daha alıp/satmak nasıp olursa bırakıp gidebilirim buraları:oleyo:
yeter da hep aynı spek sanarsın bize çalışıyor...o da yoluna baksın şimdiki ruh halim böyle.
Bu arada bazen düşsün istiyorum bazen çıksın,gel gitliyim malum.Ama gene bohça bohça aldım:kahkah: bilge borsacı belki söyler alıp sattığım yerleri