Olsun gardasim sen cek
Icimiz rahatlasin
Bugun tcd nin arti 1 i var
Helal...😀😀😀
Ytd
Printable View
ACC-0,41%
EID-0,03%
MAC0,00%
TKF-0,09%
GMR-0,03%
GL1-0,34%
FPH-0,47%
TCD0,06%
MPS0,60%
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaslar bu tte'ye dikkat edin. Gerçekten tcd gibi değil ve eğer ki nasdaq ile beraber ilerliyorsa bile, o borsanın ne kadar yukarıda kalacağı belli değil, çünkü hiçbiri hiçbir zaman belli degil. Ve nasdaq maşallah neredeyse 90â—‹ lik bir egimle ilerlemiş günlerdir. Tte'nin Grafiği de çok sert aşağı yukarı gidip gelmiş. Ben muhtemelen olayı hiç bilmeyenlerden biriyim ama kendi gözümden yazmak istedim.
Webster üstat bist için sen artı demiştin ben de +0,5 , nasıl güncelleme gereği duyuyor musun, yeniden değerleme filan 😋
Dün yaptığım yorumda borsanın eksi açıp sonra toparlıyacağını yazmıştım. Şu sıraar -40 seviyelerinde işlem görüyor. Akşam hafif de olsa artı kapanış bekliyorum. Virüs olayını da medyanın şişirdiği görüşündeyim. Borsa çıkmak ya da düşmek istedikden sonra en küçük bir olay dahi işin bahanesi olur. Enseyi karartmayın.
Tcd tabloya göre 0,74
Sent from my iPhone using Tapatalk
tcd ve diğer değişkenler için bir miktar alış gireyim mi acaba ne durumdalar var mı bir haber.
endeks pek artıya geçecek gibi görünmüyor.
AES petrol fonuna bir miktar alim emri verdim.. Ilk kez alıyorum son 1 ay 11% aşağıda. Sizin fikriniz nedir arkadaşlar. Kotu tarafi T+3
Tekrar kirmizi. 1 e geldi
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecikmeli degerler
FON KODUGüncel Durum
ACC -0,37%
EID0,19%
MAC 0,97%
TKF 1,06%
GMR 0,72%
GL1 -0,11%
FPH 0,19%
TCD 0,38%
MPS 2,41%
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Mps bi süredir var elimde tablodan hep daha az getiriyor. Tabloyla en uyumlu olanlar mac eid ve gmr.
TTE konusunu en iyi anlayan NewsTr arkadaşımızdır.
Görüşlerini almak güzel olurdu.
Bu bisti artiya atacaktir
Hadi oglum bist umrumda degil tcd hisselerini guclendir
Ismene bakiyormusunuz kardeslerim...
Demirbas alark ta fena degil
Tcd pörtföyü şuan tahmin edilemiyor ama alarko ismen gözde ağırlığı en fazla olan senetler.Endeks toparlamasa bile tcd nın artı yazma potansiyeli yüksek.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.