Ortam müsait ama tahtacı namüsait, bugün de bir icraat yok, Cumaya bakacağız, olmadı haftaya, o da olmadı Mayıs ayına bakacağız.:)
Neyse sn. Behzat iyi haberlerle, selametle hastaneden dönsün de gerisi problem değil.
Printable View
Ortam müsait ama tahtacı namüsait, bugün de bir icraat yok, Cumaya bakacağız, olmadı haftaya, o da olmadı Mayıs ayına bakacağız.:)
Neyse sn. Behzat iyi haberlerle, selametle hastaneden dönsün de gerisi problem değil.
sn. bawer sizi genelde temeli düzgün hikayesi olan şirketlerin topiklerinde görüyorum buradada hisseyi aldıktan sonra görünce ayrıca sevindiğimi belirteyim.
ortam müsait spek namüsait dediniz doğru burada 21 nisan pastasına bakınız, speğin milleti korkutmak için yazdığı yüklü lotları çizmem sonucu oluşan pastadır o kendimide afişe ediyorum rahatım çünkü firma ile ilgili bekletirse vadem çok uzun zıplarsa duruma göre daha önce girip aynı gün zararına verdiğim oldu kendi malım olmasına rağmen sattığım diğer hisse bana fırsat verdi zarara bakmadan verdim trade de yaparım uzun vadelide kalırım yatırım anlayışım çok değişkendir sadece bu dönem de daha dikkatli olalım döviz eksiği değil fazlası olana ve borcu olmayıp hikayesi olana yatırım yapalım geride kalan kim olursa arkadan destekleriz.
hissesini bekletip milleti döküp götürmek için diğerlerinden geride bırakan speklere bi uyuzum onlarda bana uyuz oluyorlardır sanırım yapışırım çünkü.
Tarmangillere hoş geldin.o mallar dökülmeden taş kesilir beton olur . hayırlısı olsun diyelim.[emoji846]
hoşbuldum hoşbuldum bende kendimi afişe ederken durduk yere bunu yapmazdım taşta kesilse betonda dökülse bana bu dönem yapamazlar düşündüklerinizi şimdi değil bu malları zararına değil yarın yüzde 8 yapsa vermem he benim sattığım hisse yüzde 8 düşer bu yüzde 1 düşer o zaman zararınada veririm o ayrı reel olarak eski malımı yerine koyabiliyormuyum fazlası ile o çok önemli. yani geride kalmaya devam ederbilirmi edebilir kendi bilir bu olayın küçük bi kısmı tüm fotoğrafa bakmak lazım biz ky lerin kötü bi huyu var sadece spek tarafından bakmak spekler bile bizim kadar bakmaz o cepheden yani ben tarmanlarla ters düşebilirim bi süre lakin anlaşırız bi süre sonra.
Ortam müsait değil ilk çeyrek bilançosundan ümidi olan var mi...hisse fiyatinda bu donem bence sinirli yükselis olur...gecen senenin ilk ceyreginden hatta ikinci ceyrekte ayni kotu gelecek....kur etkisi sinirli olacaktir...ytd
Ee goturmemekle inat ederse boyle gelir alirlar.butun kiytirik hisseler bile kriz oncesine geldiler.bu nerde kaldi.surunsun bakalim.
Sn. Tabu, mümkün olduğunca beklentisi olan, temel olarak iyi hisseleri seçmeye özen gösteriyoruz asıl marifet sabır.
Zamanında öyle hisseleri alıp ama yeterince sabırlı olamadığımzdan büyük kazançları elimizin tersiyle itmişliğimiz de çok olmuştur.
Ben yine de tüm portföyü hiçbir zaman tek hisseye yüklemiyorum, 3-5 hisseye dağıtıyorum, ha bu arada temel ve beklenti bakımından daha iyi bir hisse bulduğumda da gözümü kırpmadan değiştirmesini bilirim. Hakkınızda hayırlıs.
Evet çoğu hisse felaket öncesi fiyatlarına yanaştılar, geçenler de oldu.
Cemts tepesine (9.70) gitmesi için %40-45 çıkması lazım ki Mercedesçilerden test onayı almadan zaten o tepeyi görmüş.
Buralarda epey beklettiler, bakalım piyasa toparlanmaya devam ederse Cemts de kayıtsız kalamaz.
Fazla mal kaybettiği için mi bu kadar baskı acaba, eksiden başka bir şey bilmiyor tahtacı.
Geçen bir ortak paylaşımştı yüklü aldığını, ondan olabilir, güç tahtacıda, istediği kadar tutabilir tahatayı.
Ya asıl Behzat Üstad'dan ses seda yok, inşallah kötü bir durum yoktur, en son hastaneye gidecekti.
Mercedesçi hurda mumamelesi görmeye başlad, kim önünü kesti bunun böyle, bu endeksde 7 leri geçmesini beklerdik ama 6.80 bile yapamıyor.
Mutlaka kuyruğuna basan birileri oldu ki baskılıyor tahtayı.
Bu tahtada yuklu girmek akil isi degil.satmaya kalksa kac taban yer .
7.09 üzerine atabilse daha iyi olurdu.
Buna da şükür. Endeks 1% yukarıdayken bu 2.5% en azından. :)
Aferin sana Cemts, haftalığı 7 üstü kapatsan tam olacak.
bırakta minareyi çalan düşünsün nasıl satacağını benim yaptığım iş akıl işi değil ise akılsızmı demek istedin bana? hem satmak istediğimi satacağımı nerden çıkardın çok akıllıca yorum değil yazdığın şey o yazıyı yazdığın an 203 bin lot tek kademede maliyetimin üzerinde alış yazılı idi dakikalarca orada bekledi ayrıca bu piyasada öyle malı alırken nasıl satıcam diye korkuları olan varsa uzak dursun aman sonuçta rıza kutlu ışık tahtasına girmedi ise.
Salı günü 0.11 küsür kuruş temettü var, ilk taksit.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/839392
Renault Pazartesi üretime başlıyormuş.
Anlayana spek efendi
An itibariyle günün en yükseği 7.14
Kİm kaldırdı tahtayı acaba, paylaşan olursa seviniriz.
info 205 bin
osmanlı 123 bin
a1 119 bin
filipcik 93 bin
meril teyze80 bin
bunlar alıcı
bozukredi 212 bin
garanti 167 bin
ak 156 bin
türkiş 140 bin
deniz 87 bin
diğer kısımları
alıcı 422 k
satıcı 279 k
ilk 5 net alıcı 622 k
ilk 5 satıcı 764 k
Gideceksin cemts mecbursun
Başka yolu yok
Bu yatırım ve bilanço ile gitmek zorundasın
Otomotiv Fabrikalar Pazartesi açılıyor
Hocam sen de çok karamsarsın.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk Traktör çok iyi gelmiş.
Sn behzat yasli kurt umarim sagliginiz iyiye gidiyordur....allah şifa versin....
Geçen hafta hissenin tahtacısı hem al-satçıları hem de 6 altını, boşluğu bekleyenelere iyi bir çalım attı.
Al-sat hissesi olmadığını, aşağıda çok bekleyen olduğundan 6 altına bile vermeye cesaret etmez diye yazıldı çizildi sanırım, şimdi salgınla ilgili güzel gelişmeler de var, çarklar tekrar dönmeye başlarsa daha iyi olacak.
Tek sıkıntı sn. Behzat'ın durumu, umarım tez zamanda iyileşir ve onu burada tekrar görürüz, Allah'tan şifalar dilerim kendilerine.
Sn behzat bey buyuk gecmisler olsun.bir ses verin merak ediyoruz.acil si falar olsun.
Günlük grafik.
Gösterge MACD.
Fibonacci geri alım değerleri.
https://i.hizliresim.com/zjlwWi.png
Not: Herhangi bir tavsiye içermez, bilgi amaçlıdır.
Behzat beyden haber alan var mı acaba
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gidişat gayet güzel bu haftadan ümitliyim. Yalnız kuşlu sitede nereye baksan bir Cemts muhabbeti dönüyor. Hayır mı, şer mi göreceğiz bakalım.. ytd
Hayırlı ve kazançlı haftalar diliyorum
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin
medyan tahmin +984 puan, ortalama tahmin ise +1033 puan oldu.
Foreks'in 34 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en
yüksek beklenti +2999 puan olurken, en düşük beklenti +232
puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 34 analistin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
BIST100 Endeksi, Cuma gününü 587,98 puan artışla 98758,96
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(27/04/2020 - 09:17:51)