Arkadaşlar 2 gün önceden yada 2 saat önceden verilen emrin ilk sıralarda yer alacgı diye
bir şey yok. Önemli olan aracı kurumunuzun emir iletim hızıdır.
Printable View
Arkadaşlar 2 gün önceden yada 2 saat önceden verilen emrin ilk sıralarda yer alacgı diye
bir şey yok. Önemli olan aracı kurumunuzun emir iletim hızıdır.
Nasıl emir girebildiniz. Halk yatırımda hissenin adı yok.
Musical Harmonics - Start with a low.
https://tr.tradingview.com/v/xNs0XXpk/
burda yazan, tekniği müzikle birleştirmiş,
do-re-mi diyerek do ya geliyor, ilk do yerine arz fiyatı 2.40 yazılınca,
ortaya çıkan görüntü (aşağıdan yukarı, do-re-mi-fa-sol-la-si-do), ilginç bir çalışma ve farklı bir düşünce....
https://i.hizliresim.com/GPsag3.jpg
nasibiniz bol olsun, arkadaşlar...
Dün ismi vardı emir vermiştim. Bugün tekrar baktım işleme açık değil uyarısı verdi. Şansa galiba ufak bir emir verdim. Yrd.
Arkadaslar biraz once is bankasi aradi (sikayette bulunmustum) ve sonuc aynen su sekilde oldu.
Maduriyetinizi gidermek adina 166lot 2,40₺ fiyattan hesabiniza fade ekleyecegiz. Yalniz bu hisse senetleri bir kac gun icerisinde hesabinizda gorulecektir. Onay veriyorsaniz yatirim hesabinizi musait duruma getirmenizi rica ederiz.
Cok sasirtici ama is bankasi maduriyetleri gideriyor.
İs bankasindan basvuru yapan arkadaslar acil bir sekilde sikayet basvurusu olusturun derim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İş Yatırım sorumlu davranmış. Fade emir iletimi ne zaman açılır bilgisi olan var mı?
Fade yarin serbest fiyattan mi islem gorecek yiksa yuzde 10 mu gene.Vakiftan emirimizi verdik tavana hayırlısı bakalım.
Halk Yatırım ve Osmanlı kullaniyorum. Simgesi az once çıkmış. Emri verdim 2.64 ten insallah gelir. 18.15 18.20 gibi görünmüyordu. Offf be
167 lotlara talibiz😀😀
Emir verdim ama bize ancak 1 hafta sonra gelir
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Ben yazacaktım ama iş yoğunluğundan yazamadım. Aynı şekilde bende sizin gibi şikayet etmiştim, bugün aradılar ve onay vermem doğrultusunda 166 lotu tahta işlem görmeye başladıktan sonra 2.40 fiyattan hesabıma yansıtacaklarını bildirdiler. İş bankasıyla yaklaşık 7-8 senedir çalışıyorum ve halka arzlarda talep formu ile talimat almaları haricinde bir defa olsun kalitesinden şaşmadılar, bir defa olsun mağdur etmediler. Bundan 2-3 sene öncesinde mobil uygulamada bir sıkıntı yaşamıştım ve 1.00 orandan bir hisseyi satmaya çalışırken emir girişi yapamamıştım. Uygulama 3-4 saat sonra düzelmişti fakat hissenin değeri artık %5 düşmüştü. Elimde sadece sat vermeye çalıştığım dakikada hissenin değerini gösteren ekran görüntüsü vardı. Bu ekran görüntüsü ile birlikte iş bankasına mail attım, ne oldu dersiniz :). 3-4 gün sonra banka kendi cebinden aradaki farkı karşılayarak beni mağdur etmedi. O gün bu gündür her alanda savunurum iş bankasını. Yine kalitesini konuşturup müşterilerini mağdur etmeyecekler, helal olsun.
Bu demektir ki iş alıcı olacak. Bakalım ne kadar zamanda toplayacaklar. En azindan hatalarını kabul etmişler.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suan sadece vakiftan emir veriliyor.Gedik kullanıyorum ama emir verilmiyor.Vakiftan emirimizi verdik.
Emir verilse de emrin gerçekleşmesi imkansız gibi. Bayrak şirketinin ilk işlem gününde 250 bin TL civarı işlem hacmi olmuştu.
Katiliyorum bende 6.tavanda hisse geleceğini düşünüyorum.oraya kadar kimse hisse alamaz.ytd
Alıntım yanlış olmuş pardon.:)
Son 45 dk.
https://www.youtube.com/watch?v=YMVi4Sy021Y
102 milyon lot tavan alici var
7-8 tavan bankosu var, yine hisse almak mumkun degil
yatırım tavsiyesi degildir
Alım emrini sildim 20 gün sıra gelmez amk
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
10 gun bencede tavanı var bosuna beklemeyın
Finans tüm satışları tek başına almış, alabilen başka aracı kurum gözükmüyor.
Birileri hala orda burda hdfgs yazıyor. Hdfgs açılır açılmaz aşağıya devre kesti. Bugün fadenin bu şekilde yükselmesi herkes tarafından bekleniyordu ve beklenti hdfgs tarafında 2-3 tavan ile satın alınmıştı şimdi beklenti gerçekleştiği için basıyorlar aşağıya. Bugün atlayanlara allah sabır versin.
Fade'de alışta ilk sıraya Qnb finans yerleşmiş gözüküyor. Benim aklım hala iş bankasının bizim lotları nereden bulup teslim edeceğinde kaldı. Nasıl bir çözüm bulacaklar çok merak ediyorum.
Tavanda kac lot alici var gorebilen yazabilir mi?
Tavanda 93 milyon lotun üzerinde alıcı var ve Finans hala tek alıcı satılanın hepsini alıyor, başka bir aracı kuruma henüz sıra gelmedi an itibari ile 30 bin lot işlem gördü.
Sorması ayıp alabilen oldu mu? Dün 2.64'ten verdiğim limitli günlük emir bugün gelir mi acaba?
Hocam finans tek alıcı demişsiniz de zaten satılan 30 bin lot yani tahtada yaprak kimildamiyor:))
Hocam,finans tek alıcı derken o alacağını almadan başkasına sıra gelmez anlamında yazmıştım. Finans bitirince belki milyonda 1 ihtimal bizlere sıra gelebilir :)
91milyon lot alışta
kişi başı ne dagıttılar arzda?
çocuk işi 167 nedir ... 400 tl komediii
Vakit bulup da bakamadım, eminim siz bakmışsınızdır. Bu kağıdın HDFGS ile tam ilişkisi nedir?
YTD.