ben dayanamadım atladım bile :)
stop'u 1.975 e bağlayıp shortu giydim.
bakacuk artık pala bizim shortu aşağı indirirmi diye.
:)
Printable View
İngiltere, elektrikli araçlarda 20 yıl içinde 30 milyon kapasiteye ulaşmayı planlıyor
İngiltere'nin yollarındaki elektrikli araç sayısı gelecek 20 yıl içinde, kirletici araç satışlarını kademeli olarak azaltmayı hedefleyen hükümet politikalarının desteğiyle 30 milyona çıkacak.
Elektrik şebekesi operatörü National Grid Plc's Electricity System Operator birimi tarafından yayımlanan raporda ortaya konan modellemeye göre, ülkenin yüzyılın ortalarına kadar net sıfır emisyonlara ulaşma hedefi, dört senaryonun üçünde daha ulaşılabilir görünüyor.
MATRİKS DATA
Endeks duserse basta yeşil dev hulk bankalar taban yiyebilir
Bankaları ısrarla topluyorum toplayacağım. Bankalar olmadan diğer tüm sektörler ne yapıcak? Milyon dolarlık krediyi finansmanı Ahmet amcadan mı alacak. Burda çöküş şakşakçılığı yapmak anlamsız
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SON DAKİKA
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rusya ile uçak seferlerinin 1 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu.
GARAN' ı tutanlar; Halk Yatırım, Garanti Yatırım, Anadolu Yatırım...
Yurdumun cefakar aracı kurumları, Kuvayi Milliye ruhuyla direniyor...
banka bilanço tarihlerini bilen varmı gerçekten durum bu kadar kötü mü?
havacılıktandamı kötü durumda bankalar ?
hadi kamu bankaları hükümet elinde oyuncak olmuş ucuza dolar sat diyor satıyor ucuza kredi ver diyor veriyor. Bir nevi hayır kurumu gibi çalışıyor. onlar neysede özel banakarı niye böyle satıyorlar.
Gerizekalı herifler endeksten tek sıfır atacaklardı böyle yanlış yaptılar çok , en kısa zamanda karar değişecektir inşallah..
yuhunuz artık 120 bin endekste akbank 5,72 yi görmüş. bankaları gerçektende aynı eski ekgyo düşüşüne benzettiler.
o da ağlama duvarına dönüp millet dökülene kadar 3 liradan 1 liraya kadar indirmişlerdi. bakalım bankalara ne yapacaklar.
Endeks düşmüyor ons düşmüyor dolar düşmüyor.
Daş mı yesin bu şortçular.
Wsj de dün yazılanı önemsemedik..
İyi takip etmiyoruz!
Bankalar kredi ödemelerinde zorlanacak...
Dediler..
Bankacılık endeksi gitmiyor?
Neden gitsin..?
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garan... haftalıklarda hala idare ederken ısrarla basmaları nefret ettirici.
https://i.hizliresim.com/Mt0PBn.png
akbank ortalamalara bakınca garandan da kötü.. ytd
https://i.hizliresim.com/QOhurW.png
Paladan günün anlam ve önemine uyup kapanışa doğru kendi sevdiği kağıtları şişirmesini bekliyorum.
Pazartesiyi iple çekerken artık mide bulantısı olmaya başladı borsa. Iyice cılkını çıkardılar.
Ons 1.940. eur/usd 1,17 üzerinde. Bitcoin yükselişte. Globalde de manyak fiyatlamalar oluşmaya başladı. Çok acayip günler yaşıyoruz
spfiçır gene tehlikeli bölgede.
Yukarı hareketi bizde 1500 puan yazabilir.
Dikkat etmek ilazım. :he:
Altın buralardan ciddi satış yiyecek bence ama shortlamak yemiyor.
Selçuk Geçer yine döktürmüş;
NE SABİT KURU DEVALÜASYON GELİYOR !!!
https://www.youtube.com/watch?v=D-MlERnsXHE
Bozgurt uyanık adam.
Elim gider dayanamam şortlarım diye ,
dükkanı açmamış bugün.
salı pazarını bekliyor. :he:
Bariz belli oldu. Bankalar hareket etmeden 120.000 üstü kalıcılık zor görünüyor. Endeks öldü ölecek.
sp fiçır,
çift tepe görüntüsü veriyor.
Aşağı salarsa,
pala bizde 1500 puan yerine 2500 puan yükseltebilir. :he:
bence üle yapar gibi geliyor.
büle piyasaya büle yorum. asdas. :he: