Sn. Celik Comak bir ismen yorumu rica ederim ?
Saygılar
Printable View
Sn. Celik Comak bir ismen yorumu rica ederim ?
Saygılar
Iyi aksamlar yarına kağıt kalmadı herhalde . [emoji4]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
msgyo.aksgy.pagyo..rtalb .goody devam
KRGYO geliyorum diyor teknik analizi bugün olmazsa yarın :)
Endeks izin verirse belki.
Goody teker patladı [emoji4] yarın için öneri varmı? Teşekkürler...[emoji106][emoji106][emoji106]
üstad profil resmi sizin aç kalmıyacağınızın kanıtı. Kurt puslu havayı sever. Seçimlerde gayet başarılı
Bir ricam var. Hızlı Yükseliş potansiyeli gördüğüm IZTAR hisseyi birde siz inceleyebilirmisiniz.
iyi geceler çok sessiz forum.
krgyo harekete gececektir .msgyo cok bekletti hızlı yükseleceklerden ..aksgy harekete geçti gayet güzel sayas devam bunları düşükken paylaşmıştım alan satan olduysa hayırlı olsun ne diyim
işlerimin yoğun olduğundan fazla ilgilenemiyorum topikle
Önümüzdeki hafta a ile başlayan hisse var sırada.......ama Algyo değil..... Gerçi o da yükselecek ya neyse........
bizim .sanko .aksgy.msgyo.krgyo.egpro.goody.kutpo.ateks. bu hisselerin yolu uzun petkm de dahil ettin seç beğen all yaat para kazan rtalb da unutmıyayım :) daha varda kafanız karışmasın
Körfez aynı yerde , mistral ise iyi gitti kötü düştü, teker tamirde . Diğerleri uçtu. Kemersiz yakalandik. Inşaat için çelik ve çimento lazım. Takipteyim hocam .[emoji4][emoji4][emoji4]
çimentolarda bucım bekleneni vermedi ama vericek 4.40 dan beri takibimde 7.10 beri takibimde nuhcm güzel cıktı dinlenme tesisisinde yine seriye takar yakında
Şimdilik PENGD ASLAN VE AVTUR Tekniği iyi
Sayın Çelik çomak üstad silver yorumunuz tam 12 den vurdu.dediginiz gibi koşmaya başladı.umarim koşarken ayağına taş değmez.
Silver ve hurgaz için güncel bir yorum yapar mısınız size zahmet.
Merhabalr Dgklb 1.36 kapattı, gidecek yolu var dıye düşünüyorum sizler nedersiniz
Bursa çimento; şu andaki çimento sektörü içinde en ucuzu . Mevcut iştirakleri ile bir dev 10 yıl önceki fiyatları ile şu andaki fiyatları aynı. İştirakleri ile liman ve sanayi şirketleri (cemtas) ederi kendinden fazla . Sadece beklemek. Fakat ne kadar? Bu düşündürücü [emoji848][emoji41]
Forum çok sessiz . Beklemedeyiz [emoji106][emoji106][emoji106]
sessizlik iyidir sanko devam aksgy devam goody devam bu hafta hareket etmeli adam gibi nuhcm dinlenme bitti devam bizim uyandı kalkıp koşacak ve coşacak:) atlas güzel görünüyor.katmr güzel bir hazırlık var yolu uzun binen kazanır ekranımı buraya yazsam burası yetmez :)6 ekranım var hepsinde 8 er hisse senetim var
Hocam sessizce bekliyoruz. Diğer ekranlardakini de ara sıra belirtirseniz memnun oluruz . Sessizce izlemekteyim. [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji122][emoji122][emoji122]
Şışışış sessiz olun :)
MERKO iyi duruyor SKTAS devam edecek
yarın yine bucim devam eder dün anele buraya yazmayı unuttum pagyo deposu dolu hisselerden ufak ufak biriktirin kazanırsınız
Bursa atraksiyonlara 10 üzerinde asıl başlar. Liman ve iştiraklerinden daha ucuz .[emoji106][emoji106][emoji106] anel elk. Haberimiz olmadi . Olsada çok geçti [emoji25][emoji25] . Sizin bu kadar iyi takipcinize yapilirmi ...
anele 3.50 ye kadar yolu var ben halen satmadım :)