Uyuz eşşek.. şu firmanın hakkını verecek patron ve tahtacı aranıyor...
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Uyuz eşşek.. şu firmanın hakkını verecek patron ve tahtacı aranıyor...
Katılıyorum,lakin dilimizde tüy bitti ne söylesek fayda etmiyor,bu Ateks te böyle bir karakter(siz)SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14.77 e bastı birisi, böle aşağı basmadan korkmucaksın götürmeden evvel bi aşağiya tararlar kağıdı hep YTD
bu ne baskıdır.. hatek ateksi geçti... bu kadar baskının nedeni beklentinin çok yüksek mi olması
bu düşünce ile gidilirse...
lüks-hatek-yünsa-sönmez pa-sönmez....nasıl yakaladıysa veya geçtiyse...
arsan-karsu-bossa-yataş-söksa da yakalar geçer....
anlamadım gitti...şirketi tek bir arsa olayına indirgediniz ya...olay burada...tamam arsa değerli...güzel...
ama son 10 yıldır arsa da arsa...bu firmaya en büyük kötülük....her senet alan arsa da arsa diyor başka birşey demiyor....
yıllar önce senetlerini bu fiyatlardan satan feyza mı çok aptaldı....
yani iyi ki bir arsası var...demek o olmasa senet 5 tl mi olacak....
arsaya plan değişikliğini yaptılar...
ruhsatı aldılar...
avm den vazgeçtiler...konuttan vazgeçtiler...
covit hastanesi oldu....
üniversite oldu...
bir tek petrol yada doğalgaz kaldı ama oda olur...
onlarda olmazsa uzay merkezi olur....
olur olur....Oda olur...
Arsa beklentisi olmassa bu firma pd si 2 olur anca fakat füzelemek için arsa beklentisinin hayata geçmesi gerekiyor
bu hissenin fırlaması için arsa nedenlerden biri..covid virüsü tutmayan kumaş üretiyorsun.. sadece bundan dolayı bile şuan 20 lerde olması gerekirdi.. ama tahtacısı ve patronu başka hesaplar peşinde anladığım.. hisseyi bezdire bezdire yükselticekler galiba
TURRGG, Tek varlığı Kartalda 70 dönüm arazi, Piyasa değeri 575 milyon , hisse değeri 80,90 tl
ATEKS . Faprika+Devasa arazi+Kasada Nakit+Yürüyen Tekstil Ticareti+ 51 dönüm Bakırköyde İmarlı arsa :
Piyasa Değeri : 387 milyon, Hisse değeri ;15.32 TL
Yani TURGG sadece arsa piyasa değeriyle ATEKSİn tüm varlıklarına meydan okuyor anlamayanlar varsa !!!
ytd değildir
yine anlamamış....
arsan a ne dersin...
zafkanka
sen kimsin de bana anlamamış diyorsun..ben burda başka hisselerle ateksi mukayese ediyorum ama,, senin gibi başka hisseleri burda pazarlamak,şunu alıyorum,bunu satıyorum,sattım gibi bilimum terbiyesizlikler yapmıyorum.. haddini bilde konuş, benim anlayışım felfese tarihini aşar..foruma hisseye katkın sıfır,birde insanların kafasını karıştırma burda işine bak....
ytd değildir
2 gün sonra yoksun....neyin felsefesi....
kim senet aldırıyor..görüş soruyoruz...niyet kötü değil... merak etme...
sen işine bak....
iyi kazanırsın inşallah....
zafkanka brksn aldı diye senet mi pazarladı...yoksa sekfn yi tavandan sattı diye....
sen tanımadan hüküm veriyorsun....
benden iyi bilebilirsin dorun yok benim için....
ben senin felsefeni anlamıyorum...sende benim....eyvallah....
her sözün başka garabet...neden 2 gün sonra yokum...ben her zaman forumu meşğul edenlerden değilim..sürekli takip eder ve okurum.. bu forumun kapıkulu değilim.. canım ister gelirim,canım ister giderim..
ytd değildir
eyvallah...gel...seviniriz...ama her geldiğinde aynı sözlerle gelme...
her malı aldığında da arsa aklına geliyor ve aynı şeyleri örnek gösteriyorsun..sorun bu...
yani her senet aldığında pazarlamacı gibi duruyorsun...o garip...yoksa bana ne...tuhaf olan bu...
aha iş geldi çiziğorrrr oyun kurucu işşşşşşş
insanların motivasyonunu bozup, aklını karıştırmayalım, ortak noktamız ATEKS'dir ve gerçekler yukarıdaki gibi çıplaktır, hangi sektörle mukayese ederseniz edin, ATEKKs saklı kalmış bir hazine gibidir..eninde sonunda değerini bulacak.. 70 dönüm arazisi olan TURGG sadece gerçeğin acılığını ve çıplaklığını ortaya koymaktır. TURGG de 1 lot bile hissem yoktur..
ytd değildir
Bu tahta lanetlenmiş bence....patronları gibi lanetli.
Bilgi paylaşmak esastır,yeniden hatırlatmak da öyle, yukarıda tarihi zirve 4.90 usd değerine göre anlık 2.05 usd değerinden işlem görüyor.. hesabını siz yapın hisse performansı neden bu durumdadır, neden başka hisselerle mukayese ediyoruz mesele budur..
ytd değildir
Gene tekstiller gitmiş. Ateksi bekliyoruz. Hayırlısı inş.
Benzer Tekstil firmaları gibi fiyatlansın diyoruz O yok, varlıkları sebebiyle TURGG gibi fiyatlansın O da yok , Ne VAR? Ne YOK !
Olayı arsaya çevirdiniz diyorlar ya hadi antibakteriyel, anti COVİD-19 kumaşa göre işler ne durumda AR-GE ve getirisi fiyatlansın yani üretilmiş virüs barındırmayan kumaşlar..satışlar,sparişler...hadi bakalım ..
ytd değildir
Ateksin arsası çok değerli nokta... arsa sayesinde kimsenin tahmin edemeyeceği yerlere gidebilir... Tek soru ne zaman tek cevap sabır
Şirketimiz; Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle, antiviral ve antibakteriyel özelliğe sahip kumaşlardan üretilen maskelerin, satışına başlanmasına karar vermiştir. Satış faaliyetine tedarik sürecinin tamamlanması ile başlanacaktır.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
DAGİ GİYİMİN HABERİ
bizim kumaşlar neolduuuuuuuuuuuu
bu arada dagi giyim amma gitmiş 10 katlamiş nerdeyse
bi de tedarik süreci tamamlandıktan sonra demiş acaba nerden tedarik ediorlar kumaşlarıııııııııı
?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????
buranın tahtacısı tam işe yaramaz bi tahtacı.. beceriksiz.. diğer tekstiller uçtu geçti bu hala baskılama peşinde
Hacimli 15.40 üzeri kapanışlar olursa günlükte sağ omuz oluşmak üzere olan obo çöp olur ,bu hissede genelde teknik hep hikaye olmuştur ama bakalım...