Vakıf yatırım için örnek vermem gerekirse sadece fon olarak kendi para piyasası fonunu teminat kabul ediyor. Ppz fonu teminat olarak kabul ederse eğer sadece fonu ihraç eden kurum eder diye düşünüyorum.
Printable View
Aracı kurumundan talep durumuyla ilgili bilgi alan var mı ? Trilc gibi yüksek olacak mı acaba talep
ne zaman işleme başalayacak.
Akyatırım Başvuru Numaram 17.275
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlık
başvuru no 25.995
Bu başvuru numaraları talep yoğunluğunu ciddi anlamda belirleyici midir?
Anlık
Yapı Kredi talep sıra no 16481
[emoji2399]
[QUOTE=skpmk;5263114]Anlık
başvuru no 25.995
Bu başvuru numaraları talep yoğunluğunu ciddi anlamda belirleyici midir?
Anlık
Hangi kurum?
Bu halka arzda başvuru sayısının önemi yok oransal dağıtım olacak.Başvuru sayısı az olsa ne olurki adamlar tek başvuruda milyon lotlar talep ediyor, başvuru sayısı eşit dağında önemlidir. Eşit dağıtımda, milyon lot talep eden de aynı sayıda alacak sen-ben küçüklerde aynı sayıda alacak.
YTD
Başvuru sayısıda önemlidir. Başvuran sayısı ne kadar çok olursa o kadar çok kişiye hisse dağılır. Diğer türlü fazla tutarlı talep edenler sayısı az olursa hisse bir iki kişide toplanır çoğunluk lot sahibi arzdan sonra hisseyi istediği yere sürer. Hissenin fazla kişiye dağılması durumunda bu kişilerden hisseyi daha zor toplayacağı yukarı hareket daha net olur görüşündeyim
Akyatırım sabah itibariyle 25.995 [QUOTE=serdarakgl;5263142]SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim merak ettiğim Trilac gibi uçuk bir talep var mı?
2 ayrı kurumdan talep oluşturulduğunda ikisinede lot gelir mi acaba?
Talep trilec kadar yoğun degil ama gene de yüksekmiş cevremde bildiğim tek kalemde yuksek milyon yazanlar var.Yuzde 1.5 duser anca ytd
Talep olmayaçak diye üfürenler vardı....
30000 lotda benden ya kısmet ya nasip bakalım kaç gelecek
ziraat yatırımdan u30 hissesi teminatla katılım yapabilen var mı arkadaşlar uygulamada nakit ve fon teminat var u30 hisse teminatı yok
borsa çöküşe geçti. bakalım bu arz nasıl sonuçlanacak?
pazartesi iade olunan para hemen o gün kullanılabiliyor mu?
Halka arzla borsanin çöküşünün ne alakası var trilec görenler kosa kosa halka arza giriyor.Borsa oynamayanlar bile halka arzı bekliyor
FınansInvest iki talep girdim 5dk ara ile.
İlkinde sırano: 2798
İkincisinde sırano:2807
Talep baya fazla gibi
Keske basvuru az gelesede yuzde 10 alsak yatirdigimiz paranin bir şeye degse
Mevcut düşüşten ve bazı kurumların bist30 hisselerini bile saymamasından dolayı %2-3 beklentim var idi ama gözüken olmayacak. %1 civarı olacak gibi...
Gedik yatirim bist 30 hissesi kabul ediyor.
aldık bakalım hayırlı işlerr olsun
Duyum alan var mi vakif yatırımdan nasılmış basvuru talep