borsa gündem lot sayısını parasını falan yazacağına kaç kişiden talep geldiğini yazsana. asıl önemli bilgiyi vermemişsin.
Printable View
Bugün burda tartışılan konuya özetle
ve bu habere göre....
'' Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.'nin yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş.'nin halka arzına 131 milyon lot talep geldi.
1 milyar 113 milyon 500 bin liralık taleple yeni bir halka arz rekoru kırıldı.
Naturel Enerji’den sonra, Esenboğa Elektrik, Borsa İstanbul’da işlem görecek ikinci güneş enerjisi şirketi olacak.
Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş., 40 milyon liralık mevcut sermayesini 24 milyon lira artırarak 64 milyon liraya çıkartıp 30 milyon adet hisseyi 8.5 liradan halka arz etti.''
Benim çıkardığım sonuç herkese talep ettiği lot miktarının % 22.9 u kadar lot verilecek. Diye düşünmüştüm ve bunu anlatmaya çalışmıştım. Bin lot talep giren kişi 229 lot alacak. AMA emin değilim burda herkese eşit dağıtılacağını söyleyen arkadaşlar var. Hayırlısı bakalım herkese bol kazançlar.
edit:hesap hatası
Garantiden 250 lot emir verdim gerceklesmedi diyor , baska alamayan var mi ?
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana da gerçekleşmedi dedi halk yatırım dan ama birazdan gelir diye düşünüyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tahmini 100.lota yakin
Akbank tan 3000 lot girişim hala beklemede.
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garanti ile Bir suru halka arza girdim ilk defa boyle bir sey goruyorum normalde hisse sayisi yazardi veya beklemede derdi gerceklesmedi degil ilginc
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garanti benimkini alamamış neden acaba ?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha açıklamadı ilerleyen saatlerde netleşir.
Bende teb yatırımda beklemedeyim
Benim de 350 gerçekleşmemiş.
Garanti bende de emrin durumu iptal edilmiş, açıklama gerçekleşmedi olarak gözüküyor.
Bence bir hata var. Düzelir. Aksi halde çok büyük skandal olur bu.
Garanti gerçekleşmedi :(
ziraattede herhangi bir gelişme yok beklemeye devam
Ziraatten 500 lot vermiştim iptal görünüyor
Benim görüşüm emir 1-2 Ekim seans saatleri içinde gerçekleşmesine yönelikti, 2 Ekim seans bitimi pay edilmediğinden iptal edildi görünüyor, paylar dagitilinca düzelir düşüncem
Ya arkadaşlar biraz sakin olun. Hisse dağıtma scripti çalıştırılınca hepinize geçecek lotlar. Ne bu acele telaş
Halk yatırım iptal görünüyor
Cok komiksiniz gerçekten
Bu psikoloji ile nasil borsada işlem yapiyorsunuz, anlamak guc
VAY VAY, ilgi alaka yoğun...
Bu başlığı şu anda 350 kişi okumaktadır. (48 üye ve 302 ziyaretçi)
lazy-max, 51TARIMDUNYAM, Abnormal, abrek68, ACA42, alikkkk, balıkadam, Camit, ceki27, cenkc, DarkStock51, ego1453, erka64, fatih1972, fezalii, Foçabeyi, Francesco Moriantez, hasboy, Hokan, hselcuk, ilkerockn, Khalasar, koz42, lestrade, lj23, lynx2696, madness35, meegi, mimas, pit, Pluie, Radyocu, razer, Riley, seheryıldızı, SOrRrOS, spekulaterist, StranGe_PassenGer, Surgeon, Tarila, terelelli, Tuncay2534, uguryilmazoz, ukiro2002, V.junction, wheaver, xprofessorx, _muharrem_
Gerçekten bende hayret ediyorum. Arkadaşlarıyla 19daki buluşmasına 19:45de giden tipler 18:15:00 da bana geçmedi bende iptal vs yazıyor.
Azıcık sakin olun. Çoğunuz daha yenisiniz ocaktan sonra borsaya gelen hevesli heyecanlı tiplersiniz. Ona da ok ama biraz sabır.
Sakin arkadaşlar, en azından bir adet gelir
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak etmeyin bu hisseye bu kadar talep geldiyse,
Yakında ne kadar yenilenebilir enerji firması varsa borsaya açılır...
O zaman istediğiniz kadar verirler...
Ben de halka arza yazıldım ama bu fiyat hiç ucuz değildi..
Demedi demeyin...
Bence bu sabırsız arkadaşlar her halka arzda ilk tavandan satan ekip :)
Rahat olun herhangi bir sıkıntı yok
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçenki halka arz, borsanın akışını bozmuştu. Bazı hisselerde işlem olmasına rağmen fiyat güncellenmiyordu. Ona karşı alınan önlem kapsamın 18:15 sonrası açıklanacak.
Bi ihtimal viop un kapanmasını da bekliyor olabilirler. O yuzden biraz daha sakin
105 Adet geldi hayırlı olsun
105 adet gelmiş ziraatyatırım.
105 lot evet.
105 lotlar hayırlı olsun
105 adet geldi bana
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1000 lot alış yazmıştım 105 lot geldi.
Arkadaşlar bir kişide çıkıp bana misal 100 lot gelmiş gördüm demedi yazan bütün arkadaşlar hesapta yok diyor öyle olunca daha dağıtım işlemi devam ediyor bitince herkesin hesabına aynı anda geçecektir yanlışlık bütün hepimizin hesabında olmaz