oraya boşuna koymamış 140 bin lotu.sen mi koydun yoksa ? :)
Printable View
görüntüsü böyle..bayrak içinde (16,70-17,40) bir süre takılabilir.alt kısım aşağı kırılmadığı sürece üst bandı kırıp yukarı yapmak isteyecektir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...1f82337728.png
Ben satacagimi sattim, burdan satmam daha. Evet ama ilginc, koymuslar oraya.
Disardakiler hafif eksi. Kar satisi olarak tahmin ediyorum bunlari.
Hiç sevmedim bu durumu..
Geçen günkü tavan üzerine koyamadı nerede ise..
Endeks kağıdı..
Yabancı borsaya giriyorsa bu neden izleniyor..
THY den bahsediyorum..:)
Endeks yüzde 1 salsa bizim ki 11.30 ları yakacak modda..
Gecenki tavanin ustunde kagit, 11.84 degil miydi o gun? Fena degiller bence. Saldirmazlarsa guzel olur.
TAV da oyak alımı ne iş?
Oyak gecende 1 milyon lot satti 15.80'den. Maliyeti yuksekti onun. 20 falan civari almisti.
Ayni midir degil midir bilinmez ama ayni gibi. Hep 10K islem yapiyordu bugun. Zararina katlanip cikiyorlar iste bir halt olmayacak diye. Sonra bakiyor gidiyor, donup tekrardan giriyor, falan filan.
Daha once ING'i koymustum. 19'dan 300K almisti, 15'ten satti. Sonra kagit tavan olurken tekrardan 18'den girdi. Kagit 13'e indi! Oyle isler. Insan pskilolojisi.
Pegi'de bu sefer de Citi 1 milyon lot mal aldi. Gecende de Credit almisti. Bilancosu da iyiydi zaten, ayristi.
Rica ederim ortak.
Neymiş efendim 10'lardan alacaklarmış , ters simetrik üçgen varmış %50 aşağıdan alacakmış... Gagalanırsınızzzzzzz....
Öyle ..
TAV geçen hafta14 lirayken , 10 lira olacak diyenlere olmaz dediğim zaman ,bana da laf ettiler çok bilmişler.
Bugün hisse 17,25 olmuş kaçan %20 karın arkasından bakıyorlar.
Muhattap olmuyoruz ama insanın yazası da gelmiyor o topiğe.
Çok çapsız adamlar var söz meclisten dışarı.
Muahahahaha. Yine mi kavga ediyorsun?
O ayi tuzagi tespitin dogru cikti ama. Hem de herifler 28 Ocak'ta zaten bunun ciktigini biliyorlarmis.
tav halka arz fiyatı:4 dolar--- güncel fiyatı:2,23 dolar---zirve :6,76 dolar
pegasus halka arz fiyatı:10 dolar---güncel fiyatı:7,40 dolar---zirve:21,86 dolar
doco halka arz fiyatı:28 dolar---güncel fiyatı:46 dolar---zirve:116 dolar
thy halka arz fiyatı:0,88 dolar---güncel fiyatı :1,54 dolar---zirve:5,13 dolar
garantide 308 m para girişi varmış 1 saat önce.korkunç bir rakam bu.
Adam resmen 15.80'den sattigi 1 milyon lotu geri aliyor 17.15''ten.
Yurru ulen domuz kusu. Baslayacam diregine bayragina artik.
Okuduğum bir haber mide bulandırıcı.
Pfizer Biontech ortaklığı, aşı % 90 başarılı diye açıklama yaptı ve bu açıklama ile havacılık uçtu.
Belki diğer firmalar da aynı başarıyı elde etti ama sonuçlanmasını bekliyor.
Ama ortaya çıktı ki, Pfizer Ceo'su, açıklama yaptığı gün, hisselerinin % 60'ını satmış.
Yazık ya.
Belki nihai sonuç olumsuz olacak.
Belki, denek olmayan sağlıksız insanlarda başka yan etkiler ortaya çıkacak.
İnsan üzülüyor.
Yasal bir işlem olabilir ama etik mi ?
Bu haberden midir yoksa kar satışlarından mıdır, Avrupa havacılığı düşüyor.
Subat ayindan planli o satis. Agustos'ta da yenilemisler. Hedef fiyata gelince satiliyor otomatikman
Sattigi 6 milyon dolar. Pfizerin piyasa degeri 200 milyar dolar.
Doco'da YF'in mali kendine, ama takasinda hic yok. Daha once de almisti halbuki. Bir yerlere gidecek o.
Cok cok dogru. Ben de baktim her bir tarafindan baska birsey yaziyor, fiili dolasimdaki malininin bile ne kadar oldugunu tam anlayamadim.
son denemede hacim yetersiz kaldı ve geri çekildi.bu bayrağı 5 milyon hacim ile kıramazsın...şöyle 10-15 milyon lazım bence.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...f03f297f9e.png
Bu hafta yoğun haber akışları ile finansal yatırımcılarda zihinsel yorgunluk ve stres çok oldu.
Pegi yede şimdilik teşekkür edip.Kenarda beklemeye geçtik.
Pegi gibi hacmi düşük hisselerin dağıtımı yataydan çok dikey iniş ve çıkışlarda olduğu için daha uzun dikey hareketler yapıyor mecburen.(Belkide arkadan sermaye ile ilgili bir haber düşecekde olabilir)
Bu haftanın 4 günü havacılar için umduğundan daha hızlı bir çıkış oldu sanki birden çok hızlı havacılık dataları düzelmiş gibi oldu.
Daha yukarıda gider ise buda bizim yanılma payımız olsun başka zaman tekrar görüşmek üzere diyelim şimdilik.
Bugünkü 2.seans düşüşünü dünkü 2.seansda bekliyordum ama dünkü CB nın açıklamaları ile zirveyi daha yukarı taşıyalım dediler bir çok kişide itiraz etmedi ve taşıdılar.
Bundan sonra hızlı olan yada hızlı kaçanın kazanacağı bir dönem olabilir. Belli bir yüzde ile günlük al-sat egzersizleri daha iyi gibi gözüküyor nakiti korumak açısından.
Buarada ABD borsalarıda 2 kez zirvesine değip aşağıya dönme ihtimalide olabilir önümüzdeki günlerde.
Bugün için sevimli durmuyorlar. Haftaya aşı haberi yoğun gündem olacakken sabırlı olmak iyi olabilir.
Ytd
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başladıkları yere kadar basmasalar bari..:(