yıne şıçtın çakal
Printable View
dehşet bi düşüş yaklaşıyo. bu kadar söylüyorum. tüm dünya borsalarında. %10-15 arası
endex...98,500
dax....12,640
brent...46,70...........long
arkadaşlar dikkat edin fed toplantısında bilanço küçültme kararı alındı. bu karar sonrası borsalar artık doyuma ulaşmış durumda zaten. çok sert düşüş olacak. long short düşünmeseniz bile longa girerken 10 kere düşünün. UYARIDIR
arçhii yazşada yonumuzü bulşak şu an nakıtte kalmk en iyişi
ARÇHİİİ nerelerdeşin endex yuzde 15 duşeçek dediğinden beri yukşeliyo
bekliyoz şeni ona gore poz alaçam
çakal buralara ugramıyo şon şıçmaşından şonra neyşe o yokşa yarın pozumuzu açalım
yarın.......şabah ......brent.......LONG....... yarın şabah bakalım nerelerden naşıp olaçak
Brent.......44,60..........long........
47,10 dan sat vermiş dolayısıyla SATIM VARANTI ta ki Grafikteki yere kadar gelivermiş ...
https://resmim.net/f/Cr3GEg.png
çakal archii yuzde 10,ile 15 arası dusu bekliyordu endexse baktım 100,000 geçmiş yıne dehşet bir şekilde gelen çismın ustune oturdu :wave:
önumüzdeki gunlerde endex az gevşeşın çakal gelir yıne
varant bayram tatili geliyor.
elinde pozisyon olanlara isvarant uyarı paylaşmış.
önemli bence de.
görselde uyarıyı paylaşıyorum
https://resmim.net/f/TyurVM.png
çakal archii.bu borsda ne zaman dusecek cık ınınden artık
Brent..46,80
dax...12,600
nasdag..5,650 long
Arkadaslar bugun ilk varant islemimi yapmak istiyorum. viob 30 haziran sonu 125000 olacagina inaniyorsam hangi alim varanti bu senaryoya uygundur? tesekkurler
7.00 lira kullanim fiyatli Eregli alim varanti eriil 22 den aldim suan 26 27 ilk hedefim 7.30 da vadesine bagli 50-60 arasi kismet bakalim sabredebilcezmi. gecen hafta 09 dan eriim almistim sabredemddim %50 yapti bugün:)
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam haziran vadeli cok riskli bugunu de cikar 2 gunun kaliyor eminmisin voleyi 2 gunde mi vuracam diyon yoksa :) varant islemleri cok risklidir ihyada eder iflasda eder. Agustos sonu vadelilere bak derim. Bide hisse bazli bakarsan bence cok daha saglikli karar verebilirsin derim nacizane tavsiyem. En azindan stoplarina riayet edip karar verebilirsin. Ama yine soyluyorum cok riskli ilk alimini yapacaksan. Iki dusun hatta bin dusun bir karar ver.
Yatirim tavsiyesi degildir olamazda.
çakal arçhii şimdi bugun yarın pıyaşaya çıkar endex yuzde 10--15 araşı yukşelçek dediği zaman şatışlar başlar
Ne alalım kararsız kaldım en son ciddi zarar yazdım xu030 satimla
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soluk alamayan ayılar el kaldırsın...
http://blog.boviemed.com/hs-fs/hub/1...d-10031126.jpg
Brent..46,80....devam
dax...12,600.......12,710 satış
nasdag..5,650 long.....5,770 satış
dax...12,660...
nasdag..5,750.........tekrar long
Brent..46,80....devam
benden bu kadar dinlenme zamanı artık ..yakında çakal... archii ...... gelir sizlere yol gosterir
Archi nikli arkadasimizi ters indikator olarak goren baya bir kesim satisa gectigini yaziyor.
Aslinda ters indikator grubu olusturup hepberaber ciddi para kazanilabilir diye dusunuyorum.:kahkah:
Ters indikator olarak calisacak hakiki samimi kucuk yatirimcilar araniyor...
Aldiginda dusen sattiginda yukselen samimi kucuk yatirimcilar ozelden iritibata gecebilir.Ucret liyakata gore grupca tespit edilecektir....:kahkah:
Aslanim ereğli daha ikinci gunden kullanim fiyatini gectin. Iyi is cikardin devamini bekliyorum senden boyle devam.
Bu arada ikinci seans aldigim eriil i verip thy yada krdmd varantlarindan birini alicam. Eregli baba hizli yukseldi biraz dinlenebilir. Gidebilirde alici iştahlı gozukuyor. Durum simdilik satacagim yonunde bir gunde %80 iyi kar :D karda cebe yakisir.