Bak üstadım. ne kadar güzel dimi,
biri donunu giydiriyor.
biri kravatını bağlıyor.
biri karnını doyuruyor.
biri ceketini giydiriyor.
dört koldan senin ayağını yerden kesiyorlar.
ne rahat hayat de mi....
korku tohumları ekiyorlar :oleyo:
Ortalama dusurcem diye aldikca aliyorum mecburen
Anca gelebildim foruma. İşler yoğun bugün.
Ben sevdiğim insanların zor durumuna gülmem oynak beyim!
Ancak üzülüyorum. Dedim dedim bak ne oldu gördün mü?
Bir de gitmişsin IZMDC bulmuşsun. Yani maksus mu yapıyorsun lan Jale? Gidip gidip nerede kumar kağıdı var kanın mı çekiyor?
Al ISMEN yaslan arkana. Taş gibi kağıt. Sen ne hala kadiyefe ekleme yapıyorsun ki? Sen milyon sen milyar ne yaptın!? Eski gözbebeğin lokman hekim bak ne güzel primleniyor üstelik yabancı ilgisi de var. Ne işin var hala kadifede ya.
İlle de heyecan arıyorsan POLTK takip et. Yarın cezası ya bitiyor ya son günü. Tek fiyat cezası. Konya çimentoyla aynı sayıda lot piyasaada 725 bin adet. Diğer az lotlu kağıtlar gibi şaha kalkabilir bence. Benim kumarım o olacak :)
Sus emine suuuuuuus
Demis ya sair
borsa puştgibi**** gibi bişey2000 e gidebilir fakat 1200 e de gelebilir. 2.senaryo hayata geçirilirse bizede iyi geçirilir. hala yüksek riskte devam ediyor um. Filmin sonunu merak ediyorum
benim guzeme reis ödül vermis
Armada aldim
Sozumona birdaha hisse almayacaktim
Luksk
Vkfyo
Konya
Armada
Suan olanlar
Bol kazançlar üstadım, bence borsa da sert düşüş için sağlam gerekçe olmalı; pandemi ,dış politika, iç politika vb gibi Turkiye de her zaman risk vardır .Ancak pandemi ve dış politika konusunda iyimserim. ABD Suriye ve Katarı barıştırdı sırada biz varız..Bizim de dış politikada gerginliği kaldıracak rezervimiz yok. Avrupa ve ABD merkez bankaları başta olmak üzere tüm merkez bankaları para bastı,IMKB cıkan yabancı sermayenin üçte biri anca geldi. Bana göre mutlaka düzeltme olacaktır ancak buyuk bir düşme beklemiyorum.YTD
Dolar ne olur orasını anca Allah bilir
o zaman yandık üstat yeşil soğanı kimse tutamaz hep beraber batarız...
Aaaah emmi aaaaah
Edip akbayramdan
Sen forumdan gittin gideliyi sana yolluyorum
Oyle agirimki kendime
Sen benden gittin gideliii
Oyle bikmisimki kendimden
Kurudum dustum dalimdan
Kadifenin mk
Al al al diye en son 300 k ya dayandi sanirim
Hayir sikinti su ki
Ben satsam taban yapacak 😀
yesil sogana müdahale yok 1 haftadir