10 gündür hissedeyim, yazılanlar keşke almasaydım, dedirtiyor. Kademeleri sürekli takip ediyorum. Her gün aynı hareket. Ayıptır, böyle tahta olmaz.
Printable View
10 gündür hissedeyim, yazılanlar keşke almasaydım, dedirtiyor. Kademeleri sürekli takip ediyorum. Her gün aynı hareket. Ayıptır, böyle tahta olmaz.
Siz geçmişini iyi biliyorsunuz. Ben de uzun süre fiyatının uyuduğunu görürdüm hep ama pek ilgilenmezdim. Zira ALARK holding ve bağlı ortaklıkların hisseleri uzun yıllar insanların kanını kuruttu. Son 1 yıldır hepsi hareketlendi.
Ben oldukça zaman önce yüklü miktarda ALGYO hissesi taşırdım ama bende bıraktığı izlenim pek pozitif olmadı. Maslak'ta arsa hikayeleri vb konularla kamuoyunu çok oyalamışlardı, şimdi ne yaparlar bilmem.
ALCAR'a gelecek olursa sanırım biraz aşağı süzüleceğiz. Benim gördüğüme göre ne MACD, ne STOCH ne de hareketli ortalamalar iyi durmuyor. Bir süre salınacak gibi. Birkaç gün içinde tersi olursa benim için sürpriz olur. Biraz güç toplayıp sıçrama yapar sonra belki. Deli gibi hareketler yerine istikrarlı yavaş yavaş yükselse, brüt takas kısıtlamasına da maruz kalmaz. Neyse ben fazla gevezelik edip de sizleri meşgul etmeyim. Yatırım tavsiyesi değil, sadece görüşümdür. İyi akşamlar.
Profil hala kapalı, açta herkes ne olduğunu görsün, var mı o cesaret?
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Yazdığını da silermiş[emoji3][emoji3][emoji3] Ama geç kaldın[emoji16][emoji16][emoji16]
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Sayın O’sullivan ben paylaşayım ben hissede pek yazmıyorum ama sürekli burayı takip ediyorum 2010 yılında Alcar a girdim 1700 adet vardı bekleye bekleye usandım bu güne gelene kadar 450 adet kaldı elimde ara sıra al sat yapalım dedik maliyet 40 TL oldu ogün bugündür bu çapsızları bekliyoz hisse bedelsiz verecek diye arsa alsaydım şimdi köşeydim ama işte nasip diyelim buradan kimler geldi geçti ama bu müthiş arkadaş hep burda ben onda Alcar olduğunda inanmıyorum bir insan bu kadar bekleyip de hiçbir kazanç elde etmez ise bunda bi anormallik vardır ben bu kadar bekledim ağZıma geleni sayıyorum sövüyorum artık gerisini siz tahmin edin Alcar babamızın hissesi değil.......Asla Yatırım Tavsiyesi olamaz
O müthiş şşş arkadaşa bi profilini açmasını söyleyin. Başka bir yerde paylaşımı var mı yok mu görün. O kadar iddialı yım. Başka bir topic te yazısı olsun borsayı bırakacağım. Nokta....AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Müthiş friday demiştim. Yatacak yeri yok bunların. Uzun uzun yatarlar inşallah alayı hırsız. Alcar gibi bir şirketin düştüğü hale bak yazık.
Al demem, sat demem tavsiye etmem
Kendine yakışanı yapıyor ekip, bunlar için para herşey, gerisi teferruat!!!! (Onur, haysiyet vs.) Alarko yönetimi de buna çanak tutuyor. Tebriklerrr.[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Elimde bryat yok. Bizim mal spek arada robotu ona bağladığı için onu ve jants ı da takip ediyorum. Günlük grafiğinde devasa flama var. Üç vakte ya çok sert yukarı (4 hane) yada güm aşağı yapacağını TAHMİN ediyorum. Hakkımızda hayırlısı. Bu mal spekten hayır beklemek zor ama yaşayıp göreceğiz. (Umarım birileri çıkıp başka hisse pazarlama muhabbeti, geri zekalılığı yapmaz)
https://i.postimg.cc/NjCPysmX/Screen...ading-View.jpg
Ins sayin O sullivan...endeks geri gelir korkusu sanirim tum kagitlar isteksiz gibi ....
Tabana verde rahatla, operasyon evladı.
Eğer kademe kademe mal yedirmiyorlarsa, bir süre daha aşağı salınacağız. Hareketli ortalamaların 8 ve 22 günlüklerini kırdı, 50 günlük ise bugün itibarıyla 341'de. İndikatörlerde biraz daha aşağı yol var gösteriyor. Moral bozmak istemiyorum ama endeksin de bu kadar satış yediği bir günde silkelemek için zemin zaten oluşmuş durumda. Herhalde taban görürüz bugün. Yatırım tavsiyesi değildir. Keşke daha iyi şeyler söyleyebilseydim. Saygılar.
Kademeler o kadar boş ki bir anda 60 kademe aşağı 60 kademe yukarı gidiyor. Yuh...Destek direnç hepsi hikaye. Soysuz un(speck) canı ne istiyorsa o oluyor.
Bugüne kadar brüt takasın işe yaradığını görmedim, gören varsa beri gelsin. Hangi hisse brüte girse allak bullak oluyor. Ya bırak kardeşim nereye gidecekse gitsin. İsteyen biner, isteyen iner. Ne zaman bitiyor ALCAR'ın brüt takası. Bilen vardır, paylaşırsanız sevinirim.
Uzun yatanı gören var mı? P.tesi zaten mesajı vermişti,[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Düşerken piyasada yok, çıkarken yol uzun[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] uzun yatırmak lazım seni!!!!!
Hala profilini açmanı bekliyoruz...
At hırsızları keyfiniz nasil piyasalar kırmızı hadi bakalım taban yakışır size hani müthiş tayfası nerde flama bayrak nerede bunlar teknikçi temelci değil 10 yıllık goygoycu Tek suçlu Şirket sahipleri kendi hisselerine sahip çıkmadılar
O' Sullivan hocam size lafım değil teknik terim diye flama bayrak dedim sözün gelişi yani fibo da eliotta bu formasyon da bu kağıda işlemez müthiş çiler hadi bir lot takviye 😀
slogan neydi yav.. 10 şeritli otoban, yol uzun falan filan..
Uzun yatan geçen rio ya gitmişti festivale, geri döndü, sonra bi daha gitti. Yatacak yeri yok. Bu sefer düz indikatör!!! P.tesi ben kaçar dedi. Biliyor çünkü, içerden mesajı aldı. Speğin ve ..tlerinin Allah bin .......... versin. Boşluğu herkes içinden geçtiği gibi doldursun.AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Tabana ver o.ç tabana. Cibiliyetine yakışanı yap.
Uzun yatan yattığı yerde kalır inşaallah bidaha gelmesin...... uzun uşak 😂😂
Dostum yarın müthiş friday var kesinlikle burada olacaktır. Çalı arkası, festival günü, derin pazarlama işine devam edeceğini düşünüyorum sevgili, sayın uzuuuuuun batırımcı nın. Ha kesinlikle yatırım tavsiyemiz değildir, kendi görüşlerimiz dir.[emoji4] Bilin bakalım buz kimiz?[emoji4][emoji4][emoji4]
Ema 21 439 TL den geçiyor. Bu hırsızlara ne destek ne direnç!!! Yatacak yeri yok bu .tnelerin.
Yürüyün be At hırsızları şanınıza yakışmaz 450 TL Alcar tavan yapın oynamayın kumda brüt takası da takmazsiniz siz 10 yıl süründürdünuz zaten Konya çimentoya yetişin bakalım üç kağitçılar Alcarda yıllarca bekleyen duman oldu sizi gidi At hırsızları devam edin bu kafayla kendiniz çalın kendiniz oynayın
Bir hafta geçti forum sayfasına bir bakalım dedik gene gördüğümüz şu, Bremen mızıkacıları ve onların ekibi için iyi ki biz varız bizden başka dertleri yokmuş gibi forumda yazmasak bile bizi gündemden düşürmemişler. Rüyalarında bile herhalde bizi gören bu bremen mızıkacıları ve ekibinin biz zaten çoğunu engelledik sizler de çok ciddiye almayın bizim yaptığımız gibi 😂 geçin. Ha kim mi bunlar verilen cevaplardan net olarak anlarsınız biraz sonra. Neyse,
Alcarda bu hafta ne olmuş bakalım,
Öncelikle BRYAT ve JANTSA muhabbetleri bitmiş bu güzel,
Ağlamalar gene devam etmiş bu kötü,
Sonra ne olmuş
Önce piston aşağı indi formasyonu
Takiben testere formasyonu
En son silsüpür formasyonu
Çok kişi arkasından el sallamış gibi 10 seans günü var brütün bitmesine bugün tavan yapar mı yapmaz mı bunu spek bilir Ne demiştik günlük taktik değil uzun vadede stratejik düşünmek lazım nakdi ve vakdi rahat olmayan için alcar almakta satmakta bir pişmanlıktır. Neyse biz gene rahat nakit ve vakdimizle çalı arkasında festival gününü sabırla beklemeye devam edelim. Sizin ne yaptığınız sizi bağlar herkes kendi kararını kendisi versin sonra kimseyi suçlamasın. Unutulmasın BUNLAR BİZİM GÖRÜŞÜMÜZDÜR.. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kendi görüşümüzdür dikkate almayınız. 😂😂😂😂😂😂 Haftaya cumaya görüşmek üzere herkese iyi günler ve bol kazançlar diliyoruz.
"Taze bardağın suyu soğuk olur" 😅😅
Mali tablolara baktım sabah. 2019'un 12 aylığı ile 2020'nin 9 aylığını satışlar, faaliyet karı ve net kar olarak karşılaştırdığımda. Sonuçlar fevkalade gözüküyor.
2019'un satış gelirlerini neredeyse 9 ayda yakalamış.
Faaliyet karı neredeyse 3 katına çıkmış. 22,594/2019-12 ay, 61,054/2020-9 ay
Net kar da 3 katına yakın artmış. 16,394/2019- 12 ay, 44,595/2020- 9 ay
2020 12 aylıkta da iyi bir sonuç bekleniyor. Hadi diyelim ki 2019'a göre 4 kat artmış olsun.
2020 29 Ocakta bu hissenin fiyatı 39 TL imiş. Eeee? Ne olacak şimdi?
Hikayenin devamını isteyen tamamlayabilir.
Büyük düşünür!, üstad! veli nimet! uzun yatan rio dan festivalden dönmüş, o enginnnn bilgi! ve düşüncelerini bizimle paylaşmış[emoji3] Ama standart testere, piston, çalı çırpı muhabbeti[emoji16][emoji16][emoji16] Ne bitmez para varmış mnkym.
Ve müthiş friday başladı. Biz Bremen mızıkacıları olarak hepi topu 3 5 kişi. Yine müthiş analizler büyük bir ekip tarafından yapılıyor sanırım [emoji4]. Biz de rahat naktimiz ve vaktimiz le uzun uzun buradayız. '' Koyun ömrü boyunca kurttan korkar ama onu öldüren çoban dır '' diyelim biz
Ne testereymiş be ne silsüpürmüş be At hırsızları 491 den 5 dk da 470 düşürdüler ulen hâlâ küçük hesap peşindeler dar alanda kısa paslaşmalara devam yine tavana sürün devran sizin 510 TL yakışır size 😀 müthiş hissediyor.
Aşağı vermeye ne kadar da hevesli mnkym .tleri. Bugünkü Ema 21 444.4 TL..Destek direnç hikaye ama yine yazmış olayım. İstediğiniz .tliği yapın, size mal yokkk.... 1.600 bin lotlu konya 1.667 TL, bu .tler 1.575 bin lotlu alcar ı 460 TL olarak fiyatlamaya devam ediyor...
Yok 10 yıl önce şu fiyat yok bryat yok jantsa bide konya buralarda alcar niye bu fiyatta. arkadaşlar bu fiyatlar ucuz diyorsanız borsa açık ve fiyat bu alın o zaman yok pahalı diyorsanız satın o zaman ama ne olur şekerini kaybetmiş çocuk gibi ağlamayın sizin de bu uslubunuz bizi baydı. Ha almak için hesapta para olmalı yoksa işkembeden sallamaya devam.. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kendi görüşümüzdür. 😂😂😂😂😂😂
Süzme........ Spek ve onun paralı uşakları... İstediğimi alıncaya kadar yedi sülalenize selam söyleyeceğim. Sana burada rahat rahat hisse pazarlattırmayacağım!!!! Hangi aracı kurumda çalışıyorsun ki (memur olarak) bu kadar speğe sahip çıkıyorsun..Spekten ne menfaatin var. Çık ADAM GİBİ!!!! açıkla...
10 yılı çeken bilir, onla bunla karşılaştırma demek de neyin nesi. Bu kağıdı zaten kendi dinamiklerine bıraksaydı spek ve .itneleri 3-4 yıl önce 150-200 arasında olurdu. Şimdi geçmişe sünger çek bize sövme[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Tabi. Başka bir arzunuz?
Efendi gibi dursan, ona buna bulaşmadan yazsan kimse sana takılmaz, insanları germek sanırım ayrı bir ilgi alanın. Şubat4 hanım a bizimle uğraşma yazma kardeşim deyip sonrasında ona hakaretvari yazı yazman( Allah var kadın sizinle ilgili o yazından sonra bir kelime yazmadı) senin karakterini, cibiliyetini ayrıca ortaya koyuyor!
Amk yım redditte örgütlenen grup gamestop hisselerini uçurdu ayrıca kripto paralardan dogecoin de dün aşırı değerlendi kendim şahidim çünkü ben de dogecoin aldim bir anda %800 oldu ekran yukarıdan satamadım ama bist çok küçük para ile kazandığım en fazla miktar oldu gece saat 4 te yaşandı ben çalışıyordum vardiyada işi biraktim yarım saat ekrana baktım ky örgütlenmeli
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 yıl bir hissede kalmak, biz üç ay dayanamıyoruz, ne irade var kalanlarda. Hayat kısa spek amca, milletin size saldırması kadar doğal bir durum yok. Nalıncı keseri gibi milleti sömürmüşsün. Kartn sonrası az bir şey alabildim.(3xxx) Aşağı salarsa alım yönünde bekliyorum. Giderse de yolu açık olsun. Borsada fırsatlar bitmez.
Bu hisseyi almamdaki sebepler;
Düşük sermaye, aşırı sığ olması, Karlı bir şirket olması, doğru yönetilir ise yurtdışı bayilikler vs. Yeni arçelik veya vestel adayı olması, yüksek bedelsiz potansiyeli, düşük sermayeli, dolaşımdaki lot sayısı ve karlılığı nedeni ile en uygun fiyatta olması. Bunun gibi kağıtlar 4 haneli rakamlarda, alcar ın onlardan fazlası olup eksiği olmaması.
Yalnız geçmiş yazılarda gördüğüm, okuduğum speğinin düzenbaz, karektersiz birisi olduğu fikri hakim. Alarko yönetimi bu speğe nasıl katlanıyor anlamak zor. Şirket yönetimi bilgisi harici hiçbir şahıs (spek) böyle hisselerde at koşturamaz.
Hayırlı bir hafta olması TEMENNİSİ ile. Ama bu hırsızlar la nasıl olacak göreceğiz. Ema 21 bugün itibari ile 445 10 dan geçiyor. Bakalım hırsızlar ne yapacak! Destek olarak dikkate alınacak mı?
Cibiliyetsiz, karektersizler.