Bana 99 geldi.1 lot parasını iade etmişler.
Printable View
info yatırım hala geçmedi hesaplara ilginç. neden bu kadar geç kaldılar acaba
Yarın tavan kaç? Tavandan emir girsek gelir mi sabahtan?
Tavan fiyatı kaç hocam
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
ntgazda %3 değil , %1.3 vermişti
ayrıca 2. gün isteyen şansını denesin ama alamazsınız, siz emri aracı kuruma veriyorsunuz aracı kurum borsaya iletiyor, emir sırasında büyük balıklar varken erken bile verseniz üstte olamazsınız. deneyin ama bi zararı olmaz.
(olmaz olmaz değil, zararı olmaz derken tavan bozulur alırsınız sonra zarar edersin onu bilmem, her ne kadar turex faciası millet biraz ürkütse de ilk günden tavan bozmaz henüz, onun için bir iki skandal daha lazım halka arzlarda)
yatırım tavsiyesi zinhar değildir
İng'den hesaba geçen var mı?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakif Yatirim 100 lot talep etmistim, 0 lot gelmis. Min talep otomatikman 1 lot olmasi gerekirken 100 lot secmisim
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedik menkul 100 lot yazdırdım..
100 lot geldi...
Öğleden sonra hesaba geçti SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esit dagilim.100 lot a kadar isteyene lotlari gelmis.ben 500 yazmstim 100 lot gelmis kisi basi.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eksiyle başladık, ilk gün.
arkadaşlar hisse ekside % -1.38 mi eşleşti ben anlamadım
Yoksa halka arz balonu patlamak üzere mi?
Çanak çömlek patladı:)
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son derece normal bir acilis piyasada zaten bir suru ucuzlamis hisse var.hem de istemedigin kadar.
halka arz işi bitti gibi.
herkes şimdi iptal etmeye başlar yeni halka arzları da
O nasıl halka arz😂YTD
vay anasını 500 lira var neyse ki bu ne ya. bir arza katılalım dedim. dahada işim olmaz.
Eksi ile halka arz mı başlar? Demekki başlarmış:) İyi de ilk günden niye satarlar, işin mantığını anlamadım. Hani 1 gün prim yapar ikinci gün satarsın.
merak ettiğim tera ve oyak kimlerin malını satıyor merak ediyorum, turex deki gibi bir durum varsa ve buna spk göz yumuyorsa yazıklar olsun diyorum. yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir ve kendimi bağlar.
aracı kurumların fiyat arz fiyatının altına gelirse alım garantisi yok muydu?
4,75 takılı kaldı gibi. Sızde gorunen nedir? Devre kesti dicem ama 5,06zaten t=0 o da ımkansız.
Su an kı akıbet nedir, matrıksı olan biraz bılgı verebılır mı? Tesekkurler
ağam bizimle eğleniyor, alışa lotları yazıp yazıp çekiyor
İyi oldu bu kadar saçma sapan halka arzlar da son bulur inşallah.
Şimdi de [emoji809]
Resmen dolandırıcı bunlar
tacirler,tera,oyak satışta...kimbilir belki aldıklarının dışında açığa satıyorlardır..umarım 2.,3. tavandan yerine koyamazlar
toparladi arkadaşlar sakin.
piyasada f35'in ve yaklaşan 24 nisanın gerginliği var, üstüne alım yapmadıysanız yatın kulağınızın üstüne 500 lira sinirinizi bozduğunuza değmez, ki toparladı şu an.
İnsanları keriz yerine koymaya bayılıyorlar.Yabancılar neden kaçıyor güven yok.