Tekrar ekleme yaptiracak bizim spek
Printable View
Toplaya toplaya bitmedi. Tahtacıyada hak veriyorum. İleride baş ağrısı olacak tüm satışları alıyorlar. Bide bu yönden bakmak lazım. Kesinlikle ytd
Merhaba Mercan.Severim Mercan ı I am here.Rast gele[emoji854]
SM-A525F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelen ilk bilançolara bakıldığında.
Kimya ve çimento firmaları satışlarını ortalama %120-135 civarı artırmış.
Satışlar ve karlar güzel geliyor.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
%4-5 artı kapatması çok güzel bilançonun habercisi olabilir.
tahtacısı 1-2 aydır CEMTS gibi hareket ediyor.
Büyüme ve karlılığın devamına inanırsa piyasa elbet ederini bulacaktır bütün hisseler. Sevgili Mercn hala halka arz seviyesine gelemedin dolar bazlı. %50 kapasite ile buralardasın. Bilanço sonrası gerçek yüzünü görelim. Kesinlikle ytd
Sayın ortaklar, blanço tarihi ne zaman.
Hangi kademeye satış koyarsanız alıyor vatandaş.
Sabah 4K daha 13.00 aldım.
5-10 kademe yukarıya satış koysanız bile mal hemen gidiyor.
13.65 koydum hemen gitti. Bakalım 13.75 hemen alacak mı?
Yatırım Tavsiyesi değildir.
Şu bilançoyu görelim. Beklentiler doğrultusunda gelsin o zaman sert hareketler olacaktır. Benim bilanço beklentim son çeyrekte 235 milyon ciro yapmıştık ve %50 kapasite ile! Parafin ve vazalin fiyatları %50 den fazla yükseldi bu çeyrekte. Döviz artışınıda hesaba katarsak 300 milyon üzeri bir ciro bekliyorum. Kesinlikle ytd
Sayın gameover46,
Ciro için 290m bana yeter :)
Benim isteğim brüt kar marjını korursa 270 bile yeter bana.
Borsada yeni olması sebebiyle biraz tedirginlik var sadece, bu bilançodan sonra iyi bir potansiyele yatırım yaptığımız konusunda daha net olabiliriz umarım.
Benim esas merak ettiğim bu Rusyanın hitap ettiği pazarlara yönelik etkin faaliyet yürütebiliyorlar mı? Ordaki etkinliği 2Çte ölçebileceğiz. Öncesinde yatırımcı ilişkilerine bir mail atacağım bununla ilgili bayram dönüşü, ne zamandır aklımda ama unutuyorum, ne kadar bilgi verirler bilmiyorum ama en azından kabaca bir gelişme var veya yok bilgisini verebilirler belki.
Hareket vakti coktan gelmisdi aslinda, daha yeni arz fiyatina ulasmak uzereyiz, 1.06 dolar, hep tahtacinin yuzunden buralarda kaldik,
Tahtacinin oyununa gelip 1 lot bile kaybetmedim, indir cikar indir cikar milletin elinden mallari aldi, daha hareketin yeni basladigini bayagi gidecek yolumuzun oldugunu dusunuyorum, ytd kendi gorusum sadece...
MERCANdan güzel hareketler
Bugün %30 sattım.
Bilanço güzel gelecek gibi.
Bekleyen çok daha iyi kazandı ve kazanacak.
14.23 Devre kesip 10 dk. sonra (15.00) hangi hisse artıya geçer?
MERCN
Bilançoya kadar topladın topladın.
Bugünde hoplaya zıplaya topladılar.
MERCN bakalım ne kar getirecek.
ilk çeyrek 60-70 milyon TL üzeri kar çok güzel olur.
Ana trend devam ediyor, dahada hizlanacak, yinede tahtaci asagi yukari silkeleme dokme askindan vazgecmedi,
Yine son gün son dakika yollayacaklar herhalde bilançoyu. İyi olsun da geç olsun, sorun değil.
Beklenen kar ve buyumenin devamiyla ben 30 bantlarina oturacagimizi dusunuyorum, kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir, sadece benim hesaplarima gore makul rakam gozukuyor, sizin fikirleriniz hesaplamalariniz nasil arkadaslar....
Bu hissede Seans izlemek
ROLLER COASTER da olmak gibi
Ok gibi çıkıp, hançer gibi iniyor.
Kademeler oldukça boş.
Seans içi azda olsa 15.99 sattım (keşke çoğunu satabilseydim)
Daha sonra geri aldım.
Oynaşmaların seans sonu ve yarın daha hızlı olacağını düşünüyorum.
Seans sonu olay netleşir.
İlk Çeyrek satış ve karlar oldukça sürpriz gelecek gibi umarım pozitif yönlü olur.
Al güzelim Al çekinme
yoksa 16.50 çekerim.
Tam bir CAVS
Dur bakalim bir 20 yi devirelim ...sonra bizde oynasmaya baslayabiliriz :)
Arkadaşlar Alkim bilançosu şimdi geldi. Mercn bilanço ciro beklentimi 350 üzerine çıkartıyorum. Tamamen temennidir. Kesinlikle ytd
Sayın gameover Alkim ve Mercn ne ALaKA ??
Eğer 350 Milyon ciro gelirse 70-90 milyon TL arası kar gelebilir?
Sayın gameover46, Alkim bilançosunda Alka konsolide ediliyor (biliyorsunuzdur, kağıt sektörü). Bilanço dipnotundan kimya tarafına bakmak gerekiyor, bahsettiğiniz ciroları beklemek yanıltabilir. tabi ki umarım dediğiniz rakamlar gelir. Bana 50 milyon üstü kar getirecek her ciro yeter, 260ın üstüne fitim.
Sirket ortakligini satip tl ye gecmek ne kadar mantikli olur bu enflasyon ortaminda tl de ne yapacaksin oda ayri bir konu
Alkimin kimya tarafı 88 milyondan 200e çıkmış, ciro artış oranını Alka tarafını ekleyerek hesap etmemek lazım anlamında yazdım ortak. Sonuçta beklentiler güzel, sadece gereğinden yüksek beklenti oluşmasın istedim, ama olursa müthiş ötesi olur.
https://i.hizliresim.com/o74r1m7.png