işlerim çok yoğun olduğu için takip edemedim hisseleri. beklemeye devam arkadaşlar. ülkemizdeki dönen allengirli işlerden dolayı ülkemizi güzel günler beklemiyor gibi.10 yıl vadeli yatırımcı olduk artık.
Printable View
Ak yatırım sabah ilk yarım saat +600 bin civarı net alımı vardı. Hisse de 2.97 gösterdiler. Sonra sata sata 2.85 e kadar düşürdüler. Ak yatırım da günü 1.300.000 net satış yaparak kapattı.
Dün 2.92 kapatan kağıdı 97 ye kadar çıkarıp sattılar. Artık 3-5 kademeye satarak kar etmeye çalışıyorlar, o kadar düşmüşler. Lan al iite çıkar 3.50-4 liraya oradan daha fazlasını ve daha çok kar yaparak ver.
Biz bunu düşünüyorsak sen düşünmüyor musun koca spek koca patron.
Ne yani amacınız 3 lirayı göstermeden elinizdeki malı ucuzdan satıp, fiyatı aşağı çekip ky ye beleş çok ucuz kağıt fibi gösterip ky mi avlamaya çalışıyorsunuz?
Sonrada daha aşağılara çekip buradan sattığınız maöın daha fazlasını almayı mı amaçlıyorsunuz?
Yaparsınız siz, şirket kurumsallığı, kalitesi, güvenirliliği umurunuzda mı?
Varsa yoksa alicengiz oyunları ile bişeyler çevirme derdiniz!
Bunca insanın bedduası varken sırtınız yerden kalkaz inşallah
Bunun aynısını senelerdir Mücahit yapıyor. Düşürdü kağıtlarını 1 TL seviyelerine, gelen sazanları 5-6 kademelik vur kaçlarla avlıyor. Gönder boktan bir bilanço al, gönder bir ihale haberi sat. SPK denen ucube yaratık öyle bakıyor. Bunlar da böyle olacak anlaşılan. Madem öyle biz de eski günlere döneriz. Trade bizim işimiz.
Bugün Akyatırım yok dün ne tatlı vuruyordu, alıştırdı kerata özletti kendini namıssız
Bilanço makyajı yapılmaz ise 2. çeyrek bilançosu çok iyi gelecek gibi. İhracatta döviz bazlı müthiş bir yükseliş var. Yurtiçi satışları geçen yılki döneme göre müthiş. Geçen yılki 2.çeyreğe göre yüzdesel olarak sıçrama yaşayabiliriz. Tabi bilanço makyajı olmazsa. Spek sıksın sıksın nereye kadar sıkacaksın bakalım.
Kanal istanbul biter poldeki dert bitmez.
Tahtacı Erol Taş olabilir mi?
Muhahaha muhahaha diye gülüyordur şimdi.
DAP Yapı'nın Nişantaşı reklamlarını izledikçe bizim öküz oğlu öküzlerde nasıl bir duygu oluşuyor çok merak ediyorum. Adam paranın a.sına koydu son 1 yılda, bu mallar 6 yıldır önüne kemik atılmasını bekleyen enikler gibi beklemedeler. Ben de gelmişim bu haysiyetsizlerin hissesini almışım. Haketmişim, Allah da cezamı kesmiş.
An itibari ile takaslar..
citi 9.170.190 adet
Deutche 1.905.890 adet
Bir bedelli açıklasa iyi olur sembolik %20 %30 gibi sene sonuna kadar bekleriz onaylanacak diye bekleyen bekler
yabancıda 11 milyon lot kalmış... hatta bu rakamlar, çarşamba gün sonunun bilgisi sanırım, perş ve cuma ilave satmış da olabilirler. eğer hedefleri sıfırlamaksa haziran ayı sonuna dek bu iş hallolur... sonrası allah kerim.
günlük al-sata devam, 2 kademe farkla en azından çorba parası çıkıyor, buna da şükür. yıl sonuna dek 2.50-3.30 bandında ölü taklidi beklentim devam ediyor :Sad:
Dün, buradaki bir dostuma da telefonda söylemiştim. Bu 'yabancı' olayı şayet şişman ve kardeşindeki mallarla ilişkiliyse * ki bu konuda çok ciddi şüphelerim var. Muhtemelen Temmuz-Ağustos gibi satışları bitirir, 1-2 aylık yatay konsolidasyon. Zaten Ziya abimizin yol haritası hemen hemen belli oldu. Nişantaşı lansmanından sonra çok muhtemelen Maslak projesine geçecek, 2021 sonlarında da Pendik gibi duruyor. Bu saatten sonra bana her yer Paris, bu süreci bekleyemem diyenler oltalarını başka tarafa atsın.
* Bunu 2021/6 aylık faaliyet raporunda görme imkanımız olacak. Takipteyiz.
Bu hissede olanların da çocuklarına hatta torunlarına anlatacak bir hikâyesi olacak bundan eminim. Çok çile çektik ve öyle anlaşılıyor ki biraz daha çekeceğiz. Kağıdın prim yapıp yapmamasından ayrı olarak o proje buraya gelmeden -kendi adıma- gitmek yok. İsterse yerinde kalsın hatta düşsün, ki buna güçleri yeter. Benim için önemli olan şey bu hisseyi alıp tutmamdaki en önemli ve TEK kriter bu çünkü.
Kamil abi anlık 2.23 ler belki ama altı bence yok..
Artık mızrak çuvala sığmıyor..
Tahta dikkat çekiyor..
Ve 2 lerde ciddi pozisyon alacak arkadaşlar var..
Riske atmazlar bence..
6 aylık bilanço açıklandığında daha da dikkat çekeceğini düşünüyorum..
İnş yanılmam..
Pendik projesini de op sonrası kullanabilirler..
Malı ittirmek için..
pandemi başlangıcında büyük bir belirsizlik dünya ekonomilerinin durduğu bir dönemde şirket değeri 200 milyon USD ye inmişti bu ekstrem bir durumdu şirket için dip değer 250 milyon USD olmuş her zaman bu rakamında ne kadar komik olduğu ortada sadece boş arsaları bundan çok daha fazla eder bilanço giderek güzelleşecek beklentiler olgunlaşıyor tamamen patronun elinde herşey ekstra para koymasına gerek bile yok baskıyı kaldırsa yeter eski fiyatlarına döneriz tamamen patronun insafına kaldık
şirket değeri için tespit değerinde bulunursak 10 sene önce 800 milyon USD değer biçilerek arzedilmiş bu 10 sene zarfındaki yatırımlar gayrimenkullerdeki değerlenmeler pazar genişlemesi vs hesap etmek lazım şirketin gördüğü en yüksek değer 1.2 milyar USD ye yakın bir rakam şirket değeri 800 milyon USD ile 1.2 milyar USD arasında değişebilir tabi birtakım stratejik yatırımlar ortaklıklar kurmak olursa daha fazlada olabilir bunu bilemeyiz şirket değerindeki en büyük direnç 400 milyon USD hiçbir gelişme olmasa bile bunu görecektir şirketten umudu olmayanların ana hedefi bu olmalı diğer rakamların görülmesi gizli değerlerin rakamsal olarak ortaya çıkması lazım sanırım o zamanda büyük bir çoğunluğumuz burada olmayacak
Arkadaşlar uzun zaman oldu.. hepinize tekrardan merhabalar.. twetter icad oldu mertlik bozuldu gibi bir şey oldu..
yeniden beraberiz. sizleri buralarda yalnız bırakmayacağım. grafik teknik ve yorumlarla yeniden beraberiz. takiplerinizi beklerim.
twettarda da yazıp bir şeyler çiziyoruz.. bol kazançlar
Patronlar 19M hisse sattıla
31.12.2020 tarihinde
3.80TL den
0,52USD
2.85 altı 2.70 ler yabanci satişi devam ederse burdan yükselmesi için 2.92 geçilmesi lazim 4 olmasini bekleyen varsa 3.50 gecmesi lazim bunun altinda yükseliş yok
Kamil abi şu an yaklaşık %21.64 fiili dolaşımda, bunun %25 olması için kimlerin ne kadar satması lazım. Diyelim ki malum kişiler satıyor bu hemen fiili dolaşımda yansimiyor mu?
Bu konuyu daha önce de konuşmuştuk. 2018 yılında gönderdikleri KAP'ta bahsedilen % 25 halka açıklık tabiriyle neyi kastediyorlar bilmiyoruz. Muhtemelen onlar da bilmiyor :) birileri de böyle demiş bunlarda yapmış o açıklamayı. Sorsan fiili dolaşım nedir diye tek bir tane bilen çıkmaz, kafaları basmaz çünkü sosyete çocuğu bunlar. Yanlarında 1-2 tane öküz var, şunu de diyor bunlar da onu diyor. Bir çocuğun bile yapmayacağı, insan içine çıkamayacak hale geldikleri hataları defalarca yazdık. En son Pay Geri Alım Satım rezaleti ortada !...SPK'dan şamarı yiyince hoop geri vites.
2020 yılı başından bu yana resmi olarak bildirilen satış miktarı geride lot lot yazılı. Bu süreçte KAP bilgisindeki "Diğer" kısmı % 29,18'e yani 221 milyon lot seviyesine geldi. MKK kaydındaki mal miktarı 204 milyon lot, Fiili dolaşımdaki miktar ise 164 milyon lot gözüküyor. Her ne hikmetse bu son 2 veri bir türlü değişmiyor.
Tam şeytan işi....Ne anlarsan anla. Şeytan bile affedilecek cennete konulacak belki ama bunları Allah affetmez yaw. Etmemesi lazım...
Parası olan varsa alsın diye 2,86 kademesine 460 bin lot yazmış hayırsever
DEUTSCHE'deki mallar muhtemelen. Bu gidişle hafta sonuna kadar biter. Bunlar gerçek yabancı değilse kesinlikle şişman ve kardeşinin malları. CITI'dekini de arz ettiler mi yeni bir durum değerlendirmesi yapmak gerekecek. Seyredelim bakalım ne açıklamalar gelecek ya da gelecek mi ?
Bu son satışların şişmanın malları olduğu ihtimali biraz zayıf gibi. Neden derseniz patronların yaptığı satışların toplam ortalaması 4 TL civarı. Hadi de 3.90 ...Şişman bu seviyeden 19 milyon lot malı feci bir zararla vermiş olur mu, veriyorsa bir çeşit zorlama ile mi veriyor, AKP kurucusuna böyle bir zorlamayı kim neden yapar. Milyon tane soru...
Halka arzdan sonraki genel kurul hazirun cetvellerine tek tek bakmak lazım. Tevdi edilen kısmında yazılı olanlar yabancılara ait mallar. işi olmayan, morali yerinde olan biri baksın yazsın. Ben yokum...
Burda yabanci falan yok hiç bir zaman olmadı işlemleri yapan bizzat kendileri, yabancı kurumlarin istihbarat karı vardır sağlamdır araştırır patronu kim tahtacisi kim, bunların ne patronu ne tahtacisi yatirimci değil, trader ama öyle böyle trader değil..iki kademeye..o yüzden boşuna destek direnç yazmayın, şirket ayrı hisse ayrı birşey önce bunu bilin, şirketten gelen hiç bir habere tepki vermez ben polho magduruyum, destek direnç yazipta milletin vebalini almayın, yapacağınız en güzel şey bu şeref..lerin hangi karaktere sahip olduğunu insanlara anlatmaktır ve ne kadar insanı bunlardan uzak tutarsanız o kadar sevap alırsınız bende çok az bir lot var trade yaparak eski zararlarını kapatmaya çalışıyorum ama bunu bildikleri için kaldirmiyorlar bahsettiğim sadece ben değilim çoğu eski yatırımcılar dan bahsediyorum,
Günün pastası: https://twitter.com/BorsaFinans34/st...473891851?s=19
Yabancı yaklaşık 1 milyon lot daha satmış olmalı. İnşallah 10 milyon lot altına düşmüşlerdir böylece.
Yıl sonuna dek 2.50-3.30 bandında ölü taklidine devam... Biz de beklemeye devam tabiki. O 5.00 fiyat 2022 sonuna dek illa ki gelecek. Ne kadar sikarsalar siksinlar.
Halen yabancı çıktı diyor kard sim yabancı burdan nezaman çıktı biliyormusun? Bu arazi satışı olayı vedi ya hani 8 milyona sattıkları ha işte o gün gerçek yabancı şirketin şeffaf ve dürüst olmadığını anlayınca bir hafta içinde çıktı, zaten az lotu vardı yabancı bu şirkete gelmez niye gelsin? Bu adamlara güvenip parasını yatırımı? Ondan sonraki sözde yabancı kurumdan alımlar tahtacı ve patron, ama şöyle bir durum var bir kısmını zarara sattılar, bir hisse için en kötü şey budur zararına satan adam her şeyi göze almıştır ve yarı fiyatına alttan alma niyetindedir yani olan oldu sana bana giren girdi artık en azından başka mağdurlar olmasın, yanlış yazıyorsunuz tekrar ediyorum yabancı falan yok
tamam yabancı yalan anladık emeklilik fonu ve yatırım fonunda 3 milyon lot var maliyetleride 4 e yakın bunlar hangi akla hizmet ve amaçla aldılar ve alınmasına sebep olan fon yöneticileri hala görevdemi çok merak ediyorum
hayırdır hocam citi ve deu'daki hesapları bizzat siz mi açtınız da bu kadar eminsiniz yabancı olmadığına. yabancı yoksa şu aşağıda linkini verdiğim listedekiler kim (10-28 sıra arası)? sokaktan geçerken öylesine mi katılmışlar genel kurula?
https://polisanholding.com/pdf/Hazir...01.04.2021.pdf
polisan; istikrarlı büyüyen, karlı, potansiyelli bir şirket. bist-100'de. yabancı sadece bist 30 hisselerini mi alıyor? yabancı, tahtacıyı falan ne bilir, tahtacı bugün var yarın yok, yabancı alıyorsa 10 yıllığına alıyor belki de. aklınızı bi tarafa bırakıp sadece duygularınızla yorum yapmayın lütfen. tamam herkes zararda ve kızgın ancak "vebal almayın" diyorsunuz da asıl siz böyle yazarak vebal alıyor olabilirsiniz.
düşünüyorum da son 1,5 yılda ky borsada ilk kez kolay para kazanınca önceki yıllar unutuldu gitti. yahu ben 30 yıldır borsadayım ilk 25 yılım ancak mevduat karı kadar kazanabilmişimdir. ne hisseler, ne patronlar, ne tahtacılar gördük; polho onların yanında melek kalır inanın. günü gelince bu da gidecek. SABIR , SABIR, SABIR... ha sabrın yoksa da satar gidersin 400 tane hisse var. ben 1 milyon TL para bağladım, yıl sonuna dek 2.50-3.30 bandında gezecek diyorum. bunu göze almışım. deli miyim ben? her ay 10bin TL mevduat kazancı elde edebilirdim oysa ki. ama biliyorum ki borsa böyle bir yer: 3 yıl zararına beklersin, 3 ayda ihya olursun. işte ben o 3 ayı bek-le-ye-ce-ğim.
Kardeşim girdugum kadarıyla çok fazla yatırımcı var sadece bu hissede değil hepsinde, bu tahtacilar ve patronlar için bulunmaz bir fırsat, yukarı kaldirsalar yatırımcı bir daha gelmeyecek şekilde terk edecek bisti eminim, bunu bildikleri için kontrollü bir şekilde herkese zarar ettirecekler, ama inşallah uzun vade onlarda zarar edecek çünkü eminim bilinçli bir yatırımcı destek diren grafik temel bilen hiç kimse bu hisseye artık yatırım yapmayacak
Takip etmeyin ...
Her türlü psikolojinize ayar cekerler...
üç aydir acip bakmiyorum portfoye..
zarar gorup moralimi bozmayayim diye
Son bahara kadar bir hareket beklemiyorum...