ağa sizinle mi uğraşcam deyip 340 k koydu tavana..:bravo:
Printable View
ağa sizinle mi uğraşcam deyip 340 k koydu tavana..:bravo:
Adamı çizerler hemida kestanesini.... Neler çekmişiz malum hissede pisi pisi ne hayal satmışlar bize oysa hayale değil geleceğe yatırım yapılacağını öğrendik.Adios Amigooo
Saygılar sayın Kwon
Arkamıza yaslandık hayırlısı ile.
Yazılımın önemi her geçen gün artıyor.
Yeni doğan bebek gibi piyasaya giriş yaptı.
Önü açık ve projeleri çok güzel.
Gerisi ya nasip artık. Bekleyip göreceğiz inşallah.
Syg.
Arkadaşlar varmı takas atabilecek...
bizim spekte biraz saflıkta var galiba, kimi dökecen daha..:plc:
:halay::halay:...
Bir penta olur mu
Eski toprak lar mekana teşrif ediyor bakıyor um...😊😊
Satışlar başlamış yine bakalım bu gece kimin götü ayazda kalacak
götleri donsun..:)
Şu bizim avrupada kuracağımız şirketle alakalı bır ıkı haber düşse hiçte fena olmaz...!!
Bu arada bilanço geldi. 7.5 milyon civarı..
Hayırlı olsun.
Beğenmedim maalesef
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bilanço hayırlı olsun.Bilanço halka arzdan önceki verileri kapsıyor haliyle. Bilançoda olumsuz bir durum yok. Geçen döneme göre satışlarını %50 artırmış ,buna bakarak yeni ekstra yapacağı işleri saymazsak yıl sonu 200 mn ve üzeri bir ciro gelecek gibi görünüyor. Yine önemli bir husus brüt kar marjı 19 dan 27 ye çıkmış, yeni yazılımların satışı ile birlikte kar marjının daha da yükseleceğini düşünebiliriz.
Bilanço ip uçları itibariyle olumlu .Hisseyi olumsuz etkileyecek kötü bir veri yok gördüğüm kadarıyla.
Vbt yazılım ,birbirinden değerli arge yazılımlarının devreye girecek olması ve son olarak bana göre hiç para harcamadan yaptığı süperstratejik avrupa hamlesi ve sıradaki diğer beklentileri ile son derece olumlu bir portre çiziyor.Ne diyelim yolu açık olsun.
• 26.03.2021 tarihinde şirketimiz üçüncü taraf bir havayolu şirketi ile 3 yıl ay geçerli
olmak üzere yapılan Lisans, Bakım ve hizmet Anlaşması yapmıştır. Sözleşme
kapsamındaki hizmetler Haziran 2021'de tamamlanmış ve 180.000 USD faturası
27.07.2021 tarihinde kesilmiştir.
• 14.07.2021 tarihinde Şirketimiz üçüncü taraf Yurtdışı Menşeli Otomobil şirketi ile 6 ay
geçerli olmak üzere "Yazılım Geliştirme Hizmeti" konulu sipariş almıştır. Sipariş
kapsamında verilecek hizmet tutarı 153.500 Euro’dur.
• 27.07.2021 tarihinde Şirketimiz üçüncü taraf Demirçelik Üretim şirketi ile 1 yıl geçerli
olmak üzere "Lisans ve Bakım" konulu sipariş almıştır. Sipariş kapsamında verilecek
Lisans ve Bakım tutarı 148.000 USD’dir.09.08.2021 tarihinde Şirketimiz üçüncü taraf bir banka ile 1 yıl süreyle geçerli olmak
üzere "IBM Z Systems Platformu (Mainframe) İçin Danışmanlık ve Yerinde Çalışma
Hizmeti" konulu sözleşme imzalamıştır. Sözleşme kapsamında hizmet tutarı
385.000TL’dir.
bunların niye hiçbirinin kapa bildirimi olmadı
Dostum pıyasa geleceği fıyatlar.. Tıpkı ardyz tıpkı kontrmatık gıbı.. Bugun gelen bilançonun tahtacı için hıcbır anlamı yok..!!!
Arda yazılım halka arz olduğunda bu karlılık rakamlarına ulaşmamıştı kontrolmatık te öyle..!!
Bızım bakacağımız şirketin gelecek vizyonu...!!
Belkı tahtacı bılancoyu kullanıp tahtaya bıraz basabilir..
Ama buradaki arkadaşların çoğunun malıyetı aşağıdadır diye düşünüyorum..!!
Doğru çok yönlü bakmak lazım ama bir 20 milyon yazsaydı kimse bir şey demezdi. Logoya bak, ardyz bak nasıl bilanço. Normal şartlarda bu kara bu fiyat bana fazla gibi geldi ama neler neler gördük. Alır götürürler, geleceği fiyatlar bilemem. İnşallah çıkmaya devam eder.
Haklısınız. İnşallah yarın da halay çekeriz.
Halka arz dan aldığım lotlarla, ekleme yapmadan bekliyorum. Bilanço fena değil ama bizim borsa bazen bilançoyu pek takmıyor.
Daha da yeni iki tanesi, ücret çok fazla olmasa da gerçekten böyle haber atılmaz mı, enteresan. Borsada niye varsınız? Yazmak lazım bunları.
Hıcbır hısse herzaman çıkmayacağı gıbi herzamanda düşmez..!!
Belkı tahtacı bu durumu kullanıp hısseyı düzeltmeye de sokabilir..!!
Ya da satanların malını alıp yoluna devam eder..!!
Ama bence ardyz nın bugun ki bilançosu ile değil veya logo nun şimdiki gelen karı ile vbtyz ı karşılaştırmak hiç doğru olmaz..
Onların ilk halka arz olduklarında açıkladıkları kar miktarı ile karşılaştırmak daha doğru olur..!!
Ardyz bugunki bilançosu ile halka arz olsa mınımum bır 25/30tl gıbi bır fiyatla halka arz olurdu diye düşünüyorum..
25.22 açıldı
Genel endekste de tıkanmalar var..
Sayın kwon3,1 saat önce sattıklarınızı yerine koydunuzmu,komple silinen düzeltilen mesajlarınızdan anlayamadımda.
24.44 stobu var.. trade yapması zor bir hisse ama illaki yapabilen vardır..
artık bu hafta yukarı yönde çok ta bir şey beklememek gerek diye düşünüyorum.. eğer stoplatmaz ise önümüzdeki haftaya bakacağız..
bol kazançlar..
Pek endeksi takmıyor gıbı..
Henuz işleri bıtmedı bence...
ABD açılınca belli olacak herşey
Nasıl bir hareketti öyle... :bravo:...
Bir cip yüz kamayon domates yapar.Bir vbtyz kaç hisse eder siz hesaplayın.Saygılar sayın hocam know😊
Kapanış hoş olmadı..
Hacım rekoru kırıp aşağıdan kapadı..!!
Mal boşalttılar fırsattan istifade. Ben öyle okudum. Aracı kurum dağılımına bakarsanız, o da doğruluyor gibi.
Sent from my iPhone using Tapatalk