Bu kadar düşecek bir durum yok aslında işin mokunu çıkardılar.
%33 geri geldi
YTD.
Printable View
Bu kadar düşecek bir durum yok aslında işin mokunu çıkardılar.
%33 geri geldi
YTD.
Xok güzel yıl sonu kar gelecek gibi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resim manidar elbet.
2 gündür 02742236467 numaradan yatırımcı iliskilerini arıyorum hisse geri alımıvar mı diye, oradaki bayan Bana gelen bir bilgi yok dedi.
Lütfen sizler de arayıp sorar mısınız SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 0cak 2023 ten beri neredeyse her gün devre kesmiş.
Şirket iflas falan mı ediyor,böyle.bir düşüş nedendir ki ?
Kap a bir açıklama da yok.
Yatırımcı bilgilendirilmiyor.
Cok kotu bir yönetim ve Yatırımcı düşmanı galiba bu şirket.
#ktsker ile Twitter da.millet küfüre hakarete baslamis şirkete.
Ben de yazdm bir seyler çünkü bugün yatırımcı ilişkileri 1 marttaki bilanço sebebiyle sessiz döneme girmiş, cevap veremezlermis telefonlara.
Sizlerde Twitter dan bir şeyler yazın arkadaşlar birlikten kuvvet doğar.
#ktsker hashtag ine kimse bir şey yazmamış, demmekki herkes memnun bu fiyatlardan.
Sürünmeye devam o zaman :)
Burası ölmüş üzerinize toprak atan yok.
Heeeeeyyyy sesim geliyor mu ?
Birlik olup sinerji yaratmamiz lazım yoksa hissenin 35 lerde desteği var.millet twitterda akepe genel başkanı akepe merkezini vahit kiler onlari etiketleyerek yaziyorrrrr.
Örnek:@spkgovtr @Vahit_kiler @UmitKiler @borsaistanbul @RTErdogan @NureddinNebati @mkulunk @samialtinkaya @kadirhanozturk
Öldüğü falan yok dinleniyor
Maşallah..
Minik minik eevam yakında kota ha eride gelir ...
Stoklardaki artış kotaya takilmiyormu anlamadim seksen myondan besyuz milyon stok var
Kota kalkacakmi yada kota çiftçi içinmi!!
Ciro dusecekse neden yüksek stok !!
Arsa için bitişik nizam imar başvurusunda bulunan yönetim, kac yıldır ses seda yok.
Ulan nasıl bir cendere ye düştük bekliyek bakalım
Temettü yokmu temettü???Alooo!!!
Akepeli patronların hisseleri seçim anketleri doğrultusunda düşüyor, temettü vs. derken,,,,dikkatli olmak lazim.
Fk 5,14 pd/dd 1.62 Bu fiyatlardan ktskr satalımda taşmı olalım. 52.00 liraya bedava gıda hissesi. Ya sabır..
yatırım fonlarının 1.4 milyon lotu kaldı görünüşte. ocak başında 2.4 milyondu elindeki lot sayısı. ky inatla vazgeçmiyor, biraz daha hırpalanabilir, inşallah sonu güzel olur.
yatırım tavsiyesi değildir.
düzenli temettü getirisi olan bir şirket olacağız demiştiler arzda. henüz bi gelişme yok. temettüden ziyade bedelsiz beklentim var %500 gibi. hiçbir şey olmazsa ne olur? ky arkasına bile bakmaz daha bu hisse de güvenilmez olarak hafızalarda yer edinir. şahsi düşüncemdir. yatırım tavsiyesi içermez.
ytd.
Bu kadarı da ayıptır artık, aralıksız kaç zamandır eksi yakıyor. Bilanço ortada, stoklar ortada, gayrimenkul ortada... Mesele HAK'sa, HARAM OLSUN. Demek ki yönetime bakmadan hisse alınmazmış. Zarar ziyan umurumda değil. Zarar sıfır olduğu an tüm listelerimdem silip atacağım seni. Yatırım tavsiyesi değildir.
kütahya şekerin istanbulda arsası mı var arkadaşlar ?
Benden bu kadar arkadaşlar daha fazla dayanmanın anlamı yok, herkese bol kazançlar. ytd.
Kiler holding tavan yapmış,klgyo tavana 4 kademe kalmış,amaaa kilerin ortak olduğu ktskr eksi.Gelde bu borsaya akıl erdir...
birilerinde yüklü mal var olmasa sattıgı yere getirmezdi diye düşünüyom,
birde aklıma takılan bu arsa işi ,belediyenin sayfasında kayıtlı beş katlı bitişik nizam için imar odasına başvurusu kabul ediliyor ama gerisi yok,
arz sırasında yapılan bu ali cenğiz oyunumudur anlayamadım,arsaları gerçek hatta lojmanları bile boşalttıgı sölendi,
bilançoyu çok iyi incelerseniz aslında oradaki oyunu bile görürsünüz,kendi elektiriğini üreten tesis nasıl oluyırda ilk çeyrekte hasılatın geçen seneye göre yüksek gelip karı düşürmesi,büyük başarı nasıl oldu bilmiyom ama oldu,tek kayda deger borcunu azaltması ve geçmiş yıllara para aktarması.
belki bu bademlerden uzak durmak en iyisi ama risk yoksa kazançta yok,,
nasıl bilmiyorum ama seçim sonucunu net bir şekilde biliyorlar,,
yatırım fonunda ne kadar kalmış ğören paylaşırsa iyi olur.
Burası çok sessiz kalmış neden acaba ?
Eski zirvesinden çok uzak endeks olarak bir hayli çıkmasına rağmen pek uyum sağlamadı
Bu hissede sanırım ky yok ağalarda keyfine göre takılıyor
Kayseri şeker bu gidişle Kütahya şekeri geçer
Endeks 1.60 yukarı bizim şeker eksi %7 ne güzel valla tebrik ederim
kütahya şekerin devasa bir arazisi vardı sorunlu..
güncel gelişmeler nedir.. sorun çözüldü mü
Ne zaman ve ne kadar temettü vereceği belli oldumu
CPH2205 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah belanı versin,ne boktan bir şirketmişsin.
Hayrettir buraya hiçkimse ugramıyor,neler oldugu konusunda hiçkimsenin bir bildigi galiba yok.