Hatip aga bende forex mobil ile bilğisayarda kullandığım forex var. birbirine bağlı biri açıldığında diğeri kapanıyor. Dışarıda isem DF ile DFE forex mobilden göremiyorum.
Printable View
Hatip aga bende forex mobil ile bilğisayarda kullandığım forex var. birbirine bağlı biri açıldığında diğeri kapanıyor. Dışarıda isem DF ile DFE forex mobilden göremiyorum.
Hatip ağa ben küçük yatırımcıyım kısacası
günaydın balatçılar balatalara sıkı yüklenin
Herkese günaydın arkadaşlar 2019 yılının son seansında balat bence tavan açarak 1,24 le yılı tamamlayacaktır... şimdideden tüm yatırımcılara hayırlı olsun murat doğan - amor
Günaydın Ağam.Yonetimde o aldı bu sattı beni ilgilendirmez.
Hikaye sermaye sini yemiş bir BALAT in yeniden değerleme,YENİ FABRİKA açılışı ve tahsisli sermaye artırımı gibi hikayeler barındırması ve ayrıca da 13 milyon TL piyasa değerinde bir yan parça sanayii hissesi olmasıdır.
Komşu in...ting sitesinde birçok kişi "Elinize verecekler " diyorlar 3 gündür.Ulan kaç gündür millet daha "Eline alamadı ki " daha ,yirtiniyor tavandan mal almak için.Sanki tavana alış yazınca hemen mal alinabiliyormus gibi.
İ
Ben dahil kimseyi dinlemeyin herkesin kararı kendine .Kar ederseniz de kendiniz ediyorsunuz ,zarar ederseniz de kendiniz ediyorsunuz .Kar ederken kimseye "Ağam sayende kazandik" demeyin,zarar ederken de kimseye "Allah belanı versin "demeyin.Burasi borsa kim kime korsan derler.Herkesin önceliği kendi menfaatleri dir.Agam , Paşam,Üstadım ,Hocam,Reisim zirvaliklarini bırakın.
Son sözlerim bunlardır.2 TL üzerine atmadikca Balat topigine bir daha yazmayacagim.İnerse de cikarsa da Mesuliyet kabul etmem.:wave:
Tavanda 350.000 alış var gelen satış 32.494 lot hayırlı olsun amor
Gerçekleşecek işlem 43.217 tavanda bekleyen 342.231 lot d:))) ytd
46.217 işlem
Df 319.852 lot; dfe 10.100
Df 320.929 dfe :10.600
310.260 alış işlem : 19.105
Df 398.836 lot; dfe 13.759 lot
Df: 405.605 lot; dfe 13.759
421.382 lot
437.282 lot
alıcı : 469.624 satıcı : 20.859
AMOR
526.474 Lot , eşlesen ise 29.371
533.722 Lot , eşlesen ise 29.372
dökülenler çarşamba 1,36 dan alabilecekler mi merak ettim doğrusu Y.T.D.
Arkadaş gunluk hareketlere takılmayın, yatırımcı mantığıyla bakmak lazım senetlere bir ıkı yıl sonra ne olur onu düşünmek lazım, geçmişinde 200 lu rakamları görmüş bu senet yeniden doğuş halı bu, tavanı çozseler aşağıda gelse hiçbirşey değişmez..
Ben aslında tavanın çözülmesinden yanayım.Ama 2 TL den asağı cözülmez diyorum.Bizde alım yapamıyoruz,ayrıca yönetim kurulundan gelecek müjdeli habere kadarda tek lotumu satmam.O zamanda tavan olur hic satmam😅
Fiyat yükseldikçe alıma giren lotlarda artıyor doğal olarak.Fakat yüzde 10 la değilde yüzde 20 olsaydı daha iyi olurdu
Df 112.135 ; dfe 54.243
Dayan Balat im dayan.
Bugun çözülebilir tavan,ama hiç önemli değil kumar oynamıyoruz yatırım yaptık...
1.03 te de yaptın bunu .Günici tavan açılmıştı fakat günü 300 bin lot alıcılı kapatmistin.
Ki bugün daha onca işleme rağmen tavanda bekleyen şu an için 112 bin lot var 1.24 tavan fiyattan alım için sira bekleyen.
DF 72.497 , DFE 109.258
Spek böyle yapmasa hisse toplayamaz bir cepten diğer cebe ayrıca panikleyenlerin de malını da al Y.T.D.
DF 72.497 , DFE 109.258
Spek böyle yapmasa hisse toplayamaz bir cepten diğer cebe ayrıca panikleyenlerin de malını da al Y.T.D.
kapanışta alıcılar satanlardan çok olursa şaşmam y.t.d.
1,24 hacimli KIRMASI GEREKLİYDİ ODA OLDU HAYIRLI OLSUN HEDEFTE 1,55 VAR ARTIK 1,55 DE KIRARSA 3,20 ytd 3,20 KIRARSA 15 TL KADAR ÖNÜ BOŞ GÖZÜKÜYOR... YTD AMOR
Ben tavana alış gırdım, versinler alırım ama en az bir ıkı yıl tutmak şartı ile...
burdan sirkeleme yapmadan geri toplamadan direk nasil gidecek.. geri 90 lara kadar verecekki tekrar yol alsin. yoksa egco lardan bir farki kalmaz.
Bu hisseyi egcyo ile değerlendirenler borsayı bıraksın... Ytd amor