döviz kur farkından 3. çeyreğe katkı, 33 mil dir.
Printable View
döviz kur farkından 3. çeyreğe katkı, 33 mil dir.
9 aylık bilançoya göre f/k 3 ün altına gelecek buralar iskontolu hala bana göre …
Bu kağıdı gözümüzün içine sokan hünkarım “El müzaffer daima “
Seni Sevip sayıyoruz Her zaman ,Gönüller bir abi slmlar .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
401 bin lot pozitif kapattı,,, yolu açık olsun
Alka nereye uçtu... ha gayret konka
Alka alirsin olursun lord
Konka alirsin olursun mord mu formasyonu :)
Dönen Varlıklar 858.498.173
Özkaynaklar 1.594,1
Ödenmiş Sermaye 130,0
Net Kâr 368,8
Stoklar 253.567.115
Yatırım Amaçlı Gayrimenkuller 446.369.214 (işte bonus burada)
Satış Gelirleri 1.028.697.836
Satışların Maliyeti (-) -600.739.533
Net Borç -313,1 mnTL gibi her an ödeyebileceği bir borç var...
Net Yabancı Para Pozisyonu 304.358.001 (2. bonus da burada)
Serbest Nakit Akım 191.446.156
işte rakamlar burada duruyor bunlar ilk altı aylık değerler...
Alka 100 tl de çok mu hiçte değil bana göre az bile ,borsanın 2 nolu bilançoya sahip hissesi,ha keza barmada aynı şekilde fiyatları son derece normalde. Burada aykırı duran sadece konkadır. Borsa bu farklılığı fazla kaldırmaz bir sürenin sonunda bu farklılık normale dönecektir.
Temel rasyoları geçtim KONKA'nın GOLDA halka arz beklentisi bile başlı başına olay. Umarım 9 aylık bilanço düzeltmesi ile birlikte bu konuda hızlı adımlar atılır...YTD
Yazılarımı Golda arzını hiç dikkate almadan yazıyorum. Eğer Golda arzı şirket tarafından dile getirilirse biraz iddialı olacak ama konkada patlama olur .Bir süre alacak hisse bulamayız hem konkada ve hemde berada.
Kendimi tutamadım,lütfen yatırım tavsiyesi olarak alınmasın.
5.45 milyon işlem içinde AO 38.43 ve.ney 633 bin adet.pozitif.yönde günü kapattık, bir.ara 805 bin pozitifti, 39.7 den 38 e.kaar 200.bin sattılar,.son 3 dk. tekrar alıma geçtiler...
karanlık oda 38.88 ve ağırlıklı ortalamanın 40 krş üzerinde kapattık...
bilançonun ayak sesleri gibi hissettim... bekleyip görelim
Bera bölünüyor seneye Buda bölünür mü acaba
3. çeyreği çok merak ettim 304 mil tl dövizin katkısı 33 mil.
ilk çeyrek 143
ikinci çeyr. 225
3. çeyrek= 33 + 368,8 +. . . =
2021 1. çeyrek 21 mil.
altı aylık 40 ( demekki 2. çeyrek 20 açıklamış)
3. çeyrek 73 mil. (üçüncü çeyrek solo 33 mil. muş) yüzdesel baktığımızda %80 civarı artış yaşanmış... aynı benzerliği 2022 için düşünürsek 368.8 'in %80 295,2 yapar toplarsak= 664 +33 =697 mil gibi bir rakam ortaya çıkıyor...
inşaAllah bu hesap tutar...
Not: kafama göre yaptığım hesaplamalar gerçeği yansıtmıyor, bu bir tahminden ibaret... dikkate almayınız
40 olmusuz 42 ye ne kaldi :)
kötüleselerde biz biliriz kağıdımızın değerini:)
Barmanın sürpriz bir şekilde 300 bin ton/yıl yatırım yapacağını açıklaması hem kendini yukarı attı ve hemde konkaya hareket getirdi.Konkanın her ne gerekiyorsa bu konuda girişimlere başlaması konka için daha da harika bir durum ortaya çıkaracaktır.
alka barma bundan daha iyi gidiyor ama bu onlardan daha ucuz yıldırmaya çalışıyorlar sabır edene çok ekmek var duvar kağıdı fabrikası kurulsun yatırım teşvikine başrucakları ne oldu onu bekleyin
Kâğıt sektörü ve güneş enerji sektörü şu an revaçta. Ve bu sektörlerde de büyüme hikayesi olan ,yatırımlara başlayan ,teşvik belgesi alan firmalar önde gitmeye başladılar.
Yani iyi sektörde büyüme hikayesi olanlar. Smartg, gesan, alka,barma buna örneklerdir.
Konka da girişimlerini hızlandırmalı.Gerekirse Sn. Hissedarxd ın senaryosu ya da bir yatırımcı önerisi diyelim , golda arzına başlamalı ve konjonktürün altın tepside sunduğu bu yatırım fırsatını kaçırmamalıdır.
Konka hiç yatırım yapmasa da süper bilançolu bir hisse olarak zaman içinde gereken primini yapar. Sorun orda değil. Kağıt yatırımları büyük ve zor yatırımlardır. Şu anda böyle bir fırsat vardır. Bir yatırımcı görüşü olarak şirket bu fırsatı kaçırmamalıdır.
Malum maliyetler her geçen gün artmaktadır.Çok gecikilirse yatırımlar zorlaşabilir ya da imkansız hale gelebilir.
Alka uçuşuna devam ediyor, Konka takipte
tekkeyi bekleyen çorbayı içer, içeride inanılmaz büyü bir yatırım hikayesi var ve kimse farkında değil. Devlet teşvik dağıtıyor şu sıralar mutlaka konka da bu yatırım için teşvik alacaktır. Yatırım kararı haberi haziran ayında gelmişti yaklaşık olarak 4 ay geçmiş biraz yavaş ilerliyor sanırım ama karar verildiyse mutlaka bir şeyler olacaktır. 1 kap her şeyi değiştirir, kasada para birikmeye devam ediyor. Bu çeyrek sadece 200 milyon TL arsa satışından gelecek, bu parayı yeni yatırımlara harcamazsak ne yapacağız ?? umarım en kısa sürede aksiyon alınır.
alkanın etkisinde çok kaldı... oysa kar ve özkaynak alka dan çok çok iyi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e1f24b4b6e.png
14/12/2022 tarihine kadar berada 3,880,636 adet payı satılacak diyor izahnamede ozaman kadar bera fiyatına göre 12 aylık bilançoya yansır
Ayrıca şirketin elindeki arsa,bina,tarla muhazzam bununla ilgili değerleme bekliyorum
Bilanço tarihi ne zaman,bilen yazabilir mi.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Foton,
Üsteki attığım resimdeki 4 şirketi bera holdiğe verilmiş yukarıdaki açıklamada yazan bunun karşılığında bera hissesi verilmiş Konka ya ve bunu 2022 de sat denilmiş bu tarihe kadar bera fiyatı x3,880,000 güzel girdi olacak
Bunu bilanço sadeleştirilmesi için yaptık diyor bence güzel olmuş allahtan goldayı vermemişler …en değerilişi şu kıtlıkta …..
Ama bir hainlik yapar Golda yı beraya devir ettik de derler bunlar ….
Konka ve berada hersey var tek eksiklik yatırımcı güveni o da maziden kaynaklı bunla ilgili yatırımcıya güven verilen hamleler gelirse daha çok kurumsal yatırımcı ve fon gelir …..
Bu kağıdı gözümüzün içine sokan sayın cengiz abime teşekkürler hürmetler ,saygılar seviliyorsun abi ….
Teşekkürler Sn.Federal.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde yaklaşık 9 sayfa gayrimenkul var Konka ya ait yakın zamanda bunlarla ilgili satış görürseniz arka arkaya şaşırmayın yeni yatırımın fizibilitesi bitsin kaynakları ne şekilde kullanacak görecegız
1.eldeki atıl durumda bulanan arazi satışları
2.golda gıda halka arz
3.sermaye ihtiyacı
Önümüzdeki 24 ay herseye gebe ….
Fiyata takılmadan değere bakmaya değer ….