endeks te göctü.. hayırlı olsun vatana millete..:plc:
Printable View
hadee başladığımız yere geri döndük.. ağam biraz daha buralarda takılın diyeah..:)
https://i.resm.im/XcvH23O.JPG
Sıkıntı yok sayın sevenhil. ağam ne derse o
48 gideceği son yer gelirse epey alırım gelmesi az bir ihtimal ama sonra yine yola devam.
patron sattığı yerine koymuş
29.09.2022-29.09.2022 tarihinde Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş. payları ile ilgili olarak 52,25-53,90 TL fiyat aralığından 126.500
adet hisse alış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki
paylarım 29.09.2022 tarihi itibariyla % 37,38 sınırına ulaşmıştır.
Aynı fikirdeyim.
Alın size mal dedi çaktı.
Tabii bu sadece bir tahmin.SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron tam Trader çıktı 62 sat 52 den al zengin bu yüzden daha zengin
ee hani manipülatörleri tokatlıyordu ağa..:plc:
Bol kazançlar :) Nereye bu mesajı atsam ihya oldular hahaha
aga büyük aga.. tabi bence..:plc:
Ortaklar kademelerde müthiş bir savaş var, birileri lot toplamak için 100k üzeri kademelere satış koyuyor. Ona rağmen alışlar iştahlı, ya anlaşmalı yada değil. Şayet 60 üzeri kalış olursa tavan gelebilir. YTD.
Kredili ve açığa satış yasağı kalksın tavan serilerine kaldığı yerden devam eder şu an kendi haline bıraktılar.
KAP - Yuda Leon Mizrahi'nin 28.09.2022 tarihinde Borsa'da KMPUR paylarında gerçekleştirdiği 126.500 lot satış neticesinde elde etmiş olduğu 3.3 Milyon TL net kazanç, Mizrahi tarafından şirketin banka hesaplarına aktarılmış ve Diğer Olağandışı Gelirler olarak kaydedilmiştir.
Patron muhtemelen ceza yiyecek ancak operasyon cetesinede izin vermedi. Bana rağmen yada benden habersiz KMPUR hissesine operasyon düzenleyen dedi. Bence olumlu bir olay. Sahipleri değişmeden 10 yıl beklemeye devam edeceğim .
hangi hisseye gitsek tutturulmuş ikinci bir sasa.. neyse öğleye kadar dışardaydım tavan yapmışız..
bundan sonra dışarı çıkacam öğleye kadar..:)
asıl güzel hareketler haftaya ve sonrasında yaşanır umarım.. tabi bence..:plc:
bol kazançlar..
aç kapa, aç kapa.. artema reklamına döndü mübarek..:plc:
Kah kah kah
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kumpur üçlü rakamlara varmadan rahat etmeyecek herhalde 😀 Seneye bedelsiz artırım da şart oldu YTD
yav gene dışarı çıkmıştım.. şimdi geldim.. neler olmuş yine neler..:plc:
https://news-files.foreks.com/attach...9730_rapor.pdf
Ak yatırımın 6 ekim tarihli şirket raporu. Ben beğendim.
sana da maşllah..:plc:
yarın önemli.. tabi bence..
aga manipillotorr dövmek isteyebilu..:plc:
https://i.resm.im/JMqjkop.JPG
Kumpirleri tuzlayıp afiyetle tavana bakarak yiyebilirsiniz 😀
1 aylık brüt takas uygulaması gelmiş. tavanı bozma bu yüzden.
son banka hisseleri rallisinde birçok banka günlerce tavan tavan gittiğinde ne açığa satış yasağı ne kredili işlem yasağı ne brüt takas tedbiri gelmemişti. Ancak bu tedbirler sanayi şirketlerinde hemen geliyor. Gerçekten nedenini merak ediyorum. Bilmediğim birşeyler mi var? Bu farkı anlatabilecek varsa çok memnun olurum.