Eşleşme fiyatı ve adedi verebilecek varmı.Hissede kimse yok heralde.
Printable View
Eşleşme fiyatı ve adedi verebilecek varmı.Hissede kimse yok heralde.
Eşleşme gören var mı. Paylaşabilir mi
Merıt SOFYA Bulgarıstan. Baya güzelmiş.Oteli görme fırsatım oldu.Bugün işlem olmamaış.
Eşleşme görebilen varmı arkadaşlar.
Şimdiye kadar hiç işlem olmaması iyi mi yoksa kötü mü. Satan kimse yok bu iyi bence. Ama alan da olmadı.
50/100 tl fiyatlara gelebilir....ytd
Temel yapı= sermaye=2.5/ öz sermaye 42 trilyon. kayıtlı sermaye tavanı:200 trilyon...yeniden degerleme yapılırsa sirket degeri 200 trilyondan az degil...basit hs: sirket degeri2.5×14=35 milyon...degerleme 2.5×A=200 ise A hisse fiyatı=200:2.5=80 tl...hisse degerli bir şirket sermaye düsük karlı ve öz varlıkları yüksek bu tip benzer sirketlerle karsılastırilirsa borsa mesala:politek sermaye 3.7 karlilik ve sermaye benzer fakat merit cok daha iyi..bfren vb. Aslında bu deger ve sektör yapısında böyle sirket yok...sermayesini 200 trilyona çikarabilir...gecmis karlar ve yeniden degerleme ile bu nedemek 80 kat bölünme demek....haberlere gebe...sürekli pazara gecebilir...net grubu hisseleri toplamak icin teklif verebilir...borsaya%16 acık ve topludur...turim otelciligi icerronde gazinoları var....Kimisi icin istenmiyebilir...
Söylemlerim beni baglar asla yatırım yatırım tavsiyesi degildir....
Sürekli pazara geçiş olabilir keza yönetimi bu işleri bilen insanlar ama payları toplama işine gireceklerini sanmam.Sermaye işi aslında 7 tl lerden buralara getiren ve dikkat çeken bir konu.
Kaşık ile verdi kepçe ile aldı.Umarım akşama toparlar.
isbirden cok farkli degil. gelecegin sektorunun tek kagidi. ilerledikce aciga cikacak degeri.
Yurtdışı otelleri oluşu ekstra değer katar brnim gözümde.Oradaki casıno ve konaklama karları gibi.
Bu arada genel kurul biraz geç hatta baya geç toplanıyır bunların heralde.Geçen sene ağustos gibi bu sene hala hareket yok ne bir temettü açıklaması falan.Bilgisi olan varmı.
merit turizm 2019 6 aylik kari 2. 176 milyon. 2018 6 aya gore degisim% 400. . onceki 512 bin..hayirli olsun..asil patlama 12 aylikta.
3 haftadır olan baskı artık biter heralde
11 Eyülde genel kurul toplantısı varmış MKK dan mail geldi...
***Borsa İstanbul'da İşlem Gören Bazı Şirketlerin Genel Kurul Tarihleri***
TSİ Ajanda
---- ------------------------------------------------------------------------------------
06 Eylül 2019 Cuma
----------------------
1100- Katmerciler'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
11 Eylül 2019 Çarşamba
----------------------
1500- Merit Turizm'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
12 Eylül 2019 Perşembe
----------------------
1000- Turkcell'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
20 Eylül 2019 Cuma
----------------------
1000- Hedef Girişim Sermayesi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1400- Selçuk Gıda'nın Olağanüstü Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
25 Eylül 2019 Çarşamba
----------------------
1000- Tümosan'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
27 Eylül 2019 Cuma
----------------------
1430- Avrasya Yatırım Holding'in Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
18 Ekim 2019 Cuma
----------------------
1000- Kervansaray Yatırım Holding'in Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(05/09/2019 - 06:00:30)
merit turizm sermayesinin küçüklüğü , özsermayesinin hızlı buyumesi, karının artarak devam etmesi..yeni bir ege enin benzerinin oluşacağı beklentisini yaratıyor. zamanında ege en devletten iyi bir ceza aldı yıllarca bu cezayı ödedi...cezalar bittikten sonra sektörünün hakkını verdi..adeta ettiği karları katlayarak, sermayesinin küçüklüğüyle fiyat kanatlandı uctu gitti....işte meritte 5 yada 6 yıl once halka açıldığında geçmiş yıl zararları vardı , iste o zararlar kapandı su anda geçmiş yıl karları bırıkmeye devam ediyor...yapacağı değişimlerle, ârtırmak isteyeceği sermayesiyle ve değistirmek isteyeceği işlem piyasası ile geleceğin ege eni benim diyor..insanların para kaybetmesini önleyeceğini tahmin ediyorum..herkese selamlarımı iletiyorum, sağlıcakla kalın..
***PRKME* *ORMA* *MERIT* *KSTUR* *SANEL* *ADESE*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
***PRKME******ORMA******MERIT******KSTUR******SANE L******ADESE*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )
Özet Bilgi Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
İlgili Şirketler ADESE, KSTUR, MERIT, ORMA, PRKME, SANEL
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerin Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
ADESE 1 ADESE ALISVERIS MERKEZLERI TICARET A.S. E BURHAN COSTUR 225.000,000
KSTUR 2 KUSTUR KUSADASI TURIZM ENDÜSTRISI A.S. E MESUT SENER 4.042,240
MERIT 3 MERIT TURIZM YATIRIM VE ISLETME A.S. E NESRIN DALIPLER 942,000
ORMA 4 ORMA ORMAN MAHSULLERI INTEGRE SAN. VE TIC. A.S. E FERIDE FÜGE EKSIOGLU 3.741,500
ORMA 5 ORMA ORMAN MAHSULLERI INTEGRE SAN. VE TIC. A.S. E MESUT SENER 30.000,000
PRKME 6 PARK ELEKTRIK ÜRETIM MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S. E OSMAN ERKOÇ 334.250,000
SANEL 7 SAN EL MÜHENDISLIK ELEKTRIK TAAHHÜT SANAYI VE TICARET A.S. E AHMET SEMIH YILDIRIM 422.000,000
SANEL 8 SAN EL MÜHENDISLIK ELEKTRIK TAAHHÜT SANAYI VE TICARET A.S. E YUSUF KÜRSAD UZAL 290.000,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/794244
BIST
(22/10/2019 - 16:33:33)
Kademe kademe 50 tl cok yakin
Petronun 130 oldugu yerde en kotu meritin 60 olmasi lazim
Bekleyip görücez....
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın tipitip 50 ler gelecek diyorsunuz yani.
Merit petrodan daha büyük değilmi.Yurtdışı kıbrıs falan.Ne zaman gelecek o 50 ler 60 lar.
Bugunki alislarin cogu benim
2000 adet attim sepete :)
Belki yarin belki yarindan da yakin
Burlarda imkani yok tutulamaz.
Kacti kacacak diyiyim yani.
Kayitli sermaye tavani 200 milyon yapti
Benim tahminim odenmis sermayeyi 25 milyon civarina cikarsa yani 10 kat arttirsa %500 bedelli %500 bedelsiz yapsa gonlumden gecen.
Suanki fiata gore 1 hisse yaklasik
1 tl oluyo cok komik rakam
En kotu yilsonu bilanco 20 milyon gelse
Sermaye 25 milyon yilsonu kar 20 milyon olsa yedekleride eklesen bolunmus fiat en az 8 tl olur
Gerisini siz dusunun
Hadi diyelim sermaye arttirmadi
Beklenti devam yilsonu kar 20 milyon civari gelse yedekler devam ozvarluk 5 kat artmis hisse fiati 70 tl civari olmali
Potansiyel MÜTHİŞ.
Yani hisse pkent gibi fiyatlara rahatlıkla gelebilecek kapasitede.ytd
Herkes burada olduğuna göre işbiri bıraktınız demek.:)
İşbir den vaz geçilmez.
Biri halkbnk o kendi hesabim
Diger validem icin ayri kurum validemin portfiyde bende bide emeklilik fonum icin ayri kurum :)
Isbirden vazgecilirmi hic olimpik hocam
O nda satis yapmam beklentim yuksek isbirde 400 leri kircak ins. Ver elini 700 ler.
Taze kurular 5.45 maiyetleri 9 larda postaladim.
Oylum dan iyi kâr aldim. Ardindan 2 haftalik %8 lik petun macerasi ve 2 gundur merit te toplamaya basladimSM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu merit e sayende takıldım yalan yok tipitip.Baktım ettim alöalıyım dedim.Hakkını teslim edim.Ama önceliğim yibitaş sonra işbir sonra merit.Ekleme yapamam böyle beklerim o ayrı.
Ya yibitas var biraz
Ama 2500 altina gelirse alcam lakin alamadim bi turlu.cok zor almak bu ara
2700 e verir bugün satıcılı çünki.
Kayıtlı sermaye tavanını neden yükseltti düşündürüyor doğrusu elbette yükseltmesinin bir nedeni vardır.İlerleyen zamanda işin rengi netleşecektir.Ama şunu iyi biliyorum ki bu hisse bu fiyatlarda çok durmaz 40-50 fiyatlarını görecektir diye düşünüyorum.KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Zaten o düşünce ile 6 lardan 14 lere geldi.Saha sonra gevşedi 11 12 arası uzun zaman kaldı ilk defa 13 üstğ hareketleri bu hafta yaptı.Sermaye tavanı için ek süre isteyebilirdi istemedi.Ama %10 luk günlük baraj benim canımı sıktı biraz