demisas bilanco geldimi? bide bir yatirimi vardi ne durumda acaba.
SM-G9550 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
demisas bilanco geldimi? bide bir yatirimi vardi ne durumda acaba.
SM-G9550 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bol kazançlı bir hafta olur inşallah..
Selamlar forum paydaşları. Grafik güzel, dalayım diyorum..
Pek hareket yok başlıkta.
anormal derecede ucuz gören için....umarım yavaş yavaş farkedilmeden çıkarsın dmsas..
bana göre ucuz falan değil..şu anda ederi neyse o..
çünkü kar yok..bu enflasyon ortamında masa sandalye şirketleri bile anormal derecede karlar açıklarken bu ise sermayenin yarısı kadar bile kar çıkaramıyor...sorsan sanayi şirketi ihracat yapıyormuş falan filan...yani sonuçta argo tabirle bol bol yiyip bol bol tuvalete çıkıyor..
Peki tüm metalciler Dökümcüler deli gibi kar ediyor, her şeyin fiyatı 3 katına çıkıyor da bunun kârı neden katlanmiyor, bunda bir anormallik mi var?
Bende yemiyorum ama bir daha ki sefere de böyle kar açıklarsa yine hisseye talep gelmez, bence de hak ettiği yerde değil hisse fiyatı (bkz cmtas, sarky ki oda ucuz)ama hak etmediği şekilde bir yıl daha fiyatlanabilir mi, evet...zor hisse ama gözümü de alamıyorum. Yrd.
Ah rex bir vazgeçemedin bu deliden, bunda bir cacık olana kadar alternatifleri para bastı, 4 e bölündükten sonra 10.4 a kadar gitmiş hala niye realize etmezsin karını. Adam akıllı tuclk var cemts var sarky var hepsinin geleceği dmsas tan parlak. Dmsas da ağa spek babanın gönlü olacakta katlayıverecek.
Bugün de cemts ve tugclk çok iyi , tavan bu uyuz essek hala sahibinin moduklamasini bekliyor...ytd.
dmsasın bu cirolarla bu fiyatlarda durması artık mantıklı değil tahtacının paşa gönlü bilir..milyarlık ciro yapıp tek hane olan kaç hisse var varsa paylaşında bilelim...olması gereken yerler az çok muadillerini görünce belli umarım hakettiği noktaya gelir çok ucuz kaldı enflasyonist ortamda....formasyon var gerçekleşirse 20-22 tl bandı hedef....ytd
şu ortamda fazlasıyla düzeltmesini yaptı artan ciro ve karlılığa rağmen endeksin artmasına rağmen düzeltme yaptı tepki bekliyorum artık....ytd
https://i.hizliresim.com/eihb13y.PNG
haftalık dmsas/xu100 göreceli grafik...artık endekse göre tepki verecek noktalara gelmiş durumda...çift tepe formasyonu malesef gerçekleşti endeks altı performans gösterdi...ytd
Çok çok az aldım ama bu sefer başka sektörden başka kağıtta aldım, aldığım miktar 5 ay önce sattigimin 100 de biri bile değil , 4 e de katlasa pek para kazanmış olmam, bundan sonra bir kağıttan çok fazla almam, umarım tepki verirde Rex gibi sabredip bekleyenler para kazanır, çok zor kağıt cidden... selamlar
hissede yazan çizen yok tepkide vermemekte ısrar ediyor bakalım..
Karel i burada ilk yazdığınız da alsam harika olacaktı, takibe aldım ama yetişip alamadım, zaten sadece bunu almak başka hisse almamak tek hisseye girmek çok yanlış ben bu yanlışı yaptım sonunda da kökten satıp bahçe aldım, kafamı rahatlattim, şu an çok az aldım, sizin 7-8 hisse almanıza sevindim Sn. Rex , burada hep moral olmuştu sizinle yaptığımız sohbetler 3-4 ay sabretseydim iyi olacaktı o zaman da. Şu an sadece borsadan kağıt değil azar azar gümüş altın da alcam, yumurtaları başka sepetlere koyacağım, dmsas olurda çok yükselirse ah bu kağıt bende vardı, dememek için biraz alıyorum. Ytd.
Reel olarak sektörün ve yaptığı işin kötü gitmediğini düşünüyorum ama reel durum ile borsa daki fiyat her zaman birbirini tutmuyor, sorunda burada başlıyor. Hayırlısı ölmüş eşek kurttan korkmazmis :)
beklemeye devam şirketin ederi buralar değil...
Bu kağıttan ben gitmeden ve Kredili işlem yasağı bitmeden ,çıkış beklemeyin..!!
Kağı,ne zaman 10.TL Olursa,ben de o zaman çıkarım..
Aksi durumda sürünmeye -Beklemeye devam...!!
Belki de trendleri takip etmek lazımdır. Şuan bu hissede trend yok.
7.8 üzerine atarsa formasyonu tamamlamak isterse 19-19,5 arası hedef olur...ytd
oto parçacı kaç şirket tekli rakamda kaldı biri bunu sorsun ya gidecek ya gidecek yok öyle ölü takliti benim şüphem bunu bilerek belki kredili ve açığa işlem yasağına zemin hazırladılar en kötü bir hafta daha nakitle sığ alımlar gelir sonrası aralığın ilk haftası yasak kalkıyor ondan sonra göreceğiz dansözleri.YTD
aynen öyle...bu şirketin şuan dikkat çeken yanı ciro artışı...gelecek yıl kapasite artıyor...dmsasın togg dan pay almama olasılığı bence çok düşük....cironun 1-2 yıla 3 milyarı bulma olasılığı var bu yıl 1,5 milyar kabaca ciro ile kapatır...3 milyar ciro olasılığı olan bir hisseyi tek hanede tutacaksalar kendileri bilir...
zillinin durduğu yere bak.. bununla ne cha cha yapılır nede samba..:kahkah: haftalıkları güzel olmasa yüzüne de bakmam..
https://i.hizliresim.com/bmn0zx2.png
ya gidecek ya gidecek başka şansı yok sarkuysan ortağı oto parçacı klima parçacısı soğutma parçacısı olumsuz olan amatör şirket sahipleri yaslan izle.YTD