Yazık vallahi. Hem kızdım hem üzüldüm onun adına. Umarım daha dengeli davranır arkadaş
Printable View
ben de aynı duyguları yaşadım...birincisi bana hakaret ettiği için kızdım...ikincisi de herhalde çok zararı olmuştur ki öyle davranıyor diye de üzüldüm...şu anda teknosa 12,68 de sanırım onun maliyetine gelmiş olmalı...kendisi buraya yakışacak şekilde davranırsa onu aramızda görmekten seviniriz..ama her kendisi ile konuşana bu şekilde hakaret ederse gerçekten de burası çekilmez hale gelir ki o vakit onu moderatöre şikayet etmemiz gerekecek...
burada herkes bilgi ve tecrübesini hiç bir maddi karşılık beklemeden paylaşıyor...herkes kendince hisseye ışık tutuyor..buraların değerini bilmek lazım...kimsecikler bu bilgileri karşılıksız vermez...en az %20 kar komisyonu istiyorlar...:kahkah:
ben hisse alırken mümkün olduğu kadarıyla en iyi hisseyi en uygun fiyatta iken alırım ve bunu da forumda paylaşırım...ilginçtir ki benden sonra alış yapan dostlarımın maliyetleri de benden daha iyi oluyor çoğu sefer...:) onların dualarını ta kalbimde hissediyorum....kimseden de bu güne kadar bir karşılık beklemedik...elhemdullilah yeterince nakitimiz var....bu borsa aleminde kardeş kardeşe güvenmezken bize güvenenleri mahcup etmiyorsak ne mutlu bize...tabi biz de insanız hata yapıyoruz ama bu hatayı bilerek yapmıyoruz...borsada hiç kimse %100 başarı sağlayamaz..bizim de kendimize göre belli bir başarı oranımız var...
demek istediğim girdiğim hisselere girerken sadece kendimi değil ,beni takip etmek isteyen dostlarımı da düşünerek karar veriyorum....onları istemeden zarar uğratmak istemiyorum...
bu arada diğer hissem olan gesan tavan yapmış...darısı teknosa hissemin de başına...tabi teknosayı alırken üçüncü çeyrek bilançosu açıklanana kadar hiç hareket etmeme ihtimalini de göz önüne alarak alışımı yaptım...ben bilançoya kadar sabır dönemi diye baktım...ama buna rağmen kerata çıkış yaptı...:kahkah: inşALLAH güzel bilanço ile göze daha hoş gelecek hareketleri görürüz..benim kişisel beklentim de bu yönde...bakalım nasibimizde neler olacak ?? sabır sabır sabır...nasip nasip nasip....
aha spek abimiz forumumuzun haline acıdı da hisseyi 12,85 ile nötre getirdi...bozoklu dostumuz da kara geçmiştir artık...umarım bu siniri de geçmiştir artık....:)
Tebrikler keko dostum hakkediyorsun kazanmayı. Çok sabrettin gesanda. Darısı Teknosa başına.:)
çok teşekür ediyorum dostum..darısı teknosanın da başına...karda iken sabretmek de zor...bu süreçte çocukluk arkadaşım hisse her çıkıştan sonra sat diye de baskı kuruyordu....:kahkah: en çok o baskıdan çektim...yoksa speğin baskısı bana vız gelir...sonunda temeli analiz ile uğraşınca peşimi bıraktı....şimdilik benim gesanlarıma çok uçuk rakamlar söylüyor....:kahkah:
bu arada teknosanın kapanışı da 12,86 olmuş....bizi + lı bir kapanış yaptıranlara çok teşekür ediyorum..emeği geçenlere gerçekten de çok teşekür etmek istiyorum...normalde tahtacılara hiç teşekür etmem...ama bu günü gördünüz...sinirli bir malkoçoğlu aramıza daldı da önüne gelene çattı...o şimdi %1 kara geçti...en çok ona seviniyorum...yoksa biz nice zararları da nice karları da gördük....inanın hiç birinde bu günkü kadar sevinmemiştim...:kahkah:
bozoklu dostum tamam mı devam mı ?? bak son kararını ver...sağda solda tavan tavan giden hisseler de var...sabır etmeyeceksen bence ta başından teknoya bulaşma....biz buradakilerin çoğu maşosistiz....acı çekmeyi seviyoruz...senin öyle bir huyun yoksa bence fazla kalma teknosada...
Bist100 den çıkmışız. Daha doğrusu çok daha iyi performans gösteren şirketler önümüze geçmiş. Bi kaç ay sonra tekrar onları geçeriz diye düşünüyorum.
İlerde bilançosu guzellestiginde talep de artar..talep artınca da işlem hacmi artar..o vakit de tekrardan BIST 100 alırlar..
Bist 100 den çıkarılanlar genelde yukarı doğru spekülatif sert hareketlere maruz kalırlar.
Sebebi nasıl olsa gözden uzağız, çıldırın partisi başlasın moduna girerler.:)
Merhaba dostlar bende yeni tknsa yatırımcısıyım.Kurum bültenlerinde gördüğüm megap kapı dikkatimi çekti.şirket yükselen enerjini maliyetleri için 2mio dolar karşılığında ges kurdurmaya karar vermiş.yükselen enerji makiyetlerinden dolayı diğer firmalarında çatı projeleri yapmalarını elzem görüyorum.inşallah bu pastadan iklimsaya pay düşeceğini umuyorum.
Arkadaşlar, uzun zamandır forumu misafir olarak takip etmekteyim. Öncelikle grupta değerli paylaşım ve değerlendirmelerde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Gayet seviyeli sohbetlerimiz içinde ayrıca teşekkür ederim. Kendi capimda temel analiz yapar ve hikaye kovalarim. Yeni hikaye başlangıcından dolayida portföyümün büyük bölümünü Teknosaya ayırmış bulunmaktayım, Teknosanin kurum saklama dağılımlarını baktığımda 3 aylikta ve özellikle aylikta ve haftalıkta yatırım fonlarının ve gedigin alımları çok güzel, buda hareket zamanının yaklaştığını düşündürüyor. Sizlerin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Hatri sayılır lotlar toplanmış ancak bugünkü hareketlere bakincada kimsede kolay kolay lot satacaga benzemiyor. Süreci bu biraz uzatabilirmi? Koca eller ne zaman derse hareket başlayacaktır. İ
SPK beni takip ediyor galiba...bir hissesini bist100 e koyalım bir diğerini de çıkaralım ,bakalım keko bu duruma ne diyecek diye beni sınamak istemişler galiba....:kahkah: cevabım şudur : benim için fark etmez....ben alırken potansiyeline bakarım ,hangi endekste olduğuna bakmam...:)
özelikle de üçüncü çeyrekler ile birlikte bana göre de teknosa vites büyütecek...teknosa şu anda kalkış vitesi olan 1.vitestedir...bu viteste ağır ağır kalkıyor....hisse kaliteli temelcilerce toplanıyor...görünmeyeni gören temelciler tarafından...ardından da bazı şeyler görünür olmaya başladığında da 2.vitese girerek biraz daha hızlanmasını bekliyorum...twiteer fenomenleri ancak 3.viteste hisseyi fark edecek...:kahkah:
gesanda öyle oldu...gesan ne zaman ki 40-50 bandına geldi fenomenler yeni yeni yazmaya başladı...bakalım bu teorimiz gerçekleşecek mi ??
28 ekimde açıklayacaklarmış. bize de ekstra katkı sağlar diye düşünüyorum...hayırlısı...
https://www.mynet.com/son-dakika-aci...k-110107003015
adımı keko olarak bilin yeter dostum..sorun değil..ben bu ismi seviyorum..,2006 yılından beridir borsadayım...temel analize ise 2015 yıllarında değer vermeye başladım...o gün bu gündür kazanıyorum...2010 yılından beridir forumlarda yazıyorum....2010-2015 yılları arasında teknik analiz ile meşguldüm..ama açıkçası çok konuşur ama hiç kazanamadığım bir dönemdi o dönem...:kahkah:
bu gün teknikçilere tamam o kadar yazıyorsun,çiziyorsun peki sen ne kadar kazanıyorsun diye sormayın sakın..çünkü en sevmedikleri sorudur bu..çünkü doğru dürüst kazanamazlar bunu da gurur yapıp söyleyemezler...:kahkah:
Gedik alımlarını önemsiyorum, yine bugün başladı alıma.:ok:
Gedik ayen enj. De 10 milyon lot almıştı kagıdı 1 senede 5 e katladı sonra yat.fonlarına devretti gedik yaş tahtaya basmaz biraz gaza bassa olur..
Elektronik eşya alan gençlere vergi indirimi yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı vizyon belgesinde gençlere elektronik eşya alımında vergi avantajı gibi projelere yer verileceği belirtildi.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...ilacak-/269519
ben teknosa +iklimsa toplam ciro 4,5 milyar.....net kar 200 milyon bekliyorum...
senin tahtacı gibi 7 ceddini öpeyim. bu endekste bile bastın. tam bir operasyon çocuğusun.
Kendi alışlarına vurup milleti dökme peşindeler. Mal satmak isteyen adam bunları yapmaz. En son 10-11 arasında böyle işlemler yapmışlardı. O bilançolar gelecek 😉😉
herkese selamlar, bu hafta itibarıyla büyük oranda teknosa yatırımcıyısım. Kap dan ciro alt kırılımını cıkardıgımda manzara alttadır. Bu büyümeye göre 3. ceyrek toplam ciro beklentim 3900k civarı ve net kar marjında % 4 korunacagını düşünüyorum. bu durumda ceyreklik kar tahminim 160M TL.
E-ticarette henüz beklenen artış gelmedi. İklimsada ve magazalar da işler yolunda.
https://i.ibb.co/WGT0XWs/11111.jpg
1-29 haziran 5 Temmuz ciddi satıs yemiş mal dagılmıs sonrasında % 50 primlenmiş
2-26 Agustos-1 Eylül arası Yapı kredi ciddi satmıs mal dagılmıs sonrasında % 35 prim gelmiş.
kısacası küçük yatırımcı ne yaptıgını iyi biliyor teknosada. şimdi 2 gündür aynı seyi deniyorlar bence.
https://i.ibb.co/7YmdF3T/359c0f3e-77...0180d1660a.jpg
Evet bende 150M minimumu var diye düşünüyorum. Üzeri potansiyeli var. bu da elektronik esya haftalık harcama verileri. 9 eylül en yüksek haftalardan birisi. genel trend yatay ve hafif yukarı
https://i.ibb.co/7gZQnQL/88ff43ea-89...2d22deb8eb.jpg
Şirketler arası toptan ticarete yönelik e-ticaret sitesi talebinde patlama olduğunu ifade eden TOBB E-ticaret Meclis Üyesi, Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucu CEO’su Cenk Çiğdemli, “Enflasyon nedeniyle yükselen fiyatlara ek olarak, tedarik zinciri gecikmeleri ve kıtlıkların fiyatlandırmaları tüm dünyada olumsuz etkilemiş olması, akıllı ticarete olan talebi artırdı” dedi.
https://www.iyigunler.net/amp/ekonom...t-h348202.html