8 altına inmedikçe sıkıntı yok
Printable View
8 altına inmedikçe sıkıntı yok
Taban yapmazsa iyi
Biraz izleyeceğim. Bugün seans sonu VBTS gelebilir.
Eşleşmede tabandı ama bozdu. Viop da tabandı o da bozdu. Tekrar oldu.
Çok sert yaptı adiler zoren 2 oldu 20 günlük ortalamaya değmeden geri dönmez umarım daha altın vermez
Vadelide 116bin kontrat,
Spotta 10milyon lot bekliyor.
Maalesef KY'yi vadelide yakaladılar gibi görüntü.
İşlem hacmi 1.7 milyar TL'nin üzerinde. Bist30'da yer alan AKSEN'in 4-5 katı. Fena operasyon yapılıyor.
Bilanço öncesi çok sert oldu yönetim bilançoda terse yatırırsa hiç şaşırmam beklenti altında bilanço s....ççarrrr odaş
Şu yoruma ne gerek var. Ayrıca Zoren ile de alakası yok, Zoren tavan tavan gitti bu bir kez bile tavan yapmadı. Beklenti altı bilanço da olmaz çünkü ortada beklenti yok. Kötü bilanço desen, rakamlar ortada. Ayrıca Mart’ta taban olduktan sonra ralli yapmıştı. Sonrasında taban oldu mu bilmiyorum ama biri mal satayım dese alıcılar düşükten karşılayım dese taban olur zaten.
Maliyeti düşük olanlar açısından sıkıntı yok Odaş ta. Ayrıca en yüksek maliyet bende 5,30 bence rahat olmak lazım.
Olumsuz etkileyecek bir haber var mı?
Bugünkü hareketi tahtayı sırf VBTS ye sokup mal düşürmek için yaptığını düşünüyorum.
Twitter'e şöyle bir göz gezdirdim de, elinde odaş olmayan birsürü kişi, elinde odaş olan yatırımcılar için üzülüyor, vahlanıyor, ağlıyor, çakıyor vs. Yahu, benim elimde odaş var ama onlar kadar üzülmüyorum. Hatta hiç üzülmüyorum. Dünya garip bir yer oldu.
Bir yatırımcı, elindeki hisseye doğru vade için doğru değeri biçtiğine inanıyorsa; fiyat dalgalanmalarında arkasına yaslanır ve durumun keyfini çıkarır. Çünkü, işin doğasının böyle olduğunu bilir.
Ben Mustafa bey den şüphelenmeye başlamıştım zaten Odaş ta spekülatör diye :)fakat her spekülatör hissenin düşmesini istemez ve Odaş hissesinde 1 spekülatör olduğunu düşünmüyorum. Yarın önemli gün odaş için yarın için düşünce yazılamaz hisse taban kapatmış durumda hayırlısı yazmak lazım izlemeye devam.
Sizin Patrona karşı ön yargınız var haklı sebepleriniz olabilir Odaş hissesi 2018 yılı dolar bazlı zirvesinden çok gerisinden işlem görüyor zaten forumda temelci arkadaşlar Odaş hissesinin ucuz olduğunu belirtiyor. Ayrıca patron niye kendi şirketinin hisse fiyatının yükselmesini istemesin en çok patron ister bence borsada şirketinin piyasa değeri artıyor ayrıca piyasa da paradan daha önemli prestiji artar patron yada yönetim her neyse. Patron şirketlerine ön yargılı davranmamak lazım. Fakat siz gene olumsuz düşüncelerinizi yazın forum için son derece faydalıdır.
2.48 maliyetim var
Alirken portfoyun %8 civari idi
Bugun %22 olmustu portfoydeki agirligi bugun portfoyu %2 eksi kapatmasini sagladi bu dusus..
ben dolar grafigine bakiyorum sik sik 0.45 dolari nasil direk gecti bu adam diye dusunurken dun bugun taban la 0.45 dolara geldi
Eger yamuk bizim bilmedigimiz bir haber olumsuzluk yoksa
0.8 dolara kadar burdayiz
Daha asagi basarlarmi her sey olur
Burasi borsa
Ama 2023 hazirana kadar burdayiz
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostlarim,
Kotu bir gunde, ama umarim fazla surmez. Benim de takip ettigim bir hisse. Yerine koyacaz diye sattik, uctu gitti her zaman sattiklarimiz gibi. Hesap yaparken bir hususa dikkat cekmek istiyorum. Sadece Cante'nin piyasa degeriyle hareket ederseniz yanilabilirsiniz. Eger Cante'nin degerlemesi yanlissa yada abartilmissa, tum islemlerinizin ve hesaplamalarinizin bosa cikma ihtimali var. Islak kuru bir senede de vaktinde 1,200 TL fiyat bicmisti bu piyasa.
Senet gider, gitmez, vs birsey diyemem. Sadece, CANTE'nin piyasa fiyatinin da yaniltici olabilecegi ihtimaline deginmek istedim.
Rasgele....
Free
S
K
Y
Yıllık kâr 2.5 gelse 10 fk da 25 milyar eder odaş degeri şu an kaç 11 milyar bu yıldan sonra yeni yatırım altın maden işi vs de bilançoya girerse 3 milyar minimum cante kaça çıkarsa çıksın odaşın öz kynk sorunu var sene sonu degerleme yaparsa öz kaynak 10 milyar a çıkarsa sene sonu şu anki fiyattan pd/dd 1 f/k 4 e denk gelir buda odaşı çok cazip yapar tabi beklenmedik durumlar olmazsa ülkede dünyada ytd
Bu şirkette önemli olan güven ve istikrar. Gerisi hikaye. Patron ve hisseyi yönlendiren tahtacı grupların niyeti gündemi belirler her zaman.
Ceza yedirteck kim satıyorsa amaç bu
Akşam seansı taban kapatmasın benim için yeterlidir.
Bilançoya kadar buralarda takılır gibi 7.23 8 arası
Viop tarafında operasyon çekiyorlar iki taraflı para vuruyor tahtacı
Olayın şirketle ilgili olmadığı tahtadaki oyuncularla ilgili olduğu şirket tarafından açıklandı. Hem patronun niyetini göstermesi hem de ufak da olsa şüpheleri gidermesi açısından olumlu.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1072836
Bu arada Deniz Yatırım güzel favök ve net kar bekliyormuş.
https://twitter.com/lrdr_ekofut/stat...zboC3VoBfgxGWA
Bu da ayrıntılı Odas teknik analizi. Son hareket 29 Eylül’de EPDK kararının duyurulması ile başlayan hızlı yükselişin düzeltmesi oldu. 8.23 üstünde kaparsak en iyi senaryo.
https://youtu.be/Dxf2hlWaw2w
Tahtada oyun yapıldığı belli en az 3 çeyrek buradayım . Bilanço tarihini bilen var mı ?
Mutlaka öyledir 🙂 Halka açıklık % ~70 😉
0,39 $ da maziden bir destek, TL de de 36 ve 50 ema destekleri var. 6,1 civarı galiba ..
Tahtada adeta savaş var. Bu akşam mutlaka tedbir gelir.
Şu haliyle bilaço gelse %30 iskontolu hale geliyor sene sonu % 100 iskontolu
Akşam CANTE bilanço göndersin de keyfimiz yerine gelsin :)
Dökülen dökülsün bizim için daha iyi tüm bunu Telegram da yazmıştım ama buraya atmamışım. Telegram gerçekten leş. https://www.tradingview.com/x/OPw2QU9f/ bakın arkadaşlar attığım grafik dolar bazlı garafik. Fibonacci indikatörü bu fiboda 0,618 noktası önemlidir. Düşerken sağlam destek olabilir. yükselirkende sağlan direnç olabilir. bugün direnç olarak tepki ve geçemedi alttaki gap boşluğu ve süper ky sayesinde tabana kadar verip kalkmasını engellediler. Tabi patronda bu fırsatı yakalayınca bozmadı. garafikte görmüş olduğunuz gibi 0,44/0,46 destekleri mevcut bugün taban 0,45 seviyesinde. Kendi adıma korkulacak bir durum olmadığını düşünüyorum. Panik olan zarar eder. Ben hala 1 lot bile satmadım ve satmayacağımda beklemeyi bilmiyorsunuz. Borsaya yeni girmiş olabilirsiniz korkabilirsiniz bu normal bilmediğiniz bir ortamada kaybettiğiniz zaman kendinizi kahredeceğiniz paralarla girmeyin. DERİNLİK praogramı alın 15 dakika geçikmeli borsa takip edilmez. Uzun vade aldıysanız ve şirketten eminseniz zaten bir şeye gerek yok. Umarım faydalı bir şeyler yazmışımdır. https://www.tradingview.com/x/P4yCjJPF/