Yine ve yeniden. Tavanımız hayırlı olsun diyelim şimdiden.:)
Yine ve yeniden. Tavanımız hayırlı olsun diyelim şimdiden.:)
kesinlikle öyle bir düşüncem yok...almak istesem fiyatın düşmesini beklemem...muhalefet iyidir iyi olmasa demokrasi muhalefeti icat etmezdi...benim bazı çekincelerim vardı bu yüzden de almadım...ama alanlara saygım var..ben size başarılar da diliyorum...yolunuz da açık olsun...
dostum senin hatırın için ilgili arkadaşlara sordum...100 adet maske 35 tl...tanesi 35 kuruşa geliyor...tek kullanımlık önlük ise bir kaç ay önce 22 tl iken yakın zamanda 16 tl +kdv olmuş....isteyen olursa kargo ücreti ona ait olmak üzere maskeyi 50 kuruştan...tek kullanımlık önlüğü de 25 tl den gönderebilirim...birazcık biz da kar edelim..:yes:
neyse dostlar ben artık sizi hisseniz ile başbaşa bırakmak istiyorum...size de başarılarınızın devamını diliyorum..artık adım anılmadıkça yorum yapmak istemiyorum çünkü yanlış anlaşılıyor...hep muhalefet de sıkıcı oluyor...:kahkah: sonra kılıçtaroğlunun durumuna düşmeyelim...:)
borsa hayatım boyunca hep boğa oldum..hiç bir zaman düşüşlere oynamadım...ayıları da şahsen sevmem...dediğim gibi umuyorum ki bu hisseden maxsimum fayda sağlarsınız...
hastanemiz yüklü aldığı için ister istemez en iyisini en ucuza almayı amaçlıyor...bunu da başarıyorlar...benim de herkesin fikrine saygım var...başarılı olan fikirlere ayrıca saygım var...kazanandan zarar kimseye gelmez....asıl kayıp edenden herkese zarar gelir...:kahkah: ben tüm ky arkadaşlara başarılar diliyorum...bu forumlarda okuduğum 3-5 kişi var...okumak iyidir..dinimizin de ilk emridir...borsada yatırım yapıyorsanız kendinizi sürekli yenilemeniz lazım...
neyse lafı fazla uzatmayayım...tekrardan başarılar diliyorum..
Endex sert satış yemese tavanda kapatacaktı. Bu piyasada %8 buna da şükür
Hissede rallinin sürmesi için bir kap haberi gelmeli bu sıralar bence
Haftaya merkez bankası toplantısı var. Perşembeye kadar volatil olur piyasalar
Ne gibi haberler gelebilir sizce?
Ralliye girdiğimiz hissetmemiştim.
Hoş adeldeki yükselişten sonra bu cüzzi prime ben ralli deyemiyorum galiba.!
Tavan kapatmaması daha iyi sok hemen kamuoyuna acıklanmamış bir şey mi var diyor.
Adel havalar1500 seviyesine gelirse TNZPT de iklimler daha bi güzel olur.
Acemsah için ralliye başlamasi için şöyle bı 300 500 geldikten sonra sonra ver elini 3000 5000 bin offff ben emekliye ayrılırım
Acemsah hisselerini alıp yatsaydim gece gunduz çizgi çekip çorbacı olmasaydım şimdiye bı warrenda bendim Yataş 1 liradan of 36 liraya oradan adel oradan maalt oradan ora bura sura
Şirket malum gayrimenkul zengini. Şunu aldık, bunu sattık, şunu yapıyoruz haberleri gelecektir
En yakın haber bence Encore otel ve avm nin tadilat ruhsatı haberi olacaktır
Malum orası ha diye hastane olmayacak belirli prosedürleri var belediye ile ilgili
Encore otel ve avm yıllar önce ruhsat alamamıştı. İnşaatı kabada uzun süre kalmıştı. Hala arsa vasfındadır o mülkler
Tınaz Tepe çözecektir bunları
Encore Hotel Balçova Park AVM Kompleksi Parsel sorgusu:
https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/#ara...04402953386307
KAPımız hayırlı olsun bol teşvikli günler dileriz...
Tıbbı cihazlar için yatırım teşviği alınmış..Hayırlı olsun.Devamı gelir inşaallah.
Teşviğimiz hayırlı olsun, teşvik miktarı ile ilgili de bilgilendirme yapılsa iyi olurmuş
Hayırlı olsun ortak...
Çevre ve şehircilik bakanlığı incirlatı plan raporunu okudum. Bölgenin yaklaşık %47 lik bir kısmı ticaret ve turizm alanı olarak ayrılmış. Yaklaşık 250 hektarlık bir alan bu iş için...
Ada 228 Parsel 62 de bulunan sera bahçemiz, sağlık hastanesi için yeterli bir arsa konumuna dönüşmüş.
Gece de bir teşvik ile ilgili kap göndermişler.
Hayırlı olsun
Butür güzel haberler daha çok göreceğiz...
Patronlar bu işi biliyor, fazla borçlanmadan tereyağından lkık çeker gibi büyüyen bir şirketi yaratıyorlar.
Düzeltmeyi şöyle 200 lerde yapsa 200 e kadar duzeltmesiz gitse ne güzel olur acemsaha sevgilerle
Kap bekliyoruz demiştik geldi hayırlı olsun
Güzel haberler gelmeye devam edecektir
Avm ve otel arsa görünüyor dikkat ettiyseniz
Muhtemelen ucuza alınma sebeblerinden biri bu durumdu
2. durumda icradan satıldığı için çok daha uyguna alındı
Önce o mülkler arsa vasfından çıkacaktır hastahane ruhsatı alınacaktır
Bitmiş ve ruhsatı alınmış o büyüklükte bir hastane en az 10 milyar tl demektir
Şirketimiz Yönetim Kurulu’nun 21.07.2023 tarihli toplantısında, yapılacak işbu ödemelere ilişkin satış bedelinden düşülmek üzere;
• İzmir ili Buca ilçesi Tınaztepe Mahallesi 42674 ada 15 parselde tapuya kayıtlı inşaat projesinden 50 adet 1+1 vasıflı taşınmaz yaptırılacak ekspertiz bedellerinin değer ortalaması üzerinden satıcı tarafa devredilmesine,
• Ayrıca, bu satın alma işleminden dolayı şirketimizin Nakit ve Nakit Benzeri varlık dengesinin muhafaza edilmesi ve Şirketimizin borç yükünün arttırılmaması amacıyla, bilançomuzda yatırım amaçlı gayrimenkuller kaleminde izlenen Osmangazi Dağdibi 31 Pafta 3995 Ada 1 Parselde ve İzmir Balçova İnciraltı 2288 ada 62 parselde bulunan taşınmazlarımızın satışa çıkarılmasına karar verilmiştir.
• Böylelikle sahip olduğumuz yatırım amaçlı varlıklarımızın satışından elde ettiğimiz kaynağın da mevcut operasyonel faaliyetlerimizi geliştirmek ve büyütmek amacıyla kullanılması sağlanacaktır.
Tınaz güzel günlere inşallah 🙏🙏
Kap lar dolacak belli bu sanağakta.
Bir ülkede, Devlet yaptığı harcamalar ve yatırımlar acısından en büyük şirkettir. Nereye harcadığı hangi sektörü geliştirmek istediği biz borsacıların yönünü de tayin eder en azın bu büyük kazanç fırsatlarını kaçırmak istemeyiz.
Devlet kendisine göre kısıtlı ama bir holdinge bir özel şirkete göre devasa büyüklükteki parayı yönlendirir, cuvaldan boşalırcasına para yağar sanağak gibi...
Devletin en cok harcama yaptığı sektör eğitim işte bana adel kalemcilikte 5 yılda 1e 200 kat kazanç sağlayan şey budur; hisse 12 liradayken bunu görmek verdiği bir iki liralarla ucuzken hisse almak , sağdaki soldaki hisseler Adele tur bindiriyorken ilk günkü verdiğim adel kararına bağlı kalmak, tüm alay ,,, küfür ,,, hakaret ,,küçümsemeleri umursamamak ,,, sabretmek ve sonuçta
5 yılda 1 e 200 kat kazanç...
Bunu sizde başarabiliriz Tınaztepe ile...
Yüzdelik dilimini bilemiyorum cok sıfırlar artık kafamı bulandırıyor ancak cebimi doldurmaları dan hiç şikayetçi değilim.
Şimdi 5 yılda bu kadar kazanc yılda ortalama 40 kat...
Şimdi hangi trader hangi yazılım hangi üstad veya üstadı azam veyahut hangi enstrüman bunu kazandırmış? Bilemiyorum... Bu anlattığım aslında borsada kazandıran büyük sırlardan bir tanesidir... Her zaman devasa büyük kazandıran sırlarını vermem ... bu borsada kazancın katlama teorisidir.. Teoriye litatürde Şah ve Kat adı verilir.
Evet devletin en cok harcaması eğitime iken ikinci en cok harcadığı sektör ne savunma sanayi ne enerji evet bildiğiniz sağlık sektörü..
Devlet en cok gecmiş 20 yılda veya 10 yılda nereye yatırım yapmış?
Yol köprü tesisler vs insaat. Yatırım yapmış sonrasında ise evet savunma sanayi veya enerji degıl yine bildiniz Evet sağlık sektörüne yatırım yapmış..
Devlet en büyük şirket bazen onu takip etmek büyük fırsat ve kazanclara kolayca ulaşmanızı saglar. Zaten Tınaztepe hissesine sahip olmakla aslında doktorlara veya hemşirelere veyahut bu sektörde bulunan insanlara iş ve aş yaratıyorsunuz . İşin bir kutsallığı bir helalliği var ayrıca belki coğunuzun annesi demiştir benim oğlum doktor olacak diye... belki doktor oldunuz belki olamadınız ama bir anlamda da Tınaztepe hissesine sahip olarak Tınaztepe üniversitesinde geleceğin doktorlarının yetişmesinde pay sahibi olarak annemizin isteğini yerine getiriyorsunuz.
Tüm Tınaztepe yatırımcısını bu acıdan da tebrik ediyorum...!
Tınaztepe yukarı sürecen aşağı değil
herkese selamlar dostlar. 450 milyon nerde PATRONNNNN:yahoo:
Zico hocam..girdin mi.??.hayırlı olsun..
Büyük bir dev sağlık şirketi olmasını izleyeceğiz... yol uzun..!
Tnzpt den bende bir miktar giriş yaptım.. 40 tl den beri takip ediyorum..bugun yarın derken fiyat 6x.xx geldi.
Şirketimiz tarafından daha önce duyurulan AVM ve Otel/Rezidans binasından oluşan kompleks
yapının tamamının mevcut operasyonel faaliyetleri geliştirmek ve büyütmek amacıyla 30.510.000,00-
USD (otuzmilyonbeşyüzonbin) bedel karşılığında finansal duran varlığın satın alınması için imzalanan
sözleşmesinin ek protokolünün 3'üncü maddesinde yer alan %45'lik hisse için 7.750.000 USD tutarlı
ön ödemeye ek olarak geriye kalan 7.500.000 USD 15.08.2023 tarihi itibari ile ödenmiştir. Konu ile
bağlantılı olarak ek protokolün 2'inci maddesi gereğince; İnciraltı mevkii 1316 ada 5 parselde kayıtlı
Bahçelerarası Mahallesi Mithatpaşa Cad. N44 Balçova/İZMİR adresinde bulunan 19439510 zemin
numarası ile kayıtlı taşınmazı mülkiyetinde bulunduran şirketin bölünme süreci tamamlanmıştır.
Bölünme sonucunda kurulan taşınmaza sahip yeni şirket MOODEGE YATIRIM TURİZM VE TİC.
A.Ş.'nin %45 hissesi 15.08.2023 tarihi itibariyle şirketimize devir olmuştur.
''mevcut operasyonel faaliyetleri geliştirmek ve büyütmek amacıyla''
'' Konu ile
bağlantılı olarak''
''MOODEGE YATIRIM TURİZM VE TİC.'' bunlar çok kıymetli tekrar tekrar okumakta fayda var.:plc:
Birde şu linkteki yer var 39milyona satın aldıkları ve üzerinde yaşlı bakım turizmi kompleksi olacağı düşündüğüm yer ...
ancak avrupanın yaşlılarına burası bence cok fazla ve yazık yani.. direkt 5 yıldızlı otel güzel olurdu...
İzmir Mordoğan üzümcü adası... Cennetten bir köşe..
https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/#ara...07899665832523
Zico Bey hayırlı olsun, umarım kat ve kat kazanırsınız inşallah.!
Umarız ki segyodan sonra buda tavan olsun isterim.!
Ya zico kardeşim Allah birini bin etsin ama neden tavanda verdiğini yazıyorsun sonra buraya geldiğini söylüyorsun kardeşim alıp sattığını yazmaya
Anlamadıgım bugün 2 sefer yüzde 5 ten yataya geldi.
bugün akşama KAP bekliyorum. bakalım olacak mı?
Endeksin çöktügü böyle bir günde kayıp vermemek güzel oldu.
İzmirden sağlık sektörü haberi. Fotoğrafta gözüme bir kule çarptı.:)
https://www.egemeclisi.com/saglik-tu...egitim-dopingi
Malesef sağlık hisseleti bugün negatif.Dün digerleri gibi tavan yapmadık teknik düzeltme diyelim.
bank of piramit top çeviriyor
Hele beyaz kayalar tarafı, miss.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.