O bürokratlar eskide kaldı. :oleyo:
Şimdikiler g.t yalayıcı.
Afiyet olsun Sofra
Printable View
Reha abi gel sende ben sana taş plak çalarım burda
33 Devirlikler, 45'likler, LP'ler, şimdik hatıra gibim. :yes:
VHS, BETA ve VIDEO 2000 desem, hö nelyoz lan der ahali! :yes:
Bir dönem Yeşilçamdan öğrenilen XXX sonraki dönemde, Alaman XXX'leri sayesinde öğrenilmiştir! :yes:
Tarih gibim adamım, yahu! :kahkah:
Memneket, bir araba d.y. elindeyse, neye yarar büzülmek! :kahkah:
Kaderinde varsa, d.XXX'mek! :yes:
Yahu, bu gelisimde "recel" tarifi almak istiyorum.
Bu isin GRALINI kim bilir?
https://forum.butikbira.com/uploads/...f458b41cf9.jpg
Herif aşmış yahu, ulen ben evin salonuna bunu koysam, kapının önüne korum her halde? :kahkah:
Türk malı hemi de, gavur değil! :bravo:
Tam tahıla geçmem için çok erken, zaten ekipmanım da yok. Ama genel ağız tadım yüksek alkollü biralardan yana olduğu için içim gidiyor şöyle güzel bir Barleywine denemesine ya da La Trappe Quadruppel/Chimay Blue taklidi denemesine. Hali hazırda Abdij kitim kurulu ama daha fazlasına da hayır demem.
İlk sorum(sorularım :smile: ) şu: Kısmi mayşeleme yapmadan sadece mevcut kitlere şeker/dme/lme eklemesiyle %9-10 ABV'lere ulaşan oldu mu? Sindirilemeyen şeker problemi oldu mu, belirgin şekerli bir tat mesela? Bu seviyeden sonra şişede gazlanmama problemi oldu mu? Hangi mayayı kullandınız.
Lan bira yapıyoruz, atom neyim parçalamıyoruz! :oleyo:
Vay efendim, Reha GAYA gaydı olmasın, dipçiğin sapı gibim ayakta! :he:
Gaydı! :kahkah:
Haydi Abbas, vakit tamam;
Akşam diyordun işte oldu akşam.
Kur bakalım çilingir soframızı;
Dinsin artık bu kalp ağrısı...
https://youtu.be/keeSRpkSJxg
Afiyet olsun sofra...
Dayan abi sağolasın
Afiyet olsun sofra..
http://img.photobucket.com/albums/v8...psfvghrecx.jpg
Cakma "cig kofte" imalatina basladim, dur bakalim nasil olccek?? :kahkah:
(Fonda Izmir Marsi calaraktan, 1.ci dubleye merhaba!)
Son sarışın başka kalmadı :)
Rakıya her zam geldiğinde bu şiir aklıma gelir. Link için teşekkürler sayın dayan üstadım.
Vakit tamam olunca zam da vız geliyor. Yalnız, son zamla 35 lik Yeni Rakı 50 TL ye yaklaşınca kızdım biraz ve "daha pahalısı yokmuydu?" dedim büfeciye. Var abi, ÂLÂ var en pahalısı dedi. 63 müydü neydi, ver anasını satiim dedim içimden...
Cahit Sıtkı yaşasaydı belki bir düzeltme yapar ve
"getir rakıların en hasını" yerine
"getir rakıların en pahalısını"
derdi diye düşündüm.
İlk kez denediğim için olsa gerek (herhalde tarifinibilemedim) pek de beyenmedim. Neyse, memleket ekonomisine biraz daha fazla katkımız olduğuna saydım bir seferlik.
Adını bilemedim şimdi, "bu memleket sarhoş parasıyla kalkınmaz arkadaş" gibi bir söz söylemişti eskilerden tanınmış bir büyüğümüz. Hükmet de tersini düşünüyor . Bakalım sonuç nereye varacak?
En iyi dileklerimle saygılar sunarım cümleten.
Afiyet olsun Sofra.
...
Son zamanlarda şunu içtim, bunu içtim gibin şeyler görüyorum ...
İçkide yiğitlik, Sofra'da ikilik olmaz!
Bilen bilir; Sofra'nın tümünü içerim (şu an zaten içtim), ara sıcak olarak da, çay ya da sarı mı neymiş, ondan damnatır, kaldığım yerden devam ederim :yahoo:
İmdi dizi neyim koyup, gereğini yerine getireceğim ... tekrar afiyet olsun.
...
Kanada da burada ... üzerinde güneş batmayan imparatorluk gibiyiz :oleyo: :bravo:
Bu başlığı şu anda 3 kişi okumaktadır. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
InFeRnO, bikmisbroker+, reha kaya+
Şöyle bir tesbit yapayım; Üstadlara saygılarımı sunayım ...
Haftasonu hareketi var burada Maşallah :)
Afiyet olsun..
Gaya ağabey;
sen sevmiyon, ben biliyom :yes:
Ama ben seviyom; "How to Get Away with Murder", 3. sezon bitti, benim 2 bölümüm kaldı.
İzler, gayarım :)
Damnatmaya başlamadan önce bir arkadaşıma uğradım. Elma suyu karışımı yapmış ama organik değil!
Yaf dedim; benim bunları yapan, Michelin yıldızlı, tanıdığım büyük şefler var ... tat dedi, yaptım ... meşe az idi ...
Neyse, sonra gittiğimiz yerde bütün içkilerin anasına geçtik :kahkah:
Çene kası gevşedi; ben de diziye geçeyim efendim :)
Reha GAYA az sonra gayar, öğlenden sonraya gadar, döt devirme mesaisi var. :yes:
Sabah güneşi dötüme vurunca sağa dönmek, güneş dönünce sola dönmek yıpratıyor beni! :kahkah:
Şimdi efendim; bu "şeyden nasıl şey ederim" dizisi, "House" gibin ama onun hukuka şey edilmiş şeyi (Gaya bey onu da sevmez, bilirim :) )
Hala zinde-gi (zindagi) durumunda iken müsaadelerinizle kalan iki bölümü izleyim efendim.
büyüklerden öğrenecek çok şey var
rakıyı adabıyla içmek de bunlardan biri
saygılar abilere