Beraber yürüyeceğiz bu yollarda çünkü beraber islandık yağan yağmurda.....
Printable View
Beraber yürüyeceğiz bu yollarda çünkü beraber islandık yağan yağmurda.....
Beraber yürüceğiz bu yollarda çünkü beraber islandık bu yollarda......yani takasta ben hep olacam......bilesiiiiiiiinnnnn
Herkesin şarkıları çalınmaya başlamış. :bravo:
Müzisyen mi değişti, repertuarı mı genişledi anlayamadım.
Sn aysha
Bizde çok ıslandık ıslanmaya devam ediyoruz
İnşallah mehmet beye güvendiğimize pişman olmayız
Sen ne tatlı şeysin....... Gunlerceeeee zaman önce bugunlerde olacak hareketi söyluyorum. Şurada direnç olacak..... söyle olacak böyle olacak. Sen bana takastan bahsediyorsun. Şapşik seni..... Madem keyfin yerinde benden sana gelsin....
https://youtu.be/cJjW6BA_pLY
Sonrada bunu dinle
https://youtu.be/VqhCQZaH4Vs
Sn. Emekli Kumandan buraları okuyorsa güncel bir temel analiz yapsa tadından yenmez. Euro 26 TL oldu. Yolcu başı FAVÖK belli. Ayda milyon yolcuyu devirdik. Sermayemiz sadece 25 milyon euro. Piyasa değerimiz ise 215 milyon euro. GPH'nin sermayemizin yarısı kadar liman ayağından FAVÖK yaratma ihtimali yüksek. Halka açık iştiraklerimizin karlarını bilançolarda şeffaf bir şekilde görüyoruz. Karaköy'deki otel, yenikapı limanı ihalesi, doğalgaz davası gelebilecek iyi haberler. Arada GFS Holding'i de halka arz edeceğiz. A1 Capital'e de bu curcunada iyi talep geldi.
Bir de temettü vermeye başlasa, maliyetlerimiz sıfıra yakınsasa...
Uzun vadeli yatırım yaptığım üç hisseden biri GLYHO. Diğer ikisinde sıfıra doğru gidiyoruz. Oysa borsamızda kendi alanında dünyada bir numara olan tek holding GLYHO. Daha iyisini hak ediyor.
12, 13 hatta 14lerde hisse guzellemesi yapiliyordu twitterda. Sahi noldu o?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
forum da bi sessizlik hakim oldu ya herkes tatilde ya da fırtına öncesi sessizlik gibi... ben o kadar batmışım ki tatile gidecek param yok tatildeyim demeyin :D
Unutulmaması gereken sey sudur. dunyadaki gereğinden fazla olusabilecek faiz artısı borsaları sinek gibi ezecektir. faiz borsanın dusmanıdır. para kaandığını sanırsın ama döner bakarsın aaaaa reel olarak bir sey yok. bu hususa dikkat edilmesini siddetle tavsiye ederim. Heeee YAV ASAĞIDA ENDEKS NEREYİ DESTEK YAPARA CEVAP VERMEDİN diyenlere. bu hususun cok fazla etkileyeni var öyle bir kelamda söylenecek sey değil ama 48xx 52xx destek olacak yerlere su aşamada benziyor.
saygılarımla,
zaten gunlerce once yazmısız. . . . . her gun özel bir sey olmadan yazmaya gerek. . . .
Yıl sonuna kadar sembolik bir temettü dağıtımı kararı alınmış. 2024'te hisse başı 50 kuruş temettü beklentim devam ediyor. GLYHO artık temettü veren bir şirket haline gelir inşallah.
Şimdi 100 bin lotu olan birinin..
Sezonu da hesaba katarak yıl sonunda 28.30 lu fiyatları düşünürsek..
Eski parayla 3 trilyonu mu olacak yani.
100 bin lot da deli lot ha.
Piyasada bizim gördüğümüz hisse yok.
Her kademeden mal almaya çalışıyorlar..
Temettüyü de aralıkta ödeyecek :) ne planlar çeviriyorsun kutman temettü endeksine girip fonmu sokma peşindesin napalım biz bu kadar parayı harca harca bitmez
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 trilyon değil 3 milyon. TL’den altı sıfır atılmasının 20 (yirmi)’nci sene-i devriyesine çok kalmadı artık benimsemiş olmanız lazımdı:))
Sizin hesapla yıl sonu oluşacak kuru düşünürseniz 100 bin dolar eder. çok da deli para değil sanki… 100 bin lotu olana bile çok değil.
Şimdi bizim endeks değerinde de kafa düzelmez. Düşünün 2000 yılında 3000 den 20000 e 5 ayda gitmiş. Biz o tepeye 20 bin demişiz.
Lehmann batışı öncesi 2008de 58.000 tepesi var. Pandemde 2020de 81.000 dibi var. Şimdi 570.000 tepesi. Rahat biz bi 10 yıl daha endeksi 6 hane okumaya devam.
Kareli deftere grafik çizen kuşağa yen şey getiremezsiniz kolay kolay:)
Vayyy anasını yav, elin oğlu 88xx 92xx direnc diyor. . . . . . gecmiyor. . . . . laf dinliyor kağıt . . . . bakalım elin oğlu ne zaman izin verecek? Ne dersin ? sevgili aysha. . . . . . bu elin oğlu cok pis cıktı be. . . .
saygılarımla,
Şimdi bu hissedeki çıkışa şöyle bakılabilir mi?
Başta üstada ve beraberinde forumdaki tüm üyelere bir fikir alışverişi olsun..
1. Şubat22den aralık22ye 2den 14e çıkışa 1. Dalga
2. Aralık22den mayıs23e 14ten 6ya düşüşe 2. Dalga
Diyebilirsek eğer..
Elliota göre de. En uzun ve sert dalga 3. Dalga olur çıkarımıyla..
6dan başlayan hareketin böyle etiketlenmesi doğtu olur mu?
Syg.
Hocam patron hisselerinde patronun keyfi ne zaman isterse o zaman yükseliş başlar yada ciddi miktarda kar yazmaya başlar o zaman yukselis başlar.patronda her bilgiye önceden vakıf olduğu icin yükseliş de onun startı ile başlar. Kutman endekse ters hareket eder genelde. Ben bu durumu da şuna bağlarım.Borsanin rali yaptığı dönemde diğer hisseler de pozisyon açar orada ki hareket bitince buraya döner. Bu tahtayı da İstanbul portföy gibi elindeki fon ile yükselişini engeller.
Bu hisseye yükseliş başladığı zaman girmek lazım.yoksa sabır taşı olsa çatlar.Kendi adıma bugün yukselmedigi için memnunum.
Bundan sonraki süreç de gelecek olan haberler ve finansallar yükselişi tetikleyecektir.
Bu hissede teknik ciddi anlamda işliyor. Dikkat ederseniz Sayın Besiktask verdiği rakamlar noktasal oluyor. Bayram dönüşü bakalım neler bekliyor bizi.
sn beşiktaşk......artık farketmaez.....bu sene vede bundan sonraki seneler global in......usd yükselirken biraz daha buralarda tutarsa glyho da bir daha alamayacağı mallarını kaybeder...belki de beni yokluyordur.......ne dersin....
Sn beşiktaş
Dünkü karardan sonra sizden döviz ve bist yorumu rica edebilirmiyiz
Finalide global ile yaparsanız çok memnun oluruz
DÖVİZ
Millet ah vah desede doları medyan 20 aldığımızda yuzde 40 50 civarındaki bir enflasyon ile yıl sonuna kadar bir yerde 28 31 tl olarak doları görmemiz kimseyi sasırtmasın. . . .meydana gelen artıs cok normal hatta ihracatcının elini rahatlatacağı için sanayide de bir durgunluğun önune gecilmiştir. Buda işsizliği frenleyerek önumuzdeki gunlerde avrupanın içine girdiği resesyonu bizim yasamayacağımız anlamına geliyor.
BİST
Dolar bazlı baktığımızda yabancı için durgunlasmayan ekonomiye guvenen kişiler basta sağlam şirketlere girmeye baslayacaktır. beklentim içinde olan 65xx ustunde olusacak bist yuzden kar eden butun sirketler guzel nemalanacaktır.
saygılarımla
Teşekkürler
Globalde nemalanacak şirketlerden olacaktır umarım.
1 dolar hedefiniz doların 30 tl olma senaryosunda da devam ediyor mu acaba
Saygılar bizden
30 hatta 33 lere kadar görulebilir görunsedeeeeee. . . . . . .dunyadaki resesyon. . . . . .tr de cıkacak petrol,gaz (gabar daki petrolun reservi tespit edilmeli). . . . . . gelecek turist sayısı. . . . . . nato ve rusya ile aramızdaki gelişmeler. . . . . . . suriyede durum. . . . . . . ve bir cok durumdaki gelişmelere göre 27 29 hedefi cok daha olası. . . . . böyle bir durumda zincirlerini kıracak global (turkiyeye girecek yabancı fonların desteğiyle) dahada yukarıları görebilir ama oraları zikretmeyelim . . . . . .simdilik kenara doların durumuna göre 15x leri bu yıl göruruz hedefini koyalımda. . . gerisine bakarız. . . . .
saygılarımla
Lütfen!!! İnsanları aptal yerine koymayın. özellikle Türk insanında eksik olan empati davranış şeklini kazanmaya çalışın. Sizlere bir dost önerisi.... Saygılarımla.. Bu arada Herkesin Bayramını kutlarım...
Az önce çok şeyler yazdım, sildim,.. vazgeçtim...Bu forum sitesinde Kime?,neyi? niçin? anlatmaya çalışayım ki. Beni anlayan, anlayabilecek bir kişi yok. Herkes kendi menfaatinin peşinde.. Ben halbuki özellikle küçük yatırımcılara kendi bildiğimce birşeyler paylaşabilmek istiyorum. Ama paylaşımımın yatırımcıya fiyat anlamında zararım olabilir düşüncesiyle vazgeçiyorum. saygılarımla..
sn gundem,
Empati ? Bu memlekette asgari ucrete %34 zam yapılırken ev sahibine % 25 den fazla zam yapamazsın deniliyor. . . . .gecen sene giren % 100 un yanına bu senede eklenmeye devam ediyor. . . .ama tv lere bakarsan herkes cıkıp vicdansız ev sahipleri diyerek bide ajitasyon yapıyor. . . . . seninkide biraz öyle oldu. . . neyin empatisini istiyorsun. . . . . borsa burası iner cıkar sirket zarar eder kar eder. . . dalgalanır. . . . . Burda empatilik bir sey yok. . . . .
sonuc. . . . hayatta herkes nasibini yer. . . . gerisi teferruat
NOT. . . . . Sakın kimse asgari ucret yeterlidir dediğimi sanmasın. . . . . . o baska bir vakaa
Arkadaşlar kimseyi suçlamaya gerek yok. Direk nokta atışı hedef vermiş. Fiyat nerden döndü şu aşamada 9.19 ne demiş 9.2xx hedefe yaklaştı mi trade edeceksin. Bedeva helva vermiş yemesini bilmemissin. Bırakin da yiyenler nasiplenmeye devam etsin. Teşekkürler Sayın Besiktask
Vay vay vay.Taa 27 Kasım'da Usd Haziran'da 25 olur demişiz.Önceki forumdan alıntıladım.Global de sattığım yerlerde pinekliyor daha.Zamanında 8 üstü olmazsa ne köy ne kasaba olur bundan demiştim.Yapıyoruz bu sporu.🙂 Selamlar saygılar sunarım reyiz bu vesileyle.😎Alıntı:
Sn. Reyiz pekte farklı şeyler söylemiyoruz.Olağanüstü durumlar olmazsa siz usd 22 olur ben en az 25 olur diyorum.
:))))) Buyuksun. . . . . . biz amatörce uğrasıyoruz bu işlerle :))) keske 4 5 gun önce yazsaydın fiyat 23 ken yada ne bilim haziran ilk haftası 21 22 iken :)))) sonucta medyan diye bir sey var.basından sonuna ortalama alınır. . . . . . ve o ayın ortalama fiyatı cıkar. . . . .
saygılarımla
HAYIRLI BAYRAMLAR
Son birkaç senede holdinge giren paralar:
Antalya Limanı 115 mio usd
Ntgaz arzı 37 mio usd
Bedelli sermaye artırımı 58 mio Usd
Consus arzı 33 mio Usd
Toplam doğrudan dolaylı nakit girişi 243 mio Usd
Holding güncel piyasa değeri: 235 mio Usd
Herkese iyi bayramlar.
sevgili patronumuz....hisseye değer katabilecek her haberin üstünü örtebilmek ve hissede oluşabilecek pozitif algıyı kırabilmek için elinden geleni yapıyor....Bakalım önümüzdeki günlerde gph daki olumlu haberleri nasıl hasıraltı edecek...örneğin.kuşadasının işletme sözleşmesi uzadı ama bu haberi kap da göremedik....gph ın fiyatının londrada fiyatlaması km ve etkin üst ortağın uluslararası fonlardaki etkinliğinin bir göstergesidir.....hepinize iyi bayramlar......
QUOTE=aysha;6465089]sevgili patronumuz....hisseye değer katabilecek her haberin üstünü örtebilmek ve hissede oluşabilecek pozitif algıyı kırabilmek için elinden geleni yapıyor....Bakalım önümüzdeki günlerde gph daki olumlu haberleri nasıl hasıraltı edecek...örneğin.kuşadasının işletme sözleşmesi uzadı ama bu haberi kap da göremedik....gph ın fiyatının londrada fiyatlaması km ve etkin üst ortağın uluslararası fonlardaki etkinliğinin bir göstergesidir.....hepinize iyi bayramlar......[/QUOTE]
Ahhhh ahhh herkes haber peşinde....... Kimse demiyor adam dolar artarken neden garanti kazanc varken dönup bunu alsın? Biraz aklı selim lutfen..... Nasıl olsa kontrol aşkımda, ehhh 2. Çeyrek te kapanış da gerekliydi.... Bi ayar cekildi. .... Sonra işine bakmaya devam.... Haber, bilanco liman kıl yun bırakın bu muhabbetleri
Bir şey ka zan dır mazzzzz.
Saygılarımla
Tepede dipte. Yazılanlar çizilenler. Unutulup gidenler… sadaka dağıtanlar… bu toplumda sadaka muhtaç olmayın, olursanız donunuza da alırlar. Bir de size Allah razı olsun dedirtirler. İyi bayramlar. Unutanlar kaçıranlar için 👇
https://twitter.com/holalavida/statu...zSfieRMeKZQ6ZQ
Taşla beyin arasında sekil yanında faaliyet farkıda vardır. Mesela yazının basına turkiyede uzun vade çalışmaz demişiz..... Fiyat vermekten imtina etmişiz..... İllada ne olur diye soran arkadaşlarımız için her şey pozitif olursa diye şerh duşmusüz..... Ama neyin fırsatını buldunda sevgili diyojen yardırıyorsun..... Lütfen bana paylaşımının manasını açıklada bende anlayayım.... Niye böyle bir şey paylaştığını