bu hisse ile alakalı ciddi ciddi spekülatif bir çete olduğunu düşünmeye başladım bu hareketlerin hiçbir mantığa oturur tarafı yok
Printable View
bu hisse ile alakalı ciddi ciddi spekülatif bir çete olduğunu düşünmeye başladım bu hareketlerin hiçbir mantığa oturur tarafı yok
Ema50den tepki alıp tavan oldu. Bakalım tavan kapatabilecek mi
Bana balon gibi geliyor
Yazanlar nerde
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
bu saaten sonra yeni bişeyler yapması lazım yoksa bi cacık olmaz bu gün de tabanı yer
Düşüş devam ediyor,,nerede duracak bakalım,,yeşil kapattığı takdirde ciddi yükseliş potansiyeli var.
Ö.sermaye 47,,,,bilançoyu bekliyor olabilir.
494 e kadar tepki verdi.Yön tayini konusunda eminim ki bilançoyu bekliyor.
Ona göre kaderini tayin edecek.
Genel kuruldan yüksek bedelsiz çıkması halinde,,,"N" yükselişini başlatır.
Tavan hayırlı olsun.
KAYSE, BINHO :ok:
Hayırlı olsun
https://i.hizliresim.com/77z5aqt.png
Bu sabah denk geldi öyle..
278000 lot var tavanda.
Aylardır bekletiyor, bilanço iyi gelirse güzel bir ralli yapar diye düşünüyorum, kötü gelmesi halinde ise süründürür
Arkadaşlar,fk nın yükselmesi son 3 aylık karının düşük gelmesinden dolayı yükseliyor. P.D.D nin düşmesi, ayrıca defter değerinin yükselmesi ise öz kaynaklarının 7.4 milyardan 11.1 milyara yükselmesinden dolayıdır.Duran varlıkları ise 9.9 milyardan 13.6 milyara çıkmış,sonuç olarak güzel bir bilanço.Tabi düşer,çıkar onu kestirmek güç.Ama benim görüşüm her düşüş bir alım fırsatıdır,47 milyonluk sermayeli bir şirkette 236 kat bedelsiz potansiyeli vardır.
Not: fk azda olsa düşmüş özür yanlış yazmışım.
Bilanço yorumu yapacak var mı
hayırlı cumalar buraları pek okuyan kalmadı aşağıdakı linkte dünya yorum var iyi diyende kötü diyende fiyatı tahtacı belirler kolay gele.
https://tr.investing.com/equities/10...-as-commentary
Ne kadar temettü ödeyecek
Selamlar,
Aslında ilk dediğiniz doğru, fk yükseldi. Bazı uygulamalarda sadece 9 aylık kara göre fk gösteriliyordu (benim kullandığım dahil), bunun sebebi zannedersem 2022 son çeyreğin kabul görmemesinden kaynaklı idi, belki denetimden geçmemiştir bilmiyorum. Bu durumda fk 6 üstündeydi ancak yıllıklandırılmış karı yani son 4 çeyreği esas alan(ki olması gereken de budur) aracı kurumlara göre ise fk 3.4 civarlarında idi, bu durumda fk neredeyse iki katına çıktı. Kısacası fk değerimiz yükseldi, zaten net kar rakamında azalış olması demek matematiksel olarak fk'nın yükselmesi demek.
Selamlar
Bilançoda net karın, satışların ve favök'ün azalması normalde iyi değildir ve böyle bir bilançoyu beğenmem fakat BINHO'nunkini beğendim. Enflasyon muhasebesi işleri biraz karıştırdı, bu dönemde birçok firma zarar açıkladı ya da ciddi miktarda kar kaybı gösterdi. Bu ortamda kar etmiş olması bence olumlu ve kar rakamı da oldukça iyi, 3.8 milyar tl civarında. Ayrıca varlık tarafında ciddi artış var ki bu da çok olumlu.
Şu anda bist'te 10 fk altında hisse sayısı oldukça azaldı, KCHOL, SAHOL ve THYAO vb. büyük bist30 şirketleri haricinde neredeyse yok gibi bir şey, bu açıdan da düşününce bence rasyolarımız oldukça iyi.
Eğer 2024 1.Çeyrek'te güzel bir bilanço açıklarsak önümüzün daha da açılacağını düşünüyorum.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bunun genel kurulu ne zaman? Gündem maddeleri belli değil.
Bunun bilançosunu inceledim de hasılat 3milyar iken maliyet nasıl oluyor da sadece 596 TL olur
Şirketimizin 29.11.2023 tarih ve
2023/14 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında, %89 oranında pay sahibi olduğumuz
Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri Anonim Şirketi'nin kayıtlı sermaye
sistemine geçiş ve halka arz hazırlıklarının başlatılmasına karar verilmiş, 02.01.2024
tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunmuştu. 1.000.000.000
TL'lik Kayıtlı Sermaye Tavanı; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından
onaylanmıştır.
Süreç hakkındaki gelişmeler
ayrıca KAP'ta duyurulacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup,
açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama
esas kabul edilecektir.
Hayırlı olsun.
Binho benim özel hissem ben biloncadan çok değerleme karlarina bakıyorum biloncalar ilerde yarayacak bedelsiz potansiyeli surekli artıyor.1 ve 2 sene sonra hissenin satın almaları halka arzlari taksim uygulama değerleme karları vb sessizce bekliyorum 3 ayda bir bakıyorum...
250 den alan 700 de verip 700 den alanlar aynı psikolojide olamaz ama herseyin bir düzeltmesi olacak ve düzeltme sona yaklaştı artık haber hissenin coşkusunu gösterecektir.
Bin yatırımlar ve teknoliji halka arzı sırasını bekliyor,1.5-2 aya kadar sıra gelirse süper olacak,süreci akıllı yönetirlerse,şirkete müthiş katkı sağlayacağına inanıyorum.
Bugün gelen bilançoyu yorumlayacak var mı ?
Bilonca bana göre suanda onem vermiyorum .Ben satın almalara ve yeni islere odaklandım.Böylece değer katacak bedelsiz potansiyeli artacak 2 sene sonra fiyata bakacağım 220 den 700 ve ordan 370 düşünce kimler kaldı diye bakacağım ama 2 seneye bakalım şuan 6 ay doldu kaldi 1.5 sene sonra bakarız biloncaya o zamana buralar yazılır çizilir .İyi bayramlar 6 ayda 1 yazmaya gelirim.Benim isim uzun vade kisa hareketler gördüğünüz gibi ...
Yatırım şirketine ortak olacağına çimento veya demircelik alsaydı daha mantikliyda
Ufuk gibi zarar eden hisse neden yatırım yapılır.Defter degeri 30 git sen 440 bedel ödeyerek şirket al
O kadar karlı olsa ülker grubu neden satmak istese ,şirket içinde ki parayı neden zarar eden bir şirket satın alırsın ki hele ufuk yatırımları portföy bakıldığinda ne kadar binho katkı sağlayacak seans kapanış hele ki uzun bayram tatil öncesi bu haberin gelmesi kafaları karıştırmak için yapılmış olabilir mi
Selamlar,
Tam olarak emin olmamakla birlikte, Ufuk’un bildiriminde yapılan açıklamaya göre hisse başına alım 35,25 TL olarak görünüyor eğer yanlış anlamadıysam.
Dolar kurunu 32 tl alırsak 1 milyon 440 bin usd verilerek 1 milyon 307 bin 389 adet hisse alınmış, bu da hisse başına 41.8 tl yapıyor. Bir yerde de 130 milyon pay diyor ama şirketin sermayesine baktığımda 46.8 milyon görünüyor zaten yani 130 milyon adet hisse olmaması gerekir, kafa karıştırıcı, keşke hisse başına kaç TL’den olduğunu net olarak yazsalarmış.
Sonuç olarak ben 41.8 TL’den alım yapıldığına kanaat getirdim
Ufuk yatırım ne iş yapar