Ben minimum % 5 yükselir kanatindeyim Hele yarın tarihte bir açılklansında Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ben minimum % 5 yükselir kanatindeyim Hele yarın tarihte bir açılklansında Ytd
Keremalemdar celisme kendinle.1 saat önce canlar yandı diyorsun, simdi +%5...milletin akliyla dalga geçmeyelim.
İnşallah yukselir ama şirketin bu hareketleri hiç de iyi niyetli değil. İyi niyetli olsa 3 gün önce açıklardi. Ha yarın ha bu gece. Sadece şok saati degisti
Ytd...
Brf masadan kalktık demememiş demiş ki o tarihe evrağı yetiştiremedik.Şimdi bu haber mi olumsuz olurdu?Yoksa masadan kalktık biz demek mi?Ben im görüşüm olumlu olduğu.Bu arada panikleyip zararına satan da olmuştur onu kastettim.Konuyu daha uzatmayacağıö.Görüşüm beni bağlar.Saygılar sevgiler herkese
Masadan kalktım dese hisse 4 gün dip yapar. 3 lere düşer ve tahtası kapanirdi. İnsanları urkutmemek olabilir görevin ama maalesef bu haber OLUMSUZ. eğer bu haberi yayinlayan banvit olumlu olmasini isteseydi Arap otoritesinin onayını vurgular ve gecikmenin sınırlı olacagini belirtirdi.
Banvit in eski-yeni ortaklari çok iyi niyetli ya...adamlar ellerinden gelse donunu bile alır. Bende de var banvit. İnşallah sasirtir beni yukselir ve gunu artida kapatir; biraz da yüzümüz guler
Ytd
Bugünkü duyuruda geçen 1 yıl önceki 28.1.2016 tarihindeki krediye ait bilgiler:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...099de12146.jpg
http://www.bloomberght.com/yorum/irf...en-satin-aldi/
Kağıt 11 tl seviyesinden yüzde 15 düşmüş zaten. Satın almanın öteleneceğini bilen veya tahmin eden hissenin fiyatını yönlendiren abiler (tek hamlede 20000 lot satış verenler) zaten fiyatladı hisseyi. Yarın, haberi şimdi alan panik olacak küçük yatırımcı ne kadar düşürecek onu izleyeceğiz. Bence de yarın düşüş var kesin.
Ama eninde sonunda bu satın alma olacaksa hissenin geleceği nokta belli. Ben onu beklerim.
Eski haber. Brezilyalılarin banviti neden aldığına dair hikaye anlatiyor
Bu geceki berbat haber. Ah almaya devam ediyorlar. ky nin 3 kuruşluk parasına da göz dikiyorlar. Mali durumdan kötü olan şirketi çok iyi bi fiyata satmissin. Tonla para kazanmışsin. Bırak tüm yatirimcilar kazansın. Nasıl insanlarsa...ytd
Hisse şu an 9.46. Yani çağrı fiyatına, %18 prim yaparsa geliyor. Yeni bi dip yaparsa (ki bence zayıf ihtimal) 7.57 ye dusecek. Kağıt çağrı fiyatına göre %34 indirimli işlem görüyor olacak.
Kimse banvit ortaklari iyi niyetli demesin. Bu adamlar ağza alınmayacak lafları hak ediyor. Adam gibi SPK olsaydı bu 2-3 gündeki satanlara ağır cezalar verir. Ve hatta bu heriflere hapis cezasi gündeme gelirdi. "Insider trading"le soydular milleti 2 haftadır...
Ve adamlar çağrı fiyatı olan 11.51 e gerek duymadan hisseyi en kötü ihtimal (onlar icin) 8'li 9'lu fiyatlardan toplayacaklar (daha düşük fiyatlar olmaz umarim). Banvitin eski ve yeni sahipleri bu hisseleri düşük fiyattan toplamak için birlikte çalışıyorlar...Genel kurula yetismeyen diğer hususlar dedikleri bu olsa gerek :)
Yatirim tavsiyesi degildir
Satmayanın elinden zorla alamazlar ya mecbur gelecek o çağrı fiyatı adam toplayacağını toplamıştır piyasada kalan mal kısıtlıdır ve onun için bu kadar alengir olur mu bilemedim. Er yada geç 11 .50 fiyat olacak gerisi teferruat yarın malına sahip çıkmalı herkes. Ayrıca içeriden bilgi aldığını söyleyen arkadaş ve ona bilgi veren arkadaş yarın spk'yada verecek bir cevapları vardır.
Şu %5 yükselecek diyen adam onların elemaniysa yarın +%5 ı gösterip elemanlarıni "muteber biri" (!) gostermekte isteyebilirler. Bu adamı pohpohlayan 5-10 fiktif hesapta açarlar. Sonraki operasyonları için bu kişiyi kullanabilirler. Biz de borsa sığ oldugundan ve bilgi paylaşımı 1-2 site üzerinden saglandigindan adama üstat muamelesi yapılır.
Eğer onların adamı değilse o kişi affola. Ama forumlarda bu şekilde yıldızı parlatilan çok adam vardır bence...
Ne indiser trading i. Zahmet edip şirketi arasaydiniz sizde ogrenebilirdiniz. Ben aradım öğrendim ve burada paylaştım.
Kötü haber satıldı bu net. Belki bir müddet düşüş olacak ama gün sonu toparlayacaktir.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kamuya açık şirketlerde böyle bi usul yok. Hisse değerini etkileyecek bi haberi telde söylemek ama kamuya açıklamak için 3-5 gün beklemek gibi. Bu açıklamayı şirket 5 gün önce de yapabilirdi. Şimdi diyeceksin ki ya genel kurula yetisirse kapanış ondan beklemistir. Onu da belirtirdi açıklamada...
Düpedüz Insider trading...
Bir önceki açıklamada onu belirtmislerdi zaten. Lütfen haberleri iyi takip edin.
Haberleri iyi takip ediyoruz. Onu dediklerini biliyoruz. Ama kamuya aciklanmadan telefonda arayana hisse fiyatini etkileyecek bir olayla ilgili bilgi verilmesi yasal olarak suctur. Sana bilgi veren suçlu ve sen bu bilgiyi kullanarak çıkar sagladiysan soruşturulmalisin. Senin gibi olan diğerleri de
Bir lot bile alıp satmadım. Ama sen böyle bir bilgi alsaymişsın kesin fırsata cevirirmışsin. Açıklamalarından bunu anlıyorum.
Balıkadam bilgi alan sensin.
Öyle bi bilgi almak istemiş olsam, helali ve haramı bilmeyen biri olsam (sen öylesin demek istemiyorum), senin gibi arardım. Ki bana da bi şey söylemezlerdi de. Nitekim hisse sebepsiz düşmeye başladığında başka biri kendisinin aradığını yazmıştı önceki sayfalarda. "Bi şey söyleyemeyiz asla" dediler şeklinde mesaj atmıştı foruma. Bu da olması gerekendir.
Sana neden söylesinler. 1 lot alıp satmadığına göre şirket çalışanı veya şirket hissedarları ya da büyük yatırımcı/spek adına çalışan ve ortamı bu kötü habere yavaş yavaş alıştırmaya çalışan birisi misin? İçeriden haber de alabildiğine göre...
Kim aramista bilgi veremeyiz demişler. Hadi bul o yazıyı yapıştır buraya. Arayan herkese aynı bilgiyi veriyorlar. Ama siz yatırım yaptığınız şirketi arayarak kafanıza takılanlari neden sormuyorsunuz onu anlamadım.
Yatırımcı olarak süreç neden bu kadar uzadı diye sorma hakkımız yok mu?
Balıkadam elbet hakkın var şirket hk. Bilgi almaya ama sana söylenen bilgi çok kritik. Tüm herkesi etkileyebilecek bi konu
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben ne yapayım dostum . Ben sordum adam da böyle söyledi. Ben kötü niyetli olsam gelip burada paylasirmiyim sizce.
Şirket geçen haftada bilgilendirme yapmıştı zaten, buna rağmen yeniden son durumu aktarmışlar. Daha ne yapsınlar, nasıl şeffaf olsunlar ben anlamadım. Hisse alıyoruz elbet risklerini biliyoruz, adamlar bize en az şu kadar kazanacaksınız diye taahhüt mü veriyor. Yarın satış fiyatını güncelledik, son bilançoya ve xxx tarihli kura göre satış fiyatımız xxxxxx TL oldu deseler ne olacak, artı yada eksi, bu riski bilerek hissede kaldık. Hisse zaten 11,50 ye yakın yerlere gelmişti, biz satmadık. Adamlar son durumu aktarmış, geçen hafta aktardıkları halde yeniden bilgilendirmişler, yapmasalar kim ne diyebilir, yasal zaruriyeti olan bilgiler değil ki bunlar, mecbur yazacaklardı diyesin. Hisse düşüşte, biz meraktayız, tam bu havada bu açıklamayı yapmaları bence olumludur. Risk vardır, her hissede var. Ama benim nacizane görüşüm buraya kadar gelmişken son gap ı kapatmak isteyecekleri yönündedir. Tabii bu sadece bir ihtimal, daha aşağı salabilir, yukarı alabilirler, bilemem. ben beklemedeyim. Çağrıya kadar.
Burada olumsuzluk pompalayan arkadaş iyi niyetli olmadığı açık seçik anlaşılıyor. Hem elimde hisse var diyor hemde yandı bitti kül oldu yarın çok düşer hatta taban yapar diyor. Kardeşim madem yarın düşeceğinden eminsin burda söyleme erkenden sat bekle daha aşağıdan yerine koy. K.Y dostu olsan bu kadar olumsuzluk pompalayıp panikletmezsin. Senin niyetin belli ya elindeki malı kaptırdın yarın millet satsada ben alsam diye uğraşıyorsun yada düpedüz spek sensin. Bakın beyler çağrı fiyatı belli değiştiremezler ayrıca evrak eksikliği diyor yarın 15 iş gününde bu iş bitecek diye haber çıkarsa satan sattığıyla kalacak ve olumsuz diye kendini yırtanlarda alttan toplayacak. Ben K.Y dostu değilim, ben kazanırsam zaten herkes kazanır, o yüzden herkes burada yazılanlarla değilde kendi bilgi ve tecrübeleri ile alım satım yapsın kimsenin etkisi altında kalmasın. Size bir tavsiye bugün sakın bu topiğe bakmayın karlı çıkarsınız....
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse dert etmesin ben bugün spk ya şikayette bulunacağım. Son2 günlük satış işlemlerinin incelenmesi için. Bu bilgiyi telefonda paylaşıp kamuya açıklamayan şirket çalışanının ve burada paylaşıp bir lot dahi alıp satmayan arkadaşın gerçek durumu da ortaya çıkmış olur zam altında kalmamış olur.
Şirketimiz tarafından 21 Mart 2017 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklaması'nda, şirketimizin toplam ödenmiş sermayesinin yaklaşık %79.48'ine tekabül eden ve şirketimizin hâkim hissedarları Vural Görener, Emine Okşan Koçman, Emine Esra Görener Christoffel, Fatma Makbule Görener ve Aabar Investments PJS'nin ("Hissedarlar") mülkiyetinde bulunan hisselerin tamamının satışına ("İşlem") ilişkin olarak BRF GmbH ile Hissedarlar arasında 9 Ocak 2017 tarihinde imzalanan ve BRF GmbH tarafından Avusturya kanunları çerçevesinde kurulan BRF GmbH'ın bağlı ortaklığı olan TBQ Foods GmbH'a devir ve temlik edilen hisse satış sözleşmesi ("Sözleşme") tahtında, İşlem'in kapanışının gerçekleşmesi ve Şirket hisselerinin devri için gereken ön koşulların bir kısmının tamamlandığı ve henüz tamamlanmamış ön koşulların öngörülen olağan genel kurul tarihi olan 13 Nisan 2017 tarihine dek tamamlanmasına yönelik tarafların birlikte çalıştıkları bilgisi verilmişti.
Yine Şirketimiz tarafından 21 Mart 2017 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklaması'nda, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Ekonomi Bakanlığı nezdinde rekabet hukukuna gerekli başvurunun yapıldığı ve gerekli onayın beklendiği bilgisi verilmişti. Söz konusu başvuru ile ilgili olarak gerekli onayın alındığı bilgisi Şirketimize iletilmiştir.
Bununla birlikte, İşlem'in tamamlanması için 28 Ocak 2016 tarihinde kamuoyuna bildirilen ve aynı tarihte çeşitli bankalarla imzalanan kredi sözleşmesi tahtında yerine getirilmesi gereken koşullar ile Sözleşme tahtındaki diğer koşullara ilişkin evrakın, olağan genel kurul tarihi olan 13 Nisan 2017 tarihine kadar hazırlanamayacak olması nedeniyle, kapanışın sonraki bir tarihe ertelenerek İşlem ile ilgili gündem maddelerinin reddedilmesinin planlandığı, İşlem taraflarının İşlem'in en kısa sürede tamamlanması için her türlü ön koşulun yerine getirilmesine ve her türlü evrakın en kısa sürede hazırlanmasına yönelik olarak birlikte çalışmaya devam ettikleri Hissedarlar ve Sözleşme uyarınca BRF GmbH ve TBQ Foods tarafından Şirket'imize bildirilmiştir. Kapanış için belirlenecek yeni tarih yarın kamuoyuna duyurulacaktır.
Yukarıda belirtilen hisse devir işlemiyle ilgili yatırımcılarımızın yatırım kararını veya şirket hisselerinin değerini etkileyecek yeni bir gelişme olduğunda ilgili mevzuat çerçevesinde kamuoyuyla paylaşılacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/600568
Bu haberleri onceden alan tombul parmaklara kim dur diyecek! O kadar cok hissede goruyorum ki bu durumu biz ancak izleyebiliyoruz teoriler uretiyoruz yaziklar olsun
Sent from my iPhone using hisse.net
500 milyonluk kredi ise ortadaki durum, sürecin uzaması normal sanki.
Düne kadar sıkıntı yoktu ancak dün hacim de yaptı demekki birileri önceden haberi almış. Buradaki asıl problem devrin 13 Nisana yetiştirilmeye çalışılacağı bilgisi, keşke daha net bir aralık verselermiş. Gerçi yetişmeme ihtimali öngörülüp açıklama da ona göre yapılmıştı.
~~~Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. YTD ~~~
Şimdi bugün ne olacağını size söyleyeyim. Yüksek açarsa sorun yok. Ama düşük açarsa benim gibi aklı kıt k.y lar hisse tabana gidiyor diye satacaklar. Bunlar sattıktan sonra hisse yükselişe geçecek "Aha biz sattık hisse yükselmeye başladı" deyip yükselmenin son durağında hisseyi geri alacaklar. Daha sonra hisse tekrar düşüşe geçecek ulan lanet olsun keşke almasaydım deyip düşüşün durduğu yerde hisselerini satıp "bir daha bu hisseden alırsam cümle alem beni ne yapsın" deyip hisseden çıkacaklar. Tabi bu arada zatı muhterem toplayabildiğini toplamış olacak ve hisse tekrar 11 liralara yelken açacak. Hele birde yeniden değerlemede rakam 13 lira derlerse kaymaklı ekmek kadayıfı olacak beyefendi için. Ha bu arada o satan küçük yatırımcılarda hisseye aval aval baka kalacaklar. Ne hikaye ama, yaşayalım görelim. Ben şahsen bugün ne burayı ne de seansı takip etmeyi düşünmyorum. 8 ile 9 aralığına alım girdim ne olacaksa olsun. Hakkımızda hayırlısı...
Yatırım tavsiyesi olmayıp yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerimdir...
Arkadaşlar şunu anlamıyorum: Hisseyi aldık, yükseldi...burayı takip edenler bilir, öldü ölecek anlaşma olmayacak vb bin tane negatiflik pompalandı satmadık. Hissenin bana göre en az 11,51TLden alınacağı KESİNKEN hala borsayı takip edip düşmüş çıkmış efendim spekülatör oynuyormuş vb gamlanmak niye?
Ayrıca burada aşırı agresif yazan arkadaşın bu hiddeti neden onu da anlamadım. Gergin cevaplar, aşırı negatif ve suçlayıcı tavır.
Ne oluyor yahu?
Elinizde 11,51'lik DEĞER var. Yaslanın arkanıza ve bekleyin çağrıyı.
Kimse kimseyi almaya da satmaya da zorlamıyor.
Kaldı ki günde 30 milyon- 40 milyon hissenin el değiştirdiğini gördük aralıkta tahtada...şimdi sığ. Ola ola 1-1,5 milyon hisse dönüyor.
Millet malını SAT-MI-YOR. Neden diye düşünün...ve malınıza sahip çıkın.
Bugün düşer yarın çıkar...malınızın değeri 11,51. Rahat olun bence.
Coştu.
~~~Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. YTD ~~~
Gelde izleme
Banvit'in satışına ilişkin BAE Ekonomi Bakanlığı onay verdi
Banvit'in yüzde 79.48'ine tekabül eden hisselerin tamamının TBQ Foods GmbH'a devri
için Birleşik Arap Emirlikleri'nin Ekonomi Bakanlığı'na 2 Şubat tarihinde yapılan başvurunun onaylandığı duyuruldu.
Yatırımcılar ise bu gelişmeyi olumlu algılayarak alım tarafına geçti. Hisse saat 10:12 itibariyle yüzde 4.65 oranında yükselişle 9.90 TL seviyesinde işlem görüyor.
Adamın cazgırlığı anlaşıldı, satmış alttan bekliyordu olmayınca hisseyi kötülemeye başlamıştı. Buralardan al zarar etmezsin...
Arkadaşlar size doyum olmaz benden bu kadar
He gülüm he öyle. Şu anki hareketi kimse beklemiyordu
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimlik bilgilerimi vereyim isterseniz araştırma zahmetinde bulunmasın yetkililer. Allahım ne günlere kaldık yaa. Bende buradaki herkes gibi kendi çapında bir ky yim. Resmi yollardan öğrendiğimiz bilgiyi herkesin bilgisi olsun diye burada paylaştığımız için suç mu işledik şimdi. Git kime şikayet ediyorsan et kardeşim. Ama karşılığını alırsın haberin olsun. İyilik olsun diye dusunende kabahat.
Bunun olumlu oldugu belliydi, bugun kapanis tarihi gelince - ki bence 1 aydan az bir sure gelecek - bir tur daha yukari gidebilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk